שרשור הפרק היומי!!! ואני פתחתי
ג גברת אינויאשה New member 29/4/05 #2 טוב אז אני כבר אגיב P: אני בכיתי בפרק הזה!! בכיתי אני אומרת לכם טוב אני אבכה~_~ אתמול גם בכיתתתתתתי!! אי נורא רגשנית
טוב אז אני כבר אגיב P: אני בכיתי בפרק הזה!! בכיתי אני אומרת לכם טוב אני אבכה~_~ אתמול גם בכיתתתתתתי!! אי נורא רגשנית
ל לי Li New member 29/4/05 #3 זה אומר שמחכה לנו עוד פרק רגשני וחסר לחימה וסאשי? (כי כשסאשי נמצא איפ אפשר לבכותף עסוקים בלבהות בו *.*) נרמ >< אוף
זה אומר שמחכה לנו עוד פרק רגשני וחסר לחימה וסאשי? (כי כשסאשי נמצא איפ אפשר לבכותף עסוקים בלבהות בו *.*) נרמ >< אוף
פ פיפיזהלאיגמרעדשתנער New member 30/4/05 #21 אני יגיד לך מתי בכית נכון בקטע שהיא רצה לאמא מתחת לעץ ?: בעצם אולי שקגומה אומרת שהיא רוצה להיות איתו ושיהיה מאושר פרק יפהההההההה
אני יגיד לך מתי בכית נכון בקטע שהיא רצה לאמא מתחת לעץ ?: בעצם אולי שקגומה אומרת שהיא רוצה להיות איתו ושיהיה מאושר פרק יפהההההההה
H harar8 New member 29/4/05 #8 טוב אבל רציתי כל כך לפתוח שרשור כך שלא היה לי אכפת כל כך באיזה שעה זה וזה לא ממש מוקדם יש כאלה שפתחו בשעה 19:00 ועוד מעט כבר שמונה.
טוב אבל רציתי כל כך לפתוח שרשור כך שלא היה לי אכפת כל כך באיזה שעה זה וזה לא ממש מוקדם יש כאלה שפתחו בשעה 19:00 ועוד מעט כבר שמונה.
B blck angel1 New member 29/4/05 #11 אני יודעת מותק אבל בגלל ההצפות פה זה מפריע אבל בסדר, ממ אני לא יודעת לאן קטי ואורן נעלמו אבל מציפים פה בהודעות סתם!
אני יודעת מותק אבל בגלל ההצפות פה זה מפריע אבל בסדר, ממ אני לא יודעת לאן קטי ואורן נעלמו אבל מציפים פה בהודעות סתם!
ג גברת אינויאשה New member 29/4/05 #10 אני תמיד בוכה^^" כיאלו בסרטים בכיתי בקליפ שעשיתי בכתי שאני את נאראקו ואת שאר הבישים אני בוכה!!
H Horse Wishper New member 29/4/05 #12 אוף../images/Emo70.gif היום אני לא אראה... אני הולכת לבאולינג... אבל מחר יש שידור חוזר לו ביום שבת יש שידור חוזר
אוף../images/Emo70.gif היום אני לא אראה... אני הולכת לבאולינג... אבל מחר יש שידור חוזר לו ביום שבת יש שידור חוזר
ס סנוביש מיאוו New member 29/4/05 #13 אוו, מעניין מה צפוי לנו היום../images/Emo9.gif לא לספלייר לי! חחח אני רוצה להשאר במצבי הנוכח *כסיסת ציפורניים מחפירה * שבת שלום לכולם ^^
אוו, מעניין מה צפוי לנו היום../images/Emo9.gif לא לספלייר לי! חחח אני רוצה להשאר במצבי הנוכח *כסיסת ציפורניים מחפירה * שבת שלום לכולם ^^
ל לבנדר_בראון New member 29/4/05 #16 כמה מביך...../images/Emo19.gif גם אני בכיתי בפרק הזה. חוץ מהפרק הזה בכיתי רק עוד פעם אחת בסדרה, בסוף של פרק 124. (מה, זה היה עצוב.><)
כמה מביך...../images/Emo19.gif גם אני בכיתי בפרק הזה. חוץ מהפרק הזה בכיתי רק עוד פעם אחת בסדרה, בסוף של פרק 124. (מה, זה היה עצוב.><)
H Hadassmn New member 30/4/05 #17 למה??? ספוילר היום יש פרק מהמם לאללה!!!!! עצוב, אבל ממש ממש יפהההההההההה