שרשור הפרק היומי!!!

לי Li

New member
זהו

יש קטעים שהם מציירים את אינויאשה וקאגומה כל כך מדהים ומשקיעים *.* שיציירו ככה את סאשי! למרות ששמתי לב שתמיד הוא נראה מדהים בכל מקרה XD וגם את סנגו ומירוקו הם צריכים לצייר ככה מידי פעם, זה ממש יפה. והתקריבים מהממים. אוי, והקטע שאמא של קאגומה דחפה לסבא ולאח אוכל היה כזה קורע ^_^

special girl1

New member
../images/Emo7.gif

כל כך עצוב. לא חשבתי שזה יהיה ככה... קגומה באמת אוהבת אותו... היא אפילו מוכנה להיות לצידו למרות שהוא כביכול בחר בקיקיו... ואיך הוא לא מבין?! היא בחרה להקריב את החיים שלה! גם אם היא לא הייתה עושה את זה הוא היה נשאר בחיים! (ואם אני טועה שמישהו יתקן אותי) היא בחרה לעשות את זה וזה לא אומר שגם הוא חייב לנהוג כמוהה! אני מצליחה להבין אותו שהוא אוהב אותה... הוא בטח נורא אהב אותה בעבר, ואי אפשר לשכוח מישהו שבאמת אוהבים... אבל לפעמים צריך להמשיך הלאה... הוא צריך להבין שככה קרה ועכשיו הוא לא יכול להיות איתה... בעיקר אחרי שהוא פגש את קגומה... אני לא מאמינה שהיא אמרה לו שהיא מרגישה משהו כלפיו... לא חשבתי שהיא תעשה את זה... אבל זה היה כל כך מרגש... כל הפרק היו לי דמעות בעיניים... פשוט עצוב לי על קגומה. בעיקר עכשיו... שהיא תהיה לידו... והוא יחשוב על קיקיו... בהחלט אחד מהפרקים העצובים והמרגשים ביותר.

לי Li

New member
גם אני לא הבנתי את הקטע הזה 0.0

קיקיו הקריבה את חייה למען אינויאשה? אה? זה לא נארקו הרג אותה והיא הרגה את אינויאשה? 0.0

היא לא בדיוק...../images/Emo19.gif

הקריבה את חייה למענו, אבל היא סוג של מתה בגללו.

לי Li

New member
למה?

*מתקשה להבין (מוחי יבש ממצות -.-)* הרי זה היה בתכלס באשמת נאראקו, לא? 0.0

special girl1

New member
נכון!

שכחתי להוסיף את זה... היא הקריבה ממש הרבה! עכשיו היא מקריבה את עצמה בכך שהיא מסכימה להיות לידו, לדאוג לו ולסבול!!! קיקיו כבר מתה וסבלה אבל קגומה עכשיו תמשיך לסבול עוד הרבה זמן...

קצת קיטש יתר...../images/Emo19.gif

אבל פרק חשוב. אררר, אינו אוהב את קאג ולקיקיו הוא רק מרגיש מחוייבות.>< הסכמתי עם קאג בקטע שהיא רצתה שקיקיו תעלם כבר מהחיים שלהם.

לי Li

New member
הייתי מסכימה עם קאגומה

אם היא גם הייתה אומרת שהיא רוצה שקיקיו תעלם. נקודה. >< היא נהפכה למטרידה בזמן האחרון 0.0

לי Li

New member
כן

אבל בהתחלה היא עוד נחשבה ל"גיבורה" שנרצחה ע"י אינויאשה עד שגילינו את ה"אמת" נמ, ואז היה את הסיפור על הסבל שלה בחיים וריחמתי עליה אבל עכשיו, היא מציקה ><

יו פתאום חשבתי

מסכן הנארקו הזה :} אין לו חברים אפילו לסושמארו יש את גאקן ורין ו...ו... לטוטוסאי יש את השור שלו...(ואינו והחבורה) אפילו "יצירי כפיו" של נארקו אלו שהוא בונה תם חח שונאים אותו רק קיקיו טיפלה בו והוא מת עלייה
בא לי לראות את נארקו בחצאית של קגומה מקפץ ורוקד חי חי ותחשבו על זה

לי Li

New member
למה מסכן?

הוא הביא את עצמו למצב הזה >< מוואהאהאהאהאה LOL נארקו בחצאית של קאגומה XD נמ, כמו וולדמורט בחצאית טוטו XDDD

למעלה