שרשור הפרק היומי!!!

y a m i girl

New member
עצוב? XD|מדוזה|../images/Emo82.gif

בטח כשזה ישודר אני אהיה עצובה, כי חלק מדעותי השתנו מאז שראיתי את זה. אבל אז צווחתי מאושר... או משהו...

../images/Emo58.gif ל124...../images/Emo19.gif

..
. גדול. אל תקראו אם אתם לא רוצים ממש להרוס לעצמכם.
לא הזיז לי במיוחד שהיא מתה, אבל היה לי כל כך עצוב על אינו. הוא היה כזה מסכן.
אבל שיר הסיום קצת מחק את הרושם.
בכל מקרה, היא הייתה צריכה להישאר מתה. זה היה טיפשי וטלנובלי שהחזירו אותה. כמה פעמים בנאדם יכול לחזור לתחייה?~_~ ואר, היא פשוט דמות מעצבנת.><

Buyo H

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

~ספוילר~ לא העציב אותך שקיקיו מתה, אבל חשבתי לפחות שהתגובה של אינויאשה תעציב אותך
אבל אפילו זה לא.. מוזרהoO

y a m i girl

New member
המ...../images/Emo58.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

זה שקיקיו מתה כל כך שימח אותי שהייתי עסוקה בשמחה ולא התרכזתי באינויאשה... כן, אני מגעילה...

פולי3

New member
זה היה פרק כ"כ עצוב !!!! ../images/Emo7.gif;../images/Emo7.gif אב

אבל היה מצחיק שסותה שאל: כואבת לה הבוהן ? [URL='http://']למה קיקיו לא מתה כבר[/URL] ?!?!!?!?!?!????? היה כ"כ עצוב

keshush

New member
לאאאאאאאאא!!!!!!!!!

לא ראיתי!!!! מישהי יכולה לתת לי תקציר מפורט של מה שהיה ולא אכפת לי שמחר יש אני גם אראה מחר

../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

קגומה חוזרת לעולם שלה בוכה בוכה בוכה וקולטת שהיא אוהבת את אינויאשה והיא לא רוצה להיפרד ממנו אבל אם הוא בחר בקיקיו אז הוא בחר ואין מה לעשות ובנתיים מירוקו שאנגו ושיפו צורחים על אינויאשה שהוא דו פרצופי ושהוא צריך לומר לקאגומה שזה נגמר ולא להשאיר אותה באי ודאות.. והיא חוזרת ואומרת שהיא וקיקיו שונות מאוד כי קיקיו הקריבה את החיים שלה בשבילו והיא לא.. ולמרות שהיא הגילגול של קיקיו הן לא דומות ושרגש אחד מקשר ביניהם - האהבה לאינויאשה. ברגע זה קהל מעריצות השיפ קאגומה/אינויאשה פורץ בבכי וצווחות "קיקיו המכשפה רעשן רעשן" וידה ידה
ואז אינויאשה מתרגש ו.. לעזאזל הפסדתי את הסוף. זה היה משהו כמו שקאגומה שאלה את אינויאשה אם הוא רוצה שהיא תישאר ואז הוא אמר "כן" נראה לי
|צולע| אה... וזהו ושמעו את קאגומה אומרת שהיא רוצה שאינויאשה יהיה מאושר ולא הבנתי איך זה התקשר.. סיפרתי לך את כל הפרק.. אבל תראה/י מחר.. פרק מאוד נחמד

הו פרק מדהים וד"א יעל../images/Emo108.gif

גמאני בכיתי
מוריד מהקשיחות והאפלות שלי.. אבוי לא ממה בנתי את הסוף.. בטח כי ניג'סו לי להעביר לערוץ 2 וצרחתי עלייהם שיעופו לטלוויזיה אחרת D:

inulove

New member
היה פרק כזה יפההה:(

אני בכיתי *מודה* לא ההייתי מאמינה שקגומה תגיד לאינויאשה שהיא רוצה אותו.. וואיייי פרק מהמם!!!!!!!!

GalaxyAngel

New member
כל כך...

כל כך עצוב ויפה!!!!!! ;_________; וקאגומה המתוקה.. "הוא זרק אותי לכל הרוחות ^^" מסכנה... זה בסדר קאגומה!! גם אני בעד שקיקיו תשרף בגהנום!! מסכנונת שלי!! ושיפו מירוקו וסאנגו עשו את עבודתם מעולה, ועצבנו את אינויאשה ^-^ שיפו הפספוס הקטן התנהג כאילו הוא בעצמו מבין יותר מאינויאשה באהבה.. למרות שהניסיון שלו יכול להסתכם בגן הילדים X_X

sintesis

New member
זה היה חייב לקרות מתישהו

אני אוהבת את קגומה ושונאת את קיקיו! למרות שקיקיו עדיין היפה מהשתיים, ואני עדיין חושבת שקגומה מגעילה עם הקטע של השב. אבל אני עדיין מעדיפה אותה

לי Li

New member
איזה פרק יפה

בהתחלה חשבתי שהוא סתם יהיה מרוח ולא מעניין. אבל קיקיו המעצבנת בכלל לא הופיעה ועיצבנה, וקאגומה הפתיעה אותי לטובה היא כבר לא הייתה בכיינית וצרחנית ואהבתי את ההבנות שהיא קיבלה. הצעידה של אינו וקאקומה ביחד כשהם החזיקו ידיים הייתה כל כך חמודה, ממש אהבתי את הקטע הזה. בכלל, כל הסוף היה יפה ביותר ונסגד! *.* אה, וגם היו קטעים מצחיקים, כל הקטעים שסאנגו מירוקו ושיפו עיצבנו את אינויאשה, ואיך שמירוקו שם לו רגל על הראש XD אה, והקטע שהוא התחיל לדבר אליהם והם הלכו XDDD אוי, פרק יפה ביותר

J e i n

New member
לא ממש אהבתי את הפרק *מתביישת*

אני חסרת הרגישות היחידה פה שלא בכתה? לא אהבתי... מה זה? עכשיו לא יהיה מצחיק יותר... קאגומה ואינו יפסיקו לריב...והם יפסיקו עם הקטעים החמודים האלה שלפעמים יש להם.. קאגומה המסכנה! איזה השפלה זה בטח! זה מה שבעיקר לא אהבתי *נאנחת* בעע עכשיו אני מבואסת. גם עוד מעט חוזרים לביצפר ("איזה כיף") כך שבכלל "איזה יום שמח לי היום..."

לי Li

New member
נואפ, גם אני לא בכיתי

אם כי הייתה מן הרגשה כללית של "אוווו" ולא נראה לי שהם יפסיקו את ההתנהגות שלהם כאילו, אולי בפרקים הקרובים, אבל אח"כ לא נראה לי שהם יוכלו להמנע מלריב ^^" או שאולי כן 0.0 לא יודעת =X

sintesis

New member
אותי זה העציב אבל לא בכיתי

אבל אני מסוגלת לבכות בגלל הדבר השני העצוב שאמרת

אני ימותתתתת

אוי! איזה תקריבים מוצלחים היו לאינויאשה, בכיתי כמו מטורפת (בעצם לא) קגומה היתה כל כך מדהימה כשהיא ישבה על הבאר וחיכתה לאינו. היא גם היתה מאוד בוגרת כזאת. ועכשיו לקטעים המצחיקים XD איזה רגל אינו קיבל ממירוקו...חחחחחחח פתאום זה בא בהפתעה. קורעעע. ואיך שאמא של קגומה מנעה מסבא ואח של קגו לשאול אותה מה קרה. וזאת רק אני, או שסבא שלה השמעי קול של ברווז!?!<?! אינו היה מעצבן! "מה אני אמור להגיד לה"? מה שאתה מרגיש אולי!?!?!? חשבת על זה??? ללללללללאאאאאאאאאאאא! מה פתאום הוא בחר בקיקיו? קיקיו? למה קיקיו? למה ימח שימה באש הגיהנום הצולבת!!!! למהההההההההההההה???? דמט!!!!! *עצבנית* הסוף היה רומנטי ^_^ שמתי לב שאינויאשה פשוט חתיךךךךךךךךך
מדהים מדהים מדהים.

למעלה