שרשור הפרק היומי!!!

Kagome13

New member
אמממ..

גמני בבעיה כזאתי..חעחע אבל נראה לי שאינויאשה מרגיש מחויבות לקיקיו, כי הוא הרג אותה או משו כזה..ואת קגומה הוא באמת אוהב. והוא רוצה שקגומה תחזור (נראה לי), אבל הוא לא יכול לבקש ממנה להשאר (אממ...אני חושבת..זה מה שהוא אמר..)

נכון

מה שאמרת כי הוא לא רוצה שהיא תיפגע. אז בואי נאמר את זה ככה - קגומה קפצה למים שהיא לא יכולה לשחות בהם. אוף איתה, כמה שהיא גיבורה ואמיצה להודות בפניו על הרגשות שלה כלפיו היא עדין טיפשה שהיא הכניסה את עצמה למצב כזה רגיש שבקלות היא עלולה להפגע ממנו. ברררררררר איתה.

(כולם: ומי שאל אותך לדעתך?!!)

sintesis

New member
יש לי פוביה מקיטשיות

עד לנקודה שאני בחיים לא קוראת שום פאנפיק שהוא לא פארודיה למיקרה שיהיה בו קיטשיות. כי פאנפיקים הם מקורות הקיטשיות הגדולים בעולם. בעיקר אלה של הארי פוטר שבהם מאלפוי מאוהב בהרמיוני. בכל פעם שאני רואה משהו קיטשי אני צריכה להרגיע את עצמי לפני שאני באמת יתפרץ. שונאת קיטשיותת, אני פשוט אלרגית. אבל דווקה ראיתי דברים יותר קיטשים מהפקר הזה

Buyo H

New member
לא ראיתי

אבל ראיתי סרט הרבה יותר שווה (לאXD) נמנמ.. לא נורא.. זה סתם פרק צומי וקיטשי.. אני שונאת את הפקצה *שרה* אהה, והיה בפרק היום את הקטע המצחיק שהפקצה בוכה ואז מסתכלים על הרגליים שלה, ורואים דמעותXD המ.. אולי אני אראה את הפרק הזה מחר

Hadassmn

New member
אני לא סובלת סרטים קיטשים.. אין

הרבה סרטים קיטשים שאהבתי.. יצאת נסיך מילא.. אבל נגיד מההתחלה של הסרט יומני נסיכה 2 (ואני מדגישה 2! הראשון היה מהמם) ידעתי שאני אירדם.. אבל בסוף לא נרדמתי! (אבל עדין היה שעמום)

The Snow fox

New member
זה כזה פרק...../images/Emo10.gif...../images/Emo63.gif

אני הייתי קרוב לבכי בגגל הפרק הזה... זה היה כל-כך מקסים... ומרגש... רק קצת אובר-קיטש...

chuchi46

New member
גם אני בכיתי כמעט!!!

אח שלי אמר שזה לא היה פרק חשוב (אתמול והיום) ואני אמרתי לו שהוא פשוט לא מבין שום דבר!!!! כאלה פרקים פשוט אסור לפספס!!!! מחר אני רואה שוב את השידור החוזר עם אמא שלי, אז אולי אני אבין קצת יותר...

chuchi46

New member
לסנוביש מיאוו

אאיייכככסס!!!!!!!!!! מי אוהב את נארקו המאנייאק!!!! לחשוב שהוא שיתף פעולה עם קיקיו הסותה הזאת!!!!!!!! אני שונאת את קיקיו ואת נארקו הכי הרבה!!!!! הם אלו שהורסים את כל הסידרה!!!! קאגומה צדקה במה שהיא אמרה בפרק של היום- הלוואי שקיקיו הייתה נעלמת כבר!!!! חוץ מזה, המטרה שלה היא שהיא ואינויאשה ימותו ביחד, ואינויאשה הוא דפוק שהוא מוכן ללכת אחריה אפילו לגיהינום!!!!! אינויאשה!!!! תתעורר!!!! קיקיו לא אוהבת אותך!!!! (אני יודעת שזה מעורר רחמים, אבל הלוואי שהוא היה שומע אותי)... טוב, ועוד משהו- כל יום חמישי אני מפסידה את תחילת הפרק בגלל שיעורי נגינה. מישהו יכול לספר מה קורה שם בכלל?????? תודה ולהיתראות, chuchi46

Buyo H

New member
ממש לא נכון../images/Emo2.gif

אם לא היה נאראקו ולא היתה קיקיו, השיקון היה נשאר אצלם, לא היה מי שיפריע להם לאסוף את שאר החלקים (טוב, יש את קוגה ועוד כמה שדים, אבל נאראקו הוא זה ששולח את היצורים החזקים) והסדרה היתה נגמרת בפרק 26 או אולי אפילו 13..

אולושקה

New member
היה פרק עצובבב ../images/Emo7.gif

אני כל הזמן מזכירה לעצמי שבסוף הם יהיו ביחד והכל יהיה טוב אבל למה...??

הלוואי עלי מישו שאוהב אותי ככה....

אתן קולטות איזו הקרבה זו מצד קגומה? כי זה ברור שאינו לא קולט.\ זה כואב לה לראות אותם יחד, אבל כל עוד אינו מאושר היא מאושרת, אתן קולטות שהיא מוותרת מרצון על האושר שלה בשביל שאינו יהיה מאושר? זו אהבה אמיתית, של כמו ה*מצה מצה* הזונע הזו! היא הדבר שהכי חשוב לעצמה, אם היא הייתה אותהבת את אינו על אמת, היא הייתה עוזבת אותם בשקט, בגלל שהיא מתה, זמנה עבר! ויש לי עצה קטנה עבור "קיקיו": תקשיבי לאחותך בפעם היחידה שהיא אומרת דבר חכם, את רוצה את אינו מת, איתך בגהנום, למרות שיש לו אלפי שנים לחיות, את רוצה שהוא יקפח את חייו בשבילך! את אנוכית! תראי את קגומה! תראי מה היא מקריבה! רבות יעדיפו למות מאשר להקריב את האושר שלהן! כולל את! זה מה שאת עשית! אז חזרי לגהנום!

למעלה