שרשור הפרק השבועי.

טלי ח

New member
רותי ואמלי מלכות!

רותי ואמלי משחקות מעולה הן שתיהן ווניריות ומסתדרות מעולה אחת עם השניה, ואמלי תכלס אומרת את מה שכולם חושבים: שזה תחרות ושכולם רוצים לנצח. ממש כיף לראות אותם בתכנית! אני מקווה שהן יזכו!

TEENAGER1

New member
שרשור הפרק השבועי. ../images/Emo44.gif

סבב 3 פרק 3 כן כן חברים, השבוע מסתיימים להם שלושת הסבבים.
לא ייאמן, הא? בכל מקרה, שתהיה לכולנו צפיה מהנה, ואל תשכחו שמיד אחרי הפרק יתארח הזוג המודח בבלוגTV. את כ-ל תגובותיכם, שאלותיכם, הערותיכם ושאר ירקותיכם על הפרק - שרשרו לכאן. (נו, על מי אני עובדת? הרי כמו בכל שבוע גם השבוע יגיעו עשרות אנשים שלא שמעו בחייהם את המילה "שרשור".
)

n l m

New member
עריכה ממש טובה או שאילדיס נכשל

בבחינה בלשון? הרגע ראיתי את הפרומו לתכנית הבאה, שם מראים את רותי ואמילי עומדות ליד אלי אילדיס והוא אומר להן "רותי, אמילי הגעתם לקו הסיום אבל לא השלמתם את המשימה" יכול להיות שהם חתכו את המשפט השני והוסיפו אותו ל"רותי, אמילי" כדיי להטעות את הקהל? לא נשמע כלכך הגיוני כי המשפט נשמע רצוף לגמריי אבל מצד שני אלי עדיין אמר "הגעתם" בכל מקרה מה אתם אומרים?

צפיה נעימה לכולם!!! ../images/Emo13.gif

יואו...עוד 20 דקות מתחיל הפרק...איך אני מחכה לראות מי רימה...ולא לשלוח לי ספוילרים על זה! זה אחד הדברים היחידים שאני לא יודעת! בגלל אנשים טיפשים שלא שמים ספויילר אני עכשיו יודעת מלא דברים וזה מעצבן!!!

תגידו זה נדמה לי או

שרותי ואמילי לא עשו את המשימה עם המנוף??? *הלוואי הלוואי הלוואי שאני טועה!!!*

בר2י

New member
כנ"ל!!!! ז'ניה ועובד הכי חמודיםםםםם

ישששששששששששששששש

למעלה