שרשור הפרק השבועי.

יעל8

New member
סוף הדרך מכור

אני חדשה פה וכבר זמן שאני חושבת אם להגיב פה או לא אבל מה שהיה אתמול כזה מכור זה ברור שרוצים להעלות את רותי ואמילי למה בסבב השני היו שתי בנים שלא פתרו את המשימה אני לא זוכרת את השמות שלהם אבל הם היו צריכים לפרוש אף אחד לא אמר להם שהם לא פתרו את המשימה ושיחזרו לחפש את התשובה אז למה לרותי ואמילי אמרו

shayeis

New member
זה ממש לא אותו הדבר

במשימה שבה שני הבנים (נועם ו..?) מצאו את המקום במקרה הם כבר היו בתוך המשימה. הם כבר קיבלו את המשימה ומצאו את הנקודה ברמאות. אתמול הבנות בכלל דילגו על משימה. הם לא מצאו את צוגה והגיעו ישר לנקודת הסיום.

גםצופה

Member
מנהל
אני לא ראיתי את הפרק..

ואף אחד גם לא הקליט לי
אבל מרוח הדברים אני מבינה שבעצם 2 הצוותים לא פתרו את התשובה - בעוד שבמקרה שקרה בסבב השני - 2 הזוגות כן פתרו את התעלומה והגיעו למקום, בעוד שצמד הבנים הגיע לאתר בגלל שגילו להם בדרך..

dl5248

New member
לא נכון, הם לא רימו, אמרו להם, לניר

ולנועם היכן להגיע.... ועל כן הם הגיעו לשם בפרק הזה הבנות היו מתוך היגיון

niranbd

New member
אתמול היה פרק תותח!

וואיי העריכה של התוכנית מעולה!!! ואהבתי מאוד את הרעיון שהמשימות שם נעשות למען הקהילה, הריפוד גן משחקים בחול היה דבר מצויין, ומאוד אהבתי שהם נסעו דווקא לשדרות, שזאת עיר מוכאת קאסמים כדי לצ'פר את התושבים בטיסה לטורקיה. להחזיר את ז'ניה ועובד זה רעיון מצויין ^_^ ז'ניה היא היחידה שם שחושבת רק מהלב ולא מהמוח, זה רע בשבילהם אבל זה נחמד להסתכל עליה, היא מרתקת :)

איך זה מבאס שלירון

והשניה יצאווווווווו כפרה עליהם אנשים טובים חולנ עליהם גם היא מאמינה כמו שצריך מתפללת לא כמו שאמילי והשניה צוחקות עליה וואלה חבל שלא נשארו אנשים טובים וגם היה גמריותר מותח

במילה אחת: א-כ-ז-ב-ה!../images/Emo7.gif

כל כך התאכזבתי שרותי ואמילי הגיעו ראשונות!!! לפי דעתי זה ממש לא הגיע להן!!!!! חמודי ודנה {ת'אמת?? גם הם לא כ"כ משהו} היו כ"כ חמודים והגיע להם לזכות{למרות שלא נראה לי שהם היו יכולים לזכות במיליון...}. Any way-מה שרציתי לומר זה שחבל מאוד שהבנות עלו והלוואי-- שהן יפלו על ההתחלה!!!!!---- אבללללללללללללל!!!! אני חייבת לציין שהניצוץ היחיד היפה שהיה בפרק הזה היה איך לא החזרתם של ז'ניה ועובד!!!

s2900

New member
חייב עזרה לא ראיתי את הפרק האחרון

למי יש ? או איך ניתן להשיגו, חייב לראות שמעתי שהיה פרק מדהים ! מי שיודע/ת איך אשמח לשמוע בתשובה או במייל שלי s29002netvision.net.il תודה מראש שבי

dc24

New member
לא שמעת את זה ממני

אם אני לא טועה יש באימיול. לא ראיתי דוקא את הפרק הזה אבל נסה כאן : lionetwork.net

herzelars

New member
הן שמחות בנפילת האנשים , לא צריך

להגזים - אני שונא את הזוגות השנה

למעלה