שרשור הפרק השבועי.

מאור 87

New member
ועוד משהו שלא הבנתי..

איך בדיוק אמילי ורותי מצאו את נק' הסיום בלי לפגוש את צוגה קודם ?

xalmon

New member
זה מגוחך

למה להעיף את דנה ולירון מה"גלגל הצלה"? הרי זה לא שמישהו יכול היה לנצח אותם בפרק הזה.
אני לא מסכים עם ההפקה בכלל
זה נראה לי טמטום

eyal2351

New member
ההפקה לא עצרה אותם ....למה?????????

ההפקה עוקבת אחרי הכל מצלמת ויודעת בכל רגע אונליין מה קורה? למה לא מנעו מהם או אפילו אמרו להם אמרו להם מותר להם להשתמש בפלאפונים מלחץ חשבו שזה גם אפשרי כמו שהיה בכמה תוכניות קודמות אבל מה כנראה ההנהלה רצתה שהזוג דנה ולירון יעופו שואלים למה?? כי הם עשו הכל כמו שצריך ולא משכו תשומת לב ובמילים אחרות לא הביאו רייטינג היו שקטים יעילים, לא רבו ביניהם ואם הם יעלו לגמר אז אולי בגמר לא יהיה מספיק מתח לצופים ולכן שמחו על "הטעות" שעשו ולא העירו להם!!! תחשבו על זה ותגיבו בבקשה

לא נכון

כי בתכלס ככה או ככה הם לא עלו לגמר אז הוציאו אותם מסבב הזדמנות שנייה זה לא אומר שהגמר היה שלהם. הרבה זוגות טובים נפלו במרוץ מההתחלה יהודית ורעות חי והודיה ככה זה אמרו להם את החוקים לא צריך להגיד להם יותר מפעם הם לא ילדים קטנים...

loony noony

New member
אבל ההפקה לא אמרה להם שמותר.

זה חוק שהם היו צריכים לזכור, כנראה הם שכחו מהלחץ הוא משהו.. זה קרה גם בעונה הקודמת, ואז עשו את זה במודע. אבל החוקים היו שונים ורק נתנו להן לחכות כמה זמן.

תזזית10

New member
אהבתי את הפרק וההתמודדות היפה

מאד נהניתי מהפרק ועריכתו. בניגוד לרצים לדירה שם מתעכבים יותר על הזוגיות או נכון יותר ה-אי זוגיות, פה יש דגש על המשימות וברקע היחסים בין הזוגות בינם לעצמם ולאחרים. כל הכבוד לבנות שניצחו וגם לזוג שהפסיד

n l m

New member
הפרק השבועי

יהיו כאלו שיגידו שאני מגזים אבל לפי דעתי הפרק הזה יכול להתמקם בין חמשת הפרקים הכי טובים בקטגורית הריאליטי טיוי, לפחות ממה שאני ראיתי שיבואו לי עכשיו כל אוהביי המירוץ למיליון ורצים לדירה ויגידו לי שכל משימות האקסטרים שם יותר שוות מהמשימה עם הנהג מונית שהייתה בסוף המשימה הייתה פשוט גאונית ושיגעה את שניי הזוגות לגמריי כל החלק האחרון לא ידעתי מי יעבור ומי ילך, כמעט קססתי ציפורניים ואנשים יודעים, אני לא מתלהב בקלות בנוסף, עכשיו הושלמה הסריה, אוהד וישאל, לימור ואריאל, אמילי ורותי פעם ראשונה שכל מי שרציתי עלה ופעם ראשונה שלא הבליטו סוכריים בשביל הרייטינג. מהזוג הרביעי לא אכפת לי נראה לי שאלו יהיו ג'ניה ועובד לאור העובדה שבטח ייתנו לזוגות שעלו להתערב והם יעלו את הזוג הכי חלש. נקווה שניפטר מהם סבב ראשון בקיצור, אם זה היה קצת מוטל בספק בעונה הקודמת העונה אני חושב שהם הוכיחו מעל לכל ספק שהם יותר טובים מהמתחרה שלהם, רצים לדירה ואפילו מהמירוץ למיליון (שדרך אגב אני ממש לא רואה דימיון בין זה לסוף הדרך חוץ מזה שהזוגות מטיילים בשטח) זהו, זה מה שיש לי לומר, מחכה לשבוע הבא

אתם חושבים שהמשחק מכור???

לפי משחמודי ודנה(הזוג שהפסיד) אמרו זה נשמע כמו רמאות...

-בעזרתך אבא-

חחחח..... מה יש???!!! טוב, אולי בשביל עובד! (לפי דעתי בלבד!) אבל - איך בכלל יש להם אפשרות לחזור??? הם נפלו כבר שבוע שעבר!!

למעלה