שרשור הפרק השבועי.

ואיי-נכון....../images/Emo12.gif

אבל נראלי הם מזכירים את המילה "מוקש" רק אם זוג אחד מתכנן לשים לזוג השני... אה וגם-אמילי,רותי,לירון,דנה-כולם שמו מוקש כבר בסבב,אז אין טעם להזכיר את זה

meiash

New member
בי"ס לחילונים ודתיים

ראיתי בתוכנית האחרונה שהחלום של רותי ובעלה הוא להקים בי"ס לחילונים ודתיים בגליל. רציתי להכריז קבל עם ופורום שאני בפנים! אני רוצה להצטרף לרעיון, להפיק, לקדם, לפעול, לדחוף וכו'. רותי, אני מאחורייך!

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif היה פרק טוב.

משימות אדירות פשוט. כל כך נהניתי. יא עובד וז'ניה חוזרים

KEEK

Member
תקנון סוף הדרך

קיים דבר כזה? בעונה הקודמת בגמר שנשארו 2 זוגות, אחד הזוגות (של שתי הבנות) עבר על אחד האיסורים של דיבור בטלפון ונענש בהמתנה של זמן מסויים. היום אחד הזוגות עבר על אותה "עבירה" ונענש בסילוק טוטאלית מהתוכנית. לכבוד מה העונש של הזוג מיום היה כבד יותר? יכלו לתת להם עונש של המתנה בגלגל ההצלה והם היו מתחילים במשימות חצי שעה-שעה מאוחר יותר, או כל עונש אחר.. אבל אותם העיפו ואת הזוג בעונה הראשונה לא? יש באמת תקנון מסודר של התוכנית? או שהם מאלתרים עונשים על עבירות לפי רצונם?

n l m

New member
לא ממש מדוייק

מה שקרה עם הבנות זה שבמשימה הספציפית שהייתה להן אסור היה להשתמש בפלאפונים בכלל ואורית אמרה לאיזה חזן שנסע איתן שיתקשר דרך הפלאפון האישי שלו השימוש בפלאפון היה כמה דקות פה דנה ולירון השתמשו בפלאפון חירום שניתן להם החוק לא להשתמש כלל על כל המשחק והם השתמשו בו במשך כל המשימה

wissenly

New member
בבקשה!!!../images/Emo92.gif

אתם יכולים בבקשה לכתוב את התקציר של הפרק? לא הייתה לי אפשרות לראות אותו ואמרתם שזה היה ממש יפה.... ועוד משהו, ז'ניה ועובד הולכים לשלב ההחזרה? או דנה ולירון?

גםצופה

Member
מנהל
גם אני אשמח לקבל תקציר של הפרק..

שכחתי להקליט אתמול.. חבל שסוף הדרך לא נמצאת בהוט VOD - אולי זה עניין של זכינות/פרסומות
(ככה למשל יכלתי לראות את רצים לדירה שהרבה פחות מרשימה מסוף הדרך..)

חיים1444

New member
איזה חזק

איזה חזק שעובד וז'ניה צודקים.... תראו איזה צודק זה .... הם ויתרו להם על המוקש.. ועכשיו עובד וז'ניה במקום דנה ולירון

חחחחחחחחח

וואי הרגה אותי דנהההה <נראה לי שזאת דנה ..> איך שהם סיימי ת'משימה של הסחרחורת אז היא צעקה טאטההההההההההההה <מה לעזזל זה טאטה?! מה שישאל צעק> חחחחחחחחחח הרגה אותי ..

herzelars

New member
ההפקה דפקה מראש את דנה ולירון

על מנת להעלות את זוג הבנות - שיביאו רייטינג למרות שאני לא הייתי מחסידיהם הגדולים של לירון ודנה ההסברים : 1. שימוש בפלפון - מדוע הוא לא חוקי ?? מדוע הוא היה חוקי בפרק הראשון כשהיו צריכים להגיע לירושלים הדבר היה חוקי ? ואילו בפרק הזה לא חוקי?? אם יש תנאים מגבילים - אז צריך לומר אותם בתחילת הפרק שגם אנחנו הצופים נדע אם מותר, וגם אנו נגע שהמשתתפים יודעו על כך! 2. "המכרז" - נדמה כי המכרז היה תפור מראש, והבנות ידעו שללירון לא נותר כסף , על כן הבנות הציעו 10 שקלים.... , מהיכן הן ידעו ?? הרי אף צד לא יןדע על כמה הימר הצד השני ?? מהיכן הבנות ידעו שלירון ודנה הימרו על כך הסכום ? הרי לפי ההגיון הם היו במקום השני, והיו צריכים על מנת להדביק את הפער לתת סכום די רציני של כמה מאות אלפי שקלים או עשרות אלפים ..... , תחשבו בהיגיון , נניח שאתם צריכים להדביק פער מה לא הייתם עושים מכרז של כמה עשרות או מאות אלפים ? מן הסתם אמרו להם את זה וכך נחסך מהם הצורך "באיבוד" כספים לצורך צדקה. 3. פתאום לפתע מגיע נהג מונית.... להיכן שהם נמצאים, וחוסף מהם בכלל לדעת מי זה צוגה... כל זה נועד להראות את זוג הבנות - שהן יותר תחרותיות, ולאחת מהן יש קול מעצבן ... והכל על מנת להעלות רייטינג

טופי 58

New member
היה פרק מדהים...

אני לא ממש חסיד של העונה הזאת, אבל יצא לי אתמול לראות את סוף הדרך והיה פשוט סוף הדרך...

f 50

New member
אגב

מישהו יודע מה היתה משימת התיבה בפרק שעבר? בשירשור הכודם היה על זינה

למעלה