שרשור הפרק השבועי.

l KereN l

New member
סבב ההצלה תם והנה התוצאות :)

ישששששששששששששששששששש~!!! עובד וז'ניה עברווווווווו!!יש!! הם זוג מצוין ואהוב עליי בסדרה... יהודית ואירית(שגם אותן רציתי בגמר..) ,הגיעו במקום ה-2, בעיכוב דק מאוד, והן ,החזקות שבסבב ,הצטיינו לאורך כל הדרך, אבל נפלו במשימה המכשילה..!! ולמי שלא צפה השבוע: הנה התקציר בלשוני... ציפי ומידן פרשו מאחר ומידן לא הצליח לשלוט על פחדיו במשימת האקסטרים באיילון..הוא תיאר את עצמו כבעל פחד גבהים,ועל כן,מתחילה ,שלל את האפשרות שיוכל לעבור את המשימה..והחליט, בקלות דעת..שאיננו מוכן אף לנסות לעבור אותה! מידן החליט שהוא פורש מפרק ההצלה, והכל בגלל משימה לא קשה במיוחד, שהזוגות הנותרים עברו בהצלחה לאחר התמדה ... יהודית ואירית,שהיוו בסדרה זוג פייטריות רציניות (כמו שאלי אמר...חח),נכשלו בפרק בגלל עיכוב קצר במשימת החיפוש ,כשגילו את התשובה למשימה כבר היה מאוחר מידי , והגיעו לנקודת הסיום (בעזריאלי ) בעיכוב של בערך כ20 דקות חצי שעה מעובד וז'ניה.. בקיצור,היה פרק ממש יפה.. חוץ מהקטע עם מנת השף, שזה היה דוחה למדיי, אבל הזוגות אכלו את עיני הדגים והחגב הצלוי ביתר הצטיינות הראויה לשבח!כל הכבוד..חחח..!! -סוף הדרך -->התוכנית הכי שווה שיש בט.ו!!!!!- אני צופה בקביעות כל שבוע ואני עוקבת אחר המתרחש!!אם יש לכם שאלות,פנו אליי!! אני פה במקרה הצורך!!:) בייי.. -קרן-

העונ

New member
קרן?

קרן אולי את יודעת למה יש גלגל הצלה לזוגות שהגיעו במקום השני ולא לאלו שהגיעו במקום השלישי?

l KereN l

New member
כן,אני יודעת...

כן,אני יודעת... גלגל הצלה ניתן רק למתמודדים הטובים ביותר,שנפלו במקום השני ולא הצליחו לעלות לגמר במקום השלישי נמצאים המתמודדים הפחות טובים מהם, שלא השיגו מקום די נכסף מאחר והמקום השני הוא הישג די מרהיב, לכן עורכת התוכנית סבב גלגל הצלה על מנת לאפשר לכל אחד מהזוגות שהגיעו במקום השני לנסות את מזלם ואת כוחם שנית ,כאשר הזוג הראשון שמגיע בסבב ההצלה, עולה לגמר סבב ההצלה מוענק רק למתמודדים שדרגתם במשחק\מרוץ הנה גבוהה ואלו הם הזוגות שהגיעו במקום השני.. יהודית ואירית,עובד וז'ניה הגיעו במקום השני ... לעומת זאת, ציפי ומידן הגיעו במקום השלישי, אך ניתנה להם ההזדמנות מאחר ודנה ולירון(אלו שהגיעו במקום השני ) רימו.. לכן התקבלה החלטה לשבץ את ציפי ומידן לסבב גלגל ההצלה במקום דנה ולירון.. הבנת ? אם כך, אני שמחה.. תמיד אני פה כדי לעזור!! בייייייי אנשים ...ויום נעים :)

העונ

New member
קרן?

המקום השני הוא למעשה פחות טוב מהמקום השלישי, היות וזה אומר שהזוג שהגיע במקום השני לא הגיע לפרק הסיום של הסבב שלו. לפרק הסיום של כל סבב הגיעו שני זוגות. זוג אחד עלה וזהו הזוג שישתתף בפרק הסיום. הזוג השלישי שעף הוא טוב יותר מהזוג השני שעף. את הפרק הקודם לא ראיתי, פסלו לגמרי את דנה ולירון? אם כן יתכן שגלל זה עובד וג'ניה השתתפו בגלגל ההצלה. ציפי ומידן והבנות- הזוג הנוסף שהשתתף אתמול בגלגל ההצלה, מתי הם הגיעו בסבב שלהם? הם עפו במקום השני, או השתתפו בתוכנית האחרונה של הסבב שלהם?

mirit100

New member
זניה ועובד

הייתה תוכנית ממש טובה ואני כל כך שמחה שהם ניצחו!!!!!!!!! אני ממש מאושרת.......

|עובד C החתיך!!!!!!!!!!!!!!!!! |

עובד וז'ניה התותחים!! חולות עליך!! (עובד..) ז'ניה- כל הכבוד שלא בכית כל הפרק!! גאים בך!!! (גלגל ההצלה..) תראו מי ינצח בסוף.. (הדרך..) טוב..... נשמות--- מתות עליכם!! -עדי. -עינת. -ובת אל. גוש קטיף והשומרון שלנו לנצח!! יומטוב שיהיה לכם!!!!!!!!!!!!!

EYAAL3

New member
כול הכבוד

כול הכבוד לך זיניה הלב הטוב ניצח... בנדם שיש לו לב טוב ונשמה טובה ..נצחת בסוף.. הלב שלך לא נתן לך לשים מוקש בפרק הקודם ונורא התרגשתי .. היה מעשה אצלי... ועוד יותר שניצחתם היום האנושיות ניצחה.. אז קדימה עד הגמר הגדול בהצלחה... ושהטובים ינצחו..

nataly1990

New member
../images/Emo45.gifתכנסו-חמודיםםםםם

וואי עובד וג'ניה איך אני שמחה שעליתםם הלוואי שתצליחו אתם ממש חמודיםםםםםםםםם אני מאחלת לכם את כל ההצלחה שבעולםםםםםםםםם

osnaty13

New member
נפלא ../images/Emo79.gif../images/Emo28.gif../images/Emo47.gif|../images/Emo49.gifעובד וג'נ

בס"ד איזה כיף , נהנתי מאד מהפרק , חוץ מהגועל . הטוב ינצח . אוהבת אותך ג'ניה
, אשריך שיש לך לב ולב טוב . בהצלחה בגמר , לכולם .

העונ

New member
מישהו יכול להסביר לי בבקשה..

מישהו יכול להסביר לי למה סבב ההצלה הוא לזוגות שהגיע שניים ולא במקום השלישי?

7shoval7

New member
כול הכבוד לעובד וז'נה

כול הכבוד להם הם הצליחו וזה מגיע להם! דווקא לדעתי הם מתארימים אחד לשני בזוגיות לא? הם עוד היו זוג ביי ותענו על התגובה!

l KereN l

New member
ז'ניה ועובד!!מושלמים שלי!!

--ז'ניה ועובד-- זוג יפיוףףףףףףףףףףףףףףף ומוצלח ביותר השנה עובד הוא פשוט מושלם ,יש בו הכל- הוא חמוד ,נחמד,סימפתי,חכם ועקשן! הוא חברותי ועדין ... הוא חזק מבחינה פיזית ויש לו יכולת סיבולת גבוהה במיוחד..חחח והכי חשוב, הוא יודע להתאים את עצמו למצב שבו הוא נמצא! ושכחתי להגיד גם שהוא מאוד חתיךךךךךךךךךךךךךךךךך! חבל שהוא גדול ממני בכמה שנים טובות;) איזה בונבון!!ב-ה-צ-ל-ח-ה מאמי!! ולגבי ז'ניה, אותו הדבר..מלבד העובדה שהיא רגישה ובעלת נפש עדינה,היא מתמודדת נמרצת וחכמה, היא יפה ,אמיתית,וכנה ... ואני חולההההההההההההההההה עליה, פשוט חולה!! אוהבת אותךךךךךךךךךךךךך ז'ניה!בהצלחה יפיופה!!! עובד וז'ניה-- > בשבילי אתם תמיד המנצחים,ולא משנה מה יהיה ביי אנשים!! אין אין, חולה עלייכם!! ומקווה שתצליחו בגמר

העונ

New member
למה?

למה יש סבב הצלה לזוגות שהגיעו במקום השני? ולא לזוגות שהגיעו במקום השלישי?

למעלה