שרשור הפרק השבועי.

פרק נהדר!

למרות האופי הרגיש של ז'ניה היא תותחית! היא ועובד הם פייטרים רציניים! הגיע להם לזכות!

238

New member
איזה כיף שהם עלו

בס"S עכשיו יהיה לי זוג לגמר...

איריס2004

New member
מצדיעה לזוגות ולהפקה

נהניתי מכל רגע בפרק זה. מהמשימות... מהזוגות... מהעריכה ומהאנשים שברחוב. לעובד וג'ניה - אתם מקסימים ומהווים את ההוכחה שלא ה"מניאקים" בהכרח זוכים. לבנות - יישר כוח. אמנם אינכן בגמר אך אין ספק ששיחקתן הוגן ויפה ציפי - לפחות כמו שנראה על המסך, הגבת בצורה מכובדת לפחדיו של מידן ובעיני את הכוכבת של הפרק. להפקה - משימות יפות, מאתגרות ועריכה יפה. שמחתי לא לשמוע ניבולי פה וכיסוחים. בהצלחה בהמשך

limors2

Active member
חחח הפרצוף של ז'ניה פה מצחיק../images/Emo54.gif

פרק טוב.... אממ זהו
והרבה פחות כיף לי עכשיו שאני יודעת מי זוכה בגמר...
מניאק

גםצופה

Member
מנהל
רגע... אבל הגמר עוד לא צולם ../images/Emo2.gif

זה סתם אנשים שזורקים יעני
ים

limors2

Active member
הוא כן צולם.. חברה שלי אפילו../images/Emo54.gif

עזרה במשימת סיום, ושמענו תזיקוקים שהיה.... אם המשימה האחרונה הייתה שם, שמאד הגיוני שכן. כן.. לפי הספוילרים זה כן...

limors2

Active member
מאד מאד מאד קשה!!!../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif

אני לא רציתי לדעת....
זה ממש הורס תכיף...

ריבקי 1

New member
ברכות לעובד וג'ניה

הייתם תתותחים ,אוהבת את השילוב שלכם ביחד, בהצלחה בגמר,מקווה שתראו לכל הזוגות ,שלא רצו אותכם וניסו להפיל אתכם במשימת משיכת החבל,מאחלת לכם שתזכו בפרס הראשון כי אתם כאלה נחמדים!!!!

yuv3

New member
משהו מעניין ומוזר בו זמנית

הנה משהו שחשבתי עליו ואפילו כתבתי פה הודעה, הייתה לי תחושה שזה ייקרה גם הפעם, ולצערי צדקתי. שימו לב: בכל סבב ישנם 4 זוגות: בן-בן,בת-בת, ושני זוגות בן-בת. סבב הגמר יש שוב: בן-בן,בת-בת, ושני זוגות בן ובת! ככה זה היה גם עונה קודמת!! זה מראה כמה התוכנית הזו מבויימת לצערי כי אני מת עליה יש דרך שמישהו שמקורב להפקה יכול להגיד למה הם עושיםן את זה?! אין מצב שזה צירוף מקרים.

MK respect

New member
...

אתה צודק!!! ואני והמשפחה שלי כבר אמרנו את זה בעונה הראשונה!!!!! אין לי מושג איך זה!!ז נורא מוזר אבל ככה זה...לא ברור איך... עובד וג'ניה!!!כל הכבוד!!!אתם תותחים!!!ואני ממש ממש שמחה שעליתם!!!! אין עליכם!!!!!אתם THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! המונמונמונמונמון ב"ה-צלחה בהשמך!!!!מקווה לראות אתכם זוכים במיליון שקלים!!!!לכם הכי מגיע!!!אתם פיטרים מצוינים!!אתם נתתם פייט מצוייין במשך כל המשחק!!!אתם פיריים חבל"ז!!!אתם לא מרמים כמו אהמ אהמ... אתם פשוט מעולים!!!!THE BEST!!!!!!!!!

גםצופה

Member
מנהל
אוקיי..

אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב
אסור להציץ ב

גםצופה

Member
מנהל
ועכשיו..

הצצתי לפני כמה שבועות ב
שטען שהבנות נצחו.. כשידעתי גם מי עומד להתמודד (את הפרק שעבר לא ראיתי..) אמרתי זה גם הגיוני... השבוע במהלך הפרק שהקלטתי - אמרתי 'יו, זה לא פייר שהבנות ינצחו עובד וזניה באמת עובדים נהדר..... טוב.. לפחות זה גרם לי להיות במתח כמעט כל הפרק
איך שאני שמחה שעובד וזניה עלו !!

cold metal ass

New member
מישהו יודע מי עלה לגמר אתמול ??

לא יצא לי לראות ... למישהו יש מושג ?

connex

Active member
מידן- אכזבת

לדעתי מכל 3 הזוגות אתמול מידן וציפי היו הכי טובים מבחינת פוטנציאל להגיע לגמר. אנילא מבין את מידן. מה ציפית? שבתוכנית כזאת תעלה ותרד במעלית? הימרתי עליכם לעלות ואכזבתם :(

למעלה