אתה פשוט גבר חלומי. מבין, אוהב, חזק, תומך , נראה טוב, רוחני, מצחיק, תוסס ושוטף כלים!!!! תעשששה לי ילללדדד !!!!! דרך אגב, מישהו יודע אם הוא נשוי/ יש לו חברה?
בלי לימור לא יהיו יותר קטעים כל כך מרגשים, לא יהיו צחוקים, לא יהיו קומבינות, לא יהיה מעניין... היא כל כך תהיה חסרה בסוף הדרך וזה רק מראה שהיא עשתה את התוכנית לא הגיע לה ולאריאל לעוף אתמול...ציפיתי שלפחות יגיעו לשני אחרונים וזה ממש באסה חוץ מזה, התוכנית אתמול הייתה מעולה כמו כל העונה הזאת של "סוף הדרך"...אחד הדברים הכי טובים שיש בטלויזיה
ישאל ואוהד-סה"כ הם בסדר... אבל ישאל לפעמים יותר מדי מגזים עם הטאטע שלו והוא עושה צחוק מאלוהים ואוהד לפעמים יותר מידי צפונבון!!! אמילי ורותי- שתיהן שתי מתלהבות חבל על הזמן אמילי ממש אנוכית ולא עושה כמעט כלום רותי עושה את כל המשימות סה"כ היא בסדר [ חוצמזה שהיא מתלהבת] ממש לא בא לי שאמילי תזכה בכסף ואני מקווה שהיא תיפול שבוע הבא עובד וז'ניה עובד- אחלה בנ"א מכל הבחינות. הוא כמעט עושה הכל במשימות יש לו ראש טוב איך שהוא עולה על כל דבר ואיך שהוא מצליח בכל משימות האקסטרים סחתיין עליו. ז'ניה- לא מתאימה לתוכנית!!! היא אולי נחמדה אבל צריך יותר רוח ספורטיבית ואין לה את זה היא מתבכינת הרבה ולא עומדת חזק בלחצים. בכל זאת ניראה לי שאני הכי מעדיפה אותם על פני שאר המתמודדים כי מגיע לעובד [לא לז'ניה] אבל מגיע לו הוא משחק אותה בגדול!!! אריאל ולימור-אריאל ולימור שיחקו אותה בגדול למרות כל המריבות וכל הלחצים הם כל אחד עשה את מה שהוא טוב בו ז"א שניהם פעלו מעולה כל הכבוד לכם!!
בונה אתה שפיצים במיוחד עובד.... אני מתפלל כל יום בשביל שתצליחו ובד וג'נה אוהב אותכם יותר ואני מאוד אוהב את הגישה שלך עובד..... אתה, אתה נמר אתה... שיהיה לכם
היי, הסתובבתי קצת בפורום וראיתי שיש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הודעות שקשורות לעובד (וז'ניה). לא עדיף פשוט ללעשות שרשור הפירגון הגדול לעובד או משו כזה? אתם יודעים, עובד אתה גדול, אתה תותח, תעשה לי ילד וכו' וכו'? הבנאדם צריך להיות איש השנה או משו כזה, לפי כמויות האנשים שהוא מדביק לטלויזיה וגורם לחיוכים. וגם ז'ניה(חחח קוריצה חמודה שכמותה