שרשור הפרק השבועי

תשמעי זה ממש מוזר שאמא של לימור....

תכנס להגיב בפורום לא נראה לי הגיוני... לדעתנו כן עובדים עליו

זה לא הגיוני!!!!!

הרי אמא של לימור לא תכתוב aviva51 היא כבר סבתא!!! זה שם של צעירים

אביבה

תקשיבי אני לא מתכוון להתיחס לאנשים בגיל המעבר כל אחד והבעיות שלו ובואי נגמור את זה פה בית אבות משען

shakshuka6

New member
מידן../images/Emo6.gif

הוא אמר שהוא שונא ג'וקים אבל נכנס אליהם בפרק 2... אמר שהוא שונא ערסים והוא אחד כזה בעצמו...

Shani276

New member
ובגיל 20 את תיהי כבר נשואה + 2.

(אלא אם כן יהיו לך תאומים,או שלישיה).

shakshuka6

New member
תגידי את לא יכולה פשוט להתקשר אליה?

או שאין לך את המספר של הבת שלך?
או לפחות מסר...

taltal123456

New member
אין אין כמו עובד!!!

אחחח- אין כמו עובד וג'ניה! (או יותר נכון, אין כמו עובד) אין חוכמות - הפרק של אתמול הוכיח שמי שהולך בדרך התמימה והישרה ולא מלכלכך על מתמודדים אחרים - מנצח!!!! כ"כ מגיע להם !! ואין לי ספק שהם עוד יזכו בגמר! מי שהכי עצבנה אותי זאת - אמילי! שמתם לב שהיו איזה זוג זקנים שניסו לעזור לה עם החלב, שהיא הייתה ממש מגעילה אליהם בגלל שהם לא ממש קידמו אותם בפתרון) - לזה קוראים אנוכיות! או הקטע שהיא קראה לז'ניה צבועה- מי שצבוע אחו שילינג זאת היא. היא סתם ביצ'ית, וחבל לי על רותי שהיא כזאת מקסימה וצריכה להיות איתה. אבל מה אכפת לי, כל עוד עובד המקסים זוכה... עובד וזניה - מנצחים!!!!

מסכימה!!!

אמילי ממש מגעילה, הלוואי שהבנות יעופו בתוכנית הבאה, נכון שלא מגיע לרותי כי היא בסדר ובסה"כ היא נגררת אחרי אמילי, אבל אני פשוט לא יכולה לסבול את אמילי יותר. שמתם לב גם איך היא שמחה כשהיא ראתה שלימור ואריאל יוצאים מהתחרות? גועל נפש! אפילו אלי אילדיס היה המום ממנה

למעלה