ישאל ממש מרחף! אולי זה לא ממש חשוב אבל זה עיצבן אותי נורא- היום ראיתי את הפרק של אתמול ישאל ואוהד ואריאל ולימור היו בברכה. מתיישו לימור אומרת ישאל-"תן לי יד אני טובעת" והוא מסתכל עליה ולוקח לו איזה דקה שתיים עד שהוא נותן לה יד. פשוט עטומד לידה ומסתכל איך היא כמעט טובעת! או שהוא לא קולט או שלא יודעת?? למה??
"שמישהו המציא"- המשהו הזה במקרה ה', והוא קובע על הכל, אז לא לדבר כך! דבר שני הוא רצה לדעת אם באמת זה סכנת חיים שהיא עלולה לטבוע, או סתם עושה הצגות....ומתבכיינת בשביל שטות!!!! בשביל סכנת חיים מותר לו לגעת בבת...
אני לא מזלזלת באלוהים או משהו אני אומרת שאת בטח לא חושבת שאלוהים דיבר אל מישהו והכתיב לו את כל החוקים האלה. מישהו איזה רב חשוב או מישהו המציא את זה בטח. חלק כוב בתנך שאלוהים אמר ליצחק (אני צודקת?....לא זוכרת למי) אבל גם אם את דתיה בטח את יודעת שלא הכל אלוהים המציא.......ובקרש לנושא אחר, היא יודעת שאסור לו בעיקרון לגעת בבנות אז למה שסתם תעשה לו הצגות?? לדעתי הוא היה צריך לעזור לה מיד אפילו אם הוא לא היה בטוח בגל שאפילו חשש קטן שהיא הייתה יכולה לטבוע יותר חשוב מדת.
יכול להיות שהוא רצה לתת לה לטבוע כדי שיהיו להם פחות מתחרים. חחח סתם, אני צוחקת. נראה לי שהוא בעצמו היה מסוחרר קצת מהעומק, גם הוא בקושי יכל לצלול, מי שעשה את רוב בעבודה היה אוהד