שרשור הפרק השבועי

מסכנים התישו אותם טוטלית

בבריכה, זה היה ממש לא הוגן שזוג שכבר התעייף פעם אחת צריך להמשיך להתחרות בזוג שהגיע רענן

ahron 100

New member
אמילי בוכה שבוע הבא!!!!

איזה כייף שתבכה! אני מחכה לזה שבוע הבא! ראיתם איך היא צחקה על לימור ואריאל שהגיעו אחרונים! פשוט גועל!!! ואיך רותי השתיקה אותה ואפילו אילדיס הסתכל עליה בחלחלה!!

נכון...

כמה רוע כמה רוע...יא ראבי... מקווה שצוות הבנות יעוף שבוע הבא. אחלה פרק..כמו תמיד.

הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo70.gif

אמילי כזאת רעה
לימור לעומתה היא מלאך

Ben Zak

New member
נכון. ראיתי. שתבכה קצת באמת

ההתיחסות שלה כלפי ג'ניה היתה גועלית לחלוטין.

תרגעו.

זו תחרות. מן הסתם שהיא תשמח על זה שהן הגיעו לפני לימור ואריאל. אם לימור ואריאל לא היו אחרונים - הן היו עפות. זה לא רוע, ולא גועל. היא כולה אמרה שהיא שמחה שהם עפים, והיא צודקת... [: אני חולה על אמילי ורותי.

edya

New member
ז'ניה ועובד

עובד (הדתי )כבוד וז'ניה המתוקה אני מתה שתנצחו כי אתם הכי שווים והצוות הכי טוב

אני חדשה בפורום

נכנסתי הנה כיוון שמאוד פירגנתי כל העת לז'ניה ועובד בעיקר בגלל ז'ניה שהיא ממש מתוקה, בפרק הזה אני ממש כעסתי על עובד, כולנו יודעים על מעורובתו הפוליטית החזקה של אביו ב"כתומים" אבל להופיע בתוכנית עם חולצה כתומה וכיפה כתומה עם איזה כיתוב, זה היה ממש לא לעניין, לא צריכות להיות הצהרות פליטיות בתוכניות כאלה, בדיוק כמו שמטשטשים שמות של חברות מסחריות, אני ממש התאכזבתי מזה, בדיוק עם היה מופיע מישהו עם סרטים כחולים או סטיקרים של איזו מפלגה ולא חשוב איזו. אני מקווה שמי שצריך יקח את זה לתשומת ליבו.

ט ר י פ

New member
סליחה, אבל הסטיקר שצרפת להודעה

הוא ההצהרה הפוליטית הכי נוראה ורישעית שראיתי מימי.

מותר לו לעשות מה שהוא רוצה

הוא יתלבש איך שבא לו, וישים פס עלייך ועל כל מי שלא נראה לו איך הוא מתלבש. ומי שלא רוצה שלא יסתכל. ואני דווקא רואה בזה גאווה שהוא בא עם חולצה כתומה וכיפה כתומה עם "יהודי לא מגרש יהודי"

Ben Zak

New member
גם אני שונא את הבנות כי הן מתנשאות

בעיקר התגובות שלהן לגבי ג'ניה עיצבנו אותי היום. זה ממש מכוער. ג'ניה לשם שינוי בנאדם אמיתי, שמח וחייכן. לא מוכנה לדרוך על אף אחד כדי לזכות כמו הבנות הנ"ל. כל הכבוד לג'ניה ועובד. שמח שהן בגמר. אני מקווה שהבנות יודחו ביום השני כי לא מגיע להן להיות בגמר. ביום האחרון צריכים להיות ג'ניה ועובד נגד זוג הבנים. לשניהם מגיע להיות שם.

למעלה