שרשור הפרק השבועי

ב ר א ץ

New member
אריאל ולימור

חבל לי נורא על אריאל שהודח מהתוכנית בגלל לימור. היא בחורה בלתי נסבלת ולא היה מגיע לה בכלל להגיע לגמר. היא הייתה צריכה לעוף הרבה לפני כן. אבל אריאל הוא מקסים. כל הכבוד לך ובהצלחה בהמשך.

238

New member
לימור מותק.

בס"ד פעם ראשונה שאריאל מתנהג כמו בן אדם נורמלי,ועל זה מגיע לו ח"ח.אבל אין על לימור!

אני דווקא חשבתי שלימור היא האנושית

מבין שניהם. אבל אחרי האירוח של אריאל הבנתי שגם הוא בסדר

הוא נהיה יותר בסדר

אבל הדבר שאני הכי הכי שונאת בעולם זה שוביניסטים ואני לא שוכחת! אני בחיים לא יאהב אותו.....

batelmaimon

New member
לימור ואריאל..=(((

אוףףףףףףףףף!!!למה הם ירדו?יאלה איזה באסה..היתי מעדיפה שהבנות ירדו ולא הם..אוף!! כל כך התבאסתי בשבילם..=\

ורד1234

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gifעל עובד......חשוב!!!!!

"על תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו" לכל הבנות הנופלות שדודות לרגליו .... יש לגבי עלם החמודות כמה סיפורים/ורכילות לא כל כך חיוביים!!!....(בלשון המעטה) אינני מציינת אותם כי יהיה מדובר ברכילות ולשון הרע(גם אם הדבר נכון במקרה שלו) רק שתדעו שמה שרואים זה לא תמיד מה שזה.(יש לפחות 2 סיפורים שליליים מאוד לגבי התנהגות שלילית מאוד מצידו,ושוב בכוונה לא כותבת כי המטרה שלי זה להזהיר ושתהיו מפוקחות,כך שלא תוכלו לאמר שאני מקנאה וכו'...והדברים השלילייים לא נעשו לי אלא לחברה מאוד טובה שלי) בקיצור בנות נסיכים ואנשים טובים יש באגדות ,ובמקרה הזה אינני יודעת אם עלם החמודות הוא מה שאתן חושבות שהוא..... בכל מקרה שיהיה בהצלחה לכולם בסוף הדרך.....

dada270

New member
נו באמת

את אומרת שאת לא רוצה לחטוא בלשון הרע , אז תדעי לך שלא רק חטאת אלא עשית כאן רצח אופי - אני לא מכיר אותו הוא נראה לי נחמד ואת כבר מדברת כאילו הבנאדם עשה איזה מעשה נורא. אז לא סתם נאמר - "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה" - אז עם חברה כמוך אני מניח שכל מה שהוא עשה או לא לחברה שלך זה בהחלט הגיע לה תתביישי לך!!! את חייבת לפרסם התנצלות - את בטח יודעת שאפילו יום כיפור לא מכפר על חטאים בין אדם לחברו

ורד1234

New member
בתגובה לתגובתך....

נו באמת ,אם רציתי לעשות לשון הרע ורצח אופי היתי מציינת במה מדובר,וכך אינני עושה... בורא עולם הרי יודע מי עושה ועשה מה ולמי... כך שלגבי יום כיפור הדבר נכון גם לגבייך!!!, אינך יודע במה מדובר, ומבחינתי היתי הוגנת ולא ציינתי במה מדובר....מי שרוצה ללכלך אז מלכלך ,לא כך עשיתי אלא אזהרתי, ןאם הינך דתי אתה יודע שלדעת משהו ולא להזהיר או להגיד זה כמו להיות שותף לדבר עבירה חלילה,זה כמו לראות אדם טובע ולא להגיש לו עזרה. אם מישהו צריך לבקש סליחה זה אתה ממני. (ואני סולחת ,גם אם אינך מבקש -מה שכתבתי זה ממניע חיובי,קרא את כל הכתוב איחלתי בהצלחה לכולם.

238

New member
יקירתי מה שאת עשית גרוע הרבה יותר

בס"ד כי כשלא אומרים מה אלא רק אומרים הוא לא משהו והוא פגע בחברה שלי או משהו בסגנון,זה רק פותח פה לספקולציות. לא באמת היה פה צורך להזהיר-אין הרבה סיכוי שמיהי מהבנות פה תצא עם עובד כך שזה פשוט לא היה במקום

צודק

תסלחי לי אבהל ההודעה הייתה ממש לא במקום. את ריכלת פה אותו הדבר, רק שעטפת את המילים הרעות שלך ב"אוייי אני צדיקה לא מרכלת".. אז סתמי ת'פה וזהו!

בוסי1

New member
תגובה

שלום...זה פעם ראשונה שאני כותבת פה בפורום כי אני ממש לא מבינה במחשבים ומקווה שההודעה הזאת תצא בסדר.. רציתי להגיד לך שמה שכתבת לדעתי היה מאד קטנוני,את לא ציינת מה היו המקרים אז אני לא יודעת על מה בערך את מדברת אבל זה לא משנה,מה שאת ניסית לעשות זה הוצאת שם רע לבנאדם.כל אדם עושה טעויות בחיים ואסור לשפוט בנאדם עד שעומדים במקומו.אסור לך לבוא ולספר לכולם כמה הוא לא בסדר כי בכך את לא נותנת לו אפילו אפשרות להוכיח את עצמו בפנינו.

shakshuka6

New member
אבל שכחתם ש

הוא התגרש מאשתו אחרי שבועיים! כנראה קרה משהו טראומתי! והוא לא כזה דתי..."פאק" "שיט" "דוסים"...בפרק 1 הוא אמר שכל רגע בחיים שלו הוא מנסה לקשור לאלוקים...

ortalll

New member
מה? שקשוקה6 כנס

מאיפה אתה יודע שהוא התגרש מאשתו אחרי שבועיים????

גם לדתיים מותר לקלל

כל אחד ילך בדרך שהוא יבחר, זה לא אומר כלום הקללות והמילים האלה

ורד1234

New member
תגובה לתגובתך

כמה כתבתי תגובה אחת ואפשר לקרוא אותה, רק אציין כתבתי מה שכתבתי,ולא ליכלכתי, שמרתי על צנעת הפרט, אלא ציינתי שהבנות בעיקר תהיו מפוקחות ,אף אחד לא מלאך אך אם אני יודעת משהו על התנהגות שלילית ולא ראויה, ראוי להזהיר, כבר נתתי את הדוגמא, תיראי אדם טובע בנהר, לא תעשי דבר? תישתקי, אני יודעת שמפרסמים דברים בוטים ואיומים ואף אחד לא יודע אם אמת או שקר הם.אני לא פירסמתי במה מדובר,רק ציינתי התנהגות שלילית ולא ראויה ולא פירטתי. המניע הוא שכל אחת תבין שמה שרואים זה לא תמיד מה שזה!!!והדבר נכון לגבי כל אדם בחיים, ובכלל. וחשוב לדעת שציינתי בהצלחה לכולם.

lops

New member
משימת הבריכה

זה לא פייר הפעם ההפקה פשוט לא היו הוגנים, הם מראש דפקו את אלו שהגיעו ראשונים לבריכה. וזאת מהסיבה הבאה: משימת הבריכה הייתה מתישה,ברור מהתחלה שהזוג הראשון שיכשל במשימה הזאת ייכשל בכל שאר התחרויות, כי אחרים מגיעים לבריכה רעננים ואלו מותשים. אני לא אוהב את אריאל ולימור - אבל הפעם פשוט התעללו בהם ונתנו שלא בצדק לבנות להשרד. אני אוהב את הסדרה, אבל המשימה הזאת פשוט לא הוגנת.......... חבל.........................

גילי162

New member
צודק

הם לא חשבו מספיק ! המשימה דופקת את אחד מהזוגות שיגיעו ראשונים תמיד וזה לא פיר

Miahooo

New member
אוהד וישאל לגמררר!!!

איך הם תיקתקו את המשימה הזאת... הם על בטוח לוקחים את המיליון שקל

למעלה