שרשור הפרק השבועי

inbal321

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

מסכימה עם כל מילה

mike56

New member
זניה/ השותפה של הדתיה

זניה חמודה מתוקה ממש אוצר בכלל זוג מקסים היא ועובד השותפה של הדתיה בא לי להקיא איכס אמאלה

ה ו ד י ש

New member
עובד וז'ניה! אוהבים אותכם!!!

אנחנו פשוט אוהבות את עובד וז'ניה ומגיע להם לנצח כי הם גדולים!! הם משחקים טוב, משתדלים תמיד,הוגנים ונחמדים.ז'ניה היא דיי שברירית אבל היא טובת לב וגם היא תורמת הרבה על עובד לא צריך להגיד הרבה הוא גדול,חזק וחכם ואנחנו מאחלות להם המון בהצלחה!!! הלוואי שהם יצליחו! מכל הזוגות זה הכי מגיע להם!!!!

Hagitsor

New member
../images/Emo50.gif

אני פשוט אוהבת את ג'ניה, היא מקסימה. אני מקווה שהיא ועובד יזכו, למרות שאין הרבה סיכוי...

למה אתה חושב שלא? הם זוג ממש טוב

מבצעים ביעילות את המשימות, ומשתפי פעולה. תהיה אופטימי

משימת הראש בראש

אני חושבת שמשימה זאת כבר מהתחלה לא היתה הוגנת . דבר ראשון זה לא היה הוגן כי הזוגות מהשלב הראשון שאותם אף אחד לא הכשיל ישבו והכשלו את הזוגות מהשלב השני כלומר שבכלל היה להם את היכולת לקבוע. וכן זה שזוג עושה הכל טוב ובסוף צריך לחכות לזוג אחר ז חלא פייר. והשבוע זה היה ממש מוגזם כי לא היתה למישה שום תוכן ושום יכולת הצלחה מה מלמדים בתוכנית שכניעה זה דבר טוב שאי אפשר להצליח במשימה זה ממש לא פייר וזה הוגן שבגלל זה הודחו איראל ולימור. אני מקווה שיהיה סוף הדך 3 ושמשימות כאלו לא היו

beyona

New member
כןןן שיאוו הוא כזה נחמדדד

כל הכבוד לו על זה שהוא שטף כלים!! הוא ממש תותחחח!! אמןןן שיזכו בגמרר... !!

לימור ואראיל שולטים!

אוףףףףףףףףףףףףףף למה הם הודחו???? אוףףף! הם היו הכי מעניינים והכי טובים! ודווקא שלאריאל התחילה לבוא הסבלנות!! )-: כמעט כמעט הם הגיעו! אמילי ימגעילה אחתת! מזה ההתנהגות הזאת??? תהיי בן אדם! אני יודעת שלא תעלי לגמר כי לא מגיע לך! רותי שפוטה מפגרת! אראיל ולימור הכי טובים! שולטים! שווים! אני איתכם! הלוואי והייתם מנצחים!!

ליטל 16

New member
הלוואי שהבנות המעצבנות יעופוווווווו

אוף איתן הן כלכך מעצבנות, אמלי השטן סוף סוף תבכה בעעעעעע שונאת אותך!!! הלוואי שישאל ואוהד יזכו, אם לא הם אז זניה ועובד....

אייל789

New member
עובד וז'ניה לאליפות

זוג מתאים מכל הבחינות,חבל שז'ניה לא דתיה. עובד בחור כארז,עדים ג'נטלמן וחביב הקהל ללא ספק וכנ"ל ז'ניה. כל הכבוד לכם חברים אנחנו איתכם עד סוף הדרך.............

למעלה