שרשור הפרק השבועי.

אלגרי

New member
ראו את חבר שלי...

במסימת הסיום בכניסה לקיבוץ וקוראים לו נעם לוי והוא מהמושב

chagiti

New member
רגע מישהו יכול להסביר לי ...

מה קורה היום התוכנית סבב שני בגמר??? זה הסבב האחרון מי מודך?? תגידו לי בבקשה

בתוכנית הזאת אף אחד לא מודח

ובשבוע הבא תהיה התוכנית האחרונה שבה ישתתפו שלושה זוגות והזוג שיגיע ראשון יזכה במיליון

oshrib7

New member
שמתם לב שעדיין לא שמו שום מוקש?

וגם שמתם לב שהסדר המקומות שהיה בפרק הקודם זה גם עכשיו? גם עכשיו אמילי ורותי שלישיות, אוהד וישאל שניים, ועובד וז'ניה ראשונים.

חחח איזה מצחיק הישאל הזה

איך הוא בא לאוהד: "מלכתחילה אמרתי לך לקרוא את המפה" עם ה"ח" המצחיקה שלו חחחח

SecretDan

New member
צופי ים שולטים!! נכון?!? ומתי יש

שידור חוזר של הפרק?? אני רוצה לראות אותו..

Gesundheit

New member
פשוט אידיוטי שאף אחד לא עף...

לפחות היו צריכים לעשות איכשהוא שמי שלקח מקום ראשון בפרק הזה ייקבל יתרון מסוים על שאר המתחרים בפרק הבא או משהו כזה... אבל נראה לי שההפקה עשו את זה בגלל שבסיבוב על המקום האחרון בגמר ביום שמידן והפרטנרית שלו (שכחתי את שמה) פרשו מהמירוץ אז בעצם נוצר מצב שנאלצו לוותר על יום שלם שאני מאמין שכבר היו להם רעיונות לכל הפרקים מראש, והיה להם חבל לזרוק את כל הרעיונות של אותו ים לזבל אז הם הוסיפו בסבב הגמר עוד יום שהיה אמור להיות אחד מהימים בסבב האחרון

תן לי לתקן אותך ../images/Emo13.gif

בסבב ההצלה הייתה אמורה להיות תוכנית אחת בכל מקרה, כלומר הזוג שמגיע ראשון מבין השלושה עולה לגמר, והשניים האחרים מודחים. ובקשר לגמר-לא הוסיפו עוד תוכנית, פשוט בגמר הגדול הזוג שיגיע ראשון מבין השלושה יקבל את המיליון והתוכנית תסתיים

mecafi

New member
לא הוגן

לא הוגן שנתנו לבנות עוד צ'אנס הגמר צריך להיות בין שני זוגות ולא שלושה , לא פייר

oshrib7

New member
בפרק הבא קופצים ממגדלי עזריאלי

נראה לי מהמגדל העגול למשולש. (זה נראה לי בחירת משימת הקהל). זאת תהיה משימת האקסטרים בגובה 190m.

TheBlackFairy

New member
שימו ../images/Emo23.gif- זה ../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

לסמן בכותרת של ההודעה שזה
.

אחלה ז'ניה

כול הכבוד לז'ניה ובכלל השתפרו פלאים עבודת צוות נהדרת! צער אותי שהבנות נשארו אני לא זוכרת ששנה שעברה היו שלושה זוגות בגמר. ןלא לשכוח יש עדין מוקשים, והבנות מזלסטיות.

oshrib7

New member
אף אחד עדיין לא השתמש במוקשים

גם בגמר זה מוקשים אחרים.

ג'ניה תמיד גדולה מהחיים!!!

שמתם לב שאילדס אמר שהיא עשתה את זה במחצית הזמן המוקצב?!

למעלה