שרשור הפרק השבועי.

oshrib7

New member
אבל אז הם היו מצלמים יותר את שני הז

וגות, ואז זה היה אותו זמן.

חפציבה3

New member
מה זה עוד פעם שאמילי ורותי נשארו??.

איך יכול להיות שהם נשארו אבל הם הפסידו מה זה הפרוטקצויות האלה...........

Ben Zak

New member
לא רצו להישאר בלי בחורות ../images/Emo8.gif

כאילו, רק ג'ניה? הם רוצים אקשן
הכל רייטינג. אבל ג'ניה היא אחלה גבר, בסופו של דבר
תותחית כמו עובד.

ש י ר 0 0 1

New member
האמת, שלפי זמן המסך שהן מקבלות

שזה הרבה פחות משאר המתמודדים, לא נראה לי שהן מהוות איזה אקשן בשביל ההפקה...

איך השארתם את הבנות?!../images/Emo5.gif

איך??????????? הן הפסידו, והאמילי הזאת היא בלתי נסבלת וכל הסדרה אנחנו מחכים ומפללים שהיא תעוף לכל הרוחות כבר, ואז זה קורה, ואנחנו שמחים וצוהלים, והן נשארות!!!! במילה אחת - א - כ - ז - ב - ה ! ולא הוגן בכ-לל. הן הפסידו, אז שיעופו. אוף.

ב ר א ץ

New member
כולם השאירו את המוקש לגמר

מעניין שבפרק זה אף אחד לא שם מוקש. כולם היו בטוחים שהם יגיעו לגמר וישתמשו שם במוקש. כולם צדקו...

wissenly

New member
עזרה בבקשה!

מישהו יכול להגיד לי מה הייתה המשימת חיפשו ומה הייתה המשימת הזנקה בפרק? תודה מראש!

oshrib7

New member
משימת ההזנקה הייתה

זה למצוא למה שייך מטבע כלשהו כדי להכניס אותו לתוך מיכל סוכריות ורק איתו יוכל המיכל להיפתח. בסוף זה היה 10 סנט אתיופים. משימת חיפוש... לא היה.

חפציבה3

New member
נו איך לא העיפו את הבנות?..????

אם אפשר להסביר לי למה לא העיפו את הבנות???משהו לא הגיוני.........

חחחח לא נראה לי

אני חושבת שהם עשו את זה כדי שהתוכנית של הגמר הגדול לא תהיה תוכנית קצרה. אם ישתתפו רק שני זוגות בגמר אז רק שני זוגות יעשו כל משימה והתוכנית תהיה יותר קצרה בהרבה.

נראה לך ? מה פתאום..

פשוט מראים יותר מה כל זוג עשה. הם עושים משימות יום שלם לא קשה כ"כ להראות יותר ממה שהראו עד עכשיו.. בקיצור כמו שעשו עד עכשיו בכל הסבבים

אבל אז הם יימרחו יותר מדי כל משימה

וזה יהיה פחות מותח. ככה כשמראים קצת מכל משימה, ועוברים מהר ממשימה למשימה הדברים זזים יותר מהר וזה יותר מותח.

238

New member
הגמר בשנה שעברה היה מותח

בס"ד למרות שהיו רק 2 זוגות. איפה הפיריות כלפי שאר הזוגות שהתאמצו וניצחו? למה היתה צריכה ז'ניה כמעט להתעלף,אם ממילא לא עפים?

למעלה