שרשור הפרק השבועי.

חניתס

New member
מה פחד מסוגל לעשות לבנאדם

בס"ד מרוב פחד היא עשתה את זה במהירות כ"כ גדולה העיקר לסי'ים את זה כמה שיותר מהר ולהיפטר מהגועל החרקי

זה לא הוגן!!

מה זה אמור להיות?! ל'גמר יש חוקים משלו'?! מה זה אמור להביע בכלל?? למה לבזבז את הזמן של ז'ניה ועובד?? עוד חשבתי בפרסומות שמישהו רימה,או שהראשונים לא הצליחו...או שקרתה טעות או משהו כזה...בכלל לא העליתי על דעתי!! אני הכי רוצה שז'ניה ועובד ינצחו! להם הכי מגיע! והבנות הן מגעילות אותי! איך הן צוחקת על כולם! ועוד פרק שעבר איך אמילי המסריחה צחקה לימור ואריאל! אפילו אלי אילדיס התחלחל! זה ממש לא הוגן!!.. בגמר אמורים להיות רק 2 זוגות!! קחו לתשומת לבכם! ז'ניה ועובד תנצחוווו!! חולים עליכם!! עובד הכי הכי הכי הכי חמוד! אין עליו!! הוא כזה מתוק!.. וז'ניהההה מתוקה שחבל על הזמן! נקרעתי מצחוק בקטע של הגוקים וזה....

sally85

New member
פרק מהמם!

כרגיל עובד המדהים וז'ניה המקסימה זכו!!!!!!!!! אין עלי'הם!!!!!!!!!!!!!!

נכון!!!../images/Emo45.gif

עובד מדהים אין מילים כל פעם אני אומרת לעצמי הבן-אדם מ=ו=ש=ל=ם וג'ניה מתוקה לאללה...איזה אמיצה היא הייתה היום

Puccit

New member
פרק מדהים ...

אין על ז'ניה, היא מדהימה כמה היא מתגברת על הפחד שלה, היא גדולה מהחיים לא כמו אמילי הפחדנית - שתתעלה על עצמה אולי, אפילו היא אמרה אם ז'ניה הצליחה גם אני יצליח. חבל שלא היתה הדחה - חבל מאוד. רציתי שאמילי ורותי יודחו. זה לא פייר מצד שני הזוגות השניים.

oshrib7

New member
טאטע!

אני רוצה שאו ז'ניה ועובד ייזכו או שישאל ואוהד. אבל חס וחלילה שלבנות ובמיוחד לאמילי הזאת תהיה מזל והם יינצחו בסוף והם ייקבלו את המיליון

אף אחד!! תקראי את ההודעה שבפנים:

אף אחד לא הודח היום (כי לגמר יש חוקים משלו) כנראה החליטו לתת להם הזדמנות נוספת.. יש!!!! (יענו פרוטקציות)- השופט משוחד.. (חח)

טל גבסו

New member
איזה פרקקקק

איזה קטעים היה הקטע עם החיות!!!!! נראה לי שאני צרחתי יותר מהמתמודדים איזה פחדדדדדד!! כל פעם שהם הרימו משהו או באו להרים צרחתי חחחח איזה גועל זה היהההההההה!! אני הייתי פורשת מה קרה??? בשביל מיליון שקל?!?!?? איך ישאל אכל את העוגה חחחחחחחחחחח הרג אותי מצחוק!!!!

oshrib7

New member
חחח קרעו אותי הישאל ואוהד האלה

ההוא בנתיים מסתכל על אוהד ומשכנע אותו לקחת את הזוחלים בסוף הוא לא ידע בכלל או ששכח לאכול את העוגה, ובסוף הוא טרף אותה כמו חזיר חחח.

oshrib7

New member
אף אחד לא הודח היום

בתור הפתעה. שלשלושתם תהיה הזדמנות

ב ר א ץ

New member
למה לא העיפו את הבנות?

חבל שנתנו להם הזדמנות חוזרת, הם הגיעו אחרונות, אז הם היו צריכות ללכת הביתה. מה פתאום "לגמר יש חוקים משלו"? סתם נסיון למשוך עוד פרק. חבל.

זה לא ניסיון למשוך עוד פרק. מי

שמגיע ראשון בפרק הבא זוכה במיליון. נראה לי שהם עשו את זה כדי שהתוכנית האחרונה של הגמר לא תהיה קצרה, כי תחשבי שאם הם היו עפות רק שני זוגות היו עושים כל משימה, וזה היה מקצר את התוכנית בהרבה.

למעלה