שרשור הפרק השבועי.

זה לא פייר, אתה צודק אבל זה המשחק

מי שבאמת טוב ומגיע לו לנצח יעשה את זה שוב עם הבנות או בלעדיהן

wissenly

New member
צריך את עזרתכם!

לא ראיתי את רוב הפרק שהיה היום מישהו מוכן לכתוב לי תקציר של הפרק על המשימות שהיו בו ועל מה שהזוגות עשו בפרק? תודה מראש!

תיכנס אחי

בהתחלה נתנו לל זוג קופסת מסטיקים שאפשר לפתוח רק עם מטבע שהמתמודדים צריכים לגלות מהו ובסוף מסתבר שזה לא מטבע עתיק כפי שחשבו אלא מטבע אפריקאי של 10 סנט כולם מצאו בהפרש זמן קצר ביניהם שווה ביניהם. אחרי זה היה אקסטרים ללת על חבית באורך איזה 3 מטר כל אחד בצד אחר והמטרה ששניהם יגיע לצד השני, כלומר יתחלפו במקומות ובאמצע יש חבל אחד כך ששניהם מגיעם לחבל ומחליפים ביניהם וחוזרים. הראשונים אמילי ורותי אחריהם זניה ועובד אחריהם הבנים אחרי זה קומבינה מבצע כזה של לתרום לחיילים דברים והמטרה היא לחפש כמה אנשים שיותר שמוכנים לתרום למתמודדים את הציוד הדרוש למשל ממתקים או גרביים או שמפו או סבון ל מיני בכל קופסה צריך להיות 7 פריטים מרשימה ויש 50 קופסאות זניה ועובד יצאו ראשונים אחריהם הבנים ואחרונות הבנות. אחרי זה היה את המשימה של החרקים אילו שבהתחלה אמרו להם אחד נכנס למיכל ואחד מחוץ למיכל אז זה היה מין כזאת הטעייה כי מי שבחוץ הוא זה שיותר קשה לו. עובד חשב שבמיכל קשה יותר לן הוא נכנס אך מתברר שעובד צריך לאכול רק עוגה וזניה צריה להעביר חרקים מקופסאות לקופסאות כמו תיקנים נחשים וחולדות ולטאות הם סיימו ראשונים (יש זמן מוקצב) אחריהם הבנים ישאל בפנים אוהד בחוץ אוהד היסס עם הנחשים וזה ביזבז זמן רב אז הוא עשה את זה ובסוף מתברר שישאל שכח לאכול עוגה אז לא הה מספיק זמן כמעט אך הם הספיקו. נקודת סיום- חובה להגיע רכובים על סוסים אז הגיעו זניה ועובד ראשונים במקום השני הבנים והאחרון הבנות אך הם לא ינופו כי לגמר יש חוקים משלו.

סוף הדרך

אם הבנות מנצחות בגמר הגדול של סוף הדרך זה הדבר ההכי מעצבן שראיתי בעולם הזה יא רבי מה הולך להיות פה.. שאימלי מצידי תבכה עד מחר בבוקר ותחנק אם אפשר... איך היא בכלל העיזה לדבר ככה לדנה במשך כל הפרקים זה מה שמחרפן אותי, ואיך שהיא דיברה מול אלי עליה נשבעת לכם בא לי ללמד אותה דרך ארץ, במקום ללכת לקורס אקסטרים היא צריכה ללכת לקורס כדי ללמוד קצת נימוסים והליכות וגם לרותי לא חסר עם הפה שלה אבל יהיה טוב לפחות היו כמה פעמים שהיא ריסנה את עצמה

הדמר

New member
אני חייבת לשתף אתכם במשהו

בס"ד הייתי היום (בעצם אני עדיין ) מה זה עצבנית (וכן רחלי זה לא חדש אז מה?) בקיצור חיפשתי דרך להרגיע את עצמי ולא מצאתי ואז התיישבתי לראות סוף הדרך וראיתי את מסימת תיבת ההפתעות וזה עשה לי טוב לראות את כל הפחדנים נאלצים להתמודד עם הפחד ז'ניה קרעה אותי מצחוק והוציאה לי קצת מהדכאון ועל כך אני מודה לה ואמילי כ"כ קיויתי לראות אותה לא מצליחה במשימה שזה פשוט עשה לי היום (ואגב לרותי עלק לא אכפת לך להפסיד חצי מיליון)

פרק יפה../images/Emo9.gif

אני שמחה שהטובים והישרים בסוף ניצחו
אין על עובד וז'ניה... ישאל הרג אותי איך הוא אכל את העוגה ועל הריב שלו עם אוהד
LOL לראשונה בתחרות הזאת שהתבאסתי נורא
אמילי ורותי עלו לגמר
פשוט נורא

meirar

New member
אי צדק

לדעתי יש אי צדק בכך שנתנו לבנות הזדמנות נוספת הכללים היו ברורים מראש הזוג שיגיע אחרון יודח ופתאום משנים למה בגלל שהבנות היו צריכות להיות מודחות פשוט הגיע להן להיות מודחות הן ממש לא נחמדות ובמיוחד אמילי שבכלל לא הייתי מוכנה להיות מטופלת שלה

yellow T

New member
../images/Emo41.gifהמיליון../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

היה צריך להתחלק בין שלושת הזוגות כבר
כולם היו תותחים עובד וזניה, אוהד וישאל ואמילי ורותי

בעד מי להיות??

השיר לא מוקדש לאף אחד כי אין מישהו שמוכן לשלם עליו כסף "בעד מי אני אמור להיות אם את אמילי אני מכיר מהגן בעד מי אני אמור להיות אם ישאל היה נגן (?!?!?!) את מי הייתי אמור לאהוד אם למדתי עם רותי (הגננת..) ובכל זאת בהגרלה יצאתי עם אוהדי.... (איזה באסע ! צחק על ז'ניה ובעצם צחק על עצמו) אז את מי אני אמור לאהוד?????? אם אחי (הכי אבל היום זה אחי) אני מחבב את עובדי וזני'לילי (עובד וז'ניה)" אז אמרו לי את מי אני אמור לאהוד אם אני בכלל רוצה לראות את רצים לדירה (איכס!!) אבל אין לי אף פעם קליטה?????? בכל זאת החלטתי לנסות (אני אלי אילדיס) אני אוהד את מי שיצא על פי ההחלטה שלכם ולכן כתבו לי את מי אתם רוצים שיצא מהמשחק בתור זוג שני ואת מי אתם רוצים שיצא בתור זוג אחרון... יאלללללה תתחילו לכתוב ותפסיקו להתבטל ולהסתכל על הודעה כזאת משעממת!!!

אני רוצה ש...

במקום השני יגיעו אוהד וישאל ובמקום השלישי יגיעו אמילי ורותי

danieeeel

New member
הסיבה שהשאירו את אמילי ורותי..

זה שיהיה מתח! הם כנראה לא יהיה מצב שזוג אחד ינצח והזוג השני עדיין באיזה אמצע משימה. אם שני זוגות יתמודדו בגמר יכול להיות הפרש גדול בניהם. אם יש שלושה זוגות בגמר הסיכוי שיהיה צמוד לפחות בין שני זוגות הוא גדול יותר.. בכל מקרה, זה קצת הרס, העובדה שהן נשארו... ברור שאם הן יזכו בגמר זה לא יהיה הוגן לשני הזוגות שניצחו בחצי הגמר..

א=י=ן על ז'ניה ועובד...

אוףףףףףףףףף התבאסתי שאמילי לא עפההההההה אני שונאת אותההההה

דנה111111

New member
המשימה עם הסוסים....

מישהו יכול לומר לי מה הייתה המשימה עם הסוסים (מה המתמודדים היו צריכים לעשות) שהייתה בפרק של השבוע?!? תענו, זה ממש ממש דחוף!!!

למעלה