שרשור הפרק השבועי

Benjamin Turner

New member
קמרון פשוט יותר צעירה ופחות מנוסה

מוילסון, זה הכל. אני מניחה שגם הוא התחיל מנקודת מוצא דומה. אגב, גיליתי אתמול עד כמה ג'ניפר מוריסון צעירה והבנתי קצת יותר את המבוכה של יוּ

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח הוא אמר שהוא מבוגר ממנה פי שתיים בערך
אממ...לוידעת.....ווילסון אני חושבת שאף פעם לא היה כל כך נאיבי, הוא לא היה בוחר באונקולוגיה אם הוא באמת היה כזה כי עד כמה שהוא אופטימי אני לא חושבת שהוא חושב שהוא יכול להציל אותם תמיד והוא לא תמיד חושב שאנשים הם טובים ושהכל יהיה טוב ויסתדר והם יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה... חוצמזה שאת קמרון אני לעולם לא ארצה לאנוס

Hieros Gamos

New member
כשהוא ניסה לגרום לפורמן וקמרון לריב

היו שם, באופן מפתיע, רמיזות מיניות כדרכו של האוס

Benjamin Turner

New member
נו, הוא הגיב כאילו פורמן מושך

לקמרון בצמות והיא גונבת לו את קוביות הלגו (צפי שוב בויכוח הראשון-אאל"ט-שלהם מולו), ואמר להם למצוא חדר

Gooman

New member
אחחח עשית לי מיני אורגזמה.

טוב, סתם, אבל התגובה שלך מעולה. העולם צריך להיות קמרונים וויליסונים. רצוי קמרונים.

Hieros Gamos

New member
האוסים ו-ווילסונים!

הרבה מהם ואם אפשר כמה שיותר קרוב לפה
כדי שאני אוכל, במקרה הרע, פשוט לבהות בהם

lovely max

New member
קמרון בפרק

היא קיבלה שתי מכות לדרך החיים שלה: הדחיה של פורמן את ההתפייסות ביניהם, וההבנה המתפכחת שלא החולה ולא החברה שלה התנהגו באופן נורמלי אחת לשניה ומתוך אהבה. (אהבה? בסדרה הזאת? לא נשמע מתאים.) אין לי בעיה עם להיות נחמד מתחשב ורגיש, אני שואפת לכך בחיי (
) אבל יש לי בעיה עם מוסריות מוגזמת בכל מצב, כפיה של דעותייך על האחרים, צדקנות וself rightousness , ודיבורים בלתי נלאים שסה"כ לא מגובים באמצעות מעשים. אבל בד"כ אין לי בעיה עם קמרון. יש כמה נקודות לזכותה בעיניי, בעיקר הבגרות שלה והעובדה שהיא יכולה להתמודד עם האוס.

למעלה