טיפול בהלם..
הרבה רופאים מטפלים בחולים ע"י טיפול אגרסיבי ונוקשה. זה מאוד מקובל והוכיח את עצמו כיעיל, כדוגמת דוקטור שולמית בלאנק. האוס לא אמור להעביר מסר וגם לא לטפל בבעיות הפסיכולוגיות של הפציינטים שלו. נכון, הנערה היתה דוחה. היא שכבה עם אבא שלה, עם הצלם ולמיטב זכרוני, גם עם הסוכן שלה. היא "שכבה" את דרכה למעמדה כדוגמנית צמרת. ללא ספק, עצם העובדה שהיא שכבה עם אביה מוכיח שהיא לא שפויה לגמרי בדעתה. אולם, האוס היה חייב להתנהג אליה בצורה כזאת? אני מבין את הרצון להחזיר אותה לקרקע. האישה הכי יפה בתבל היא למעשה גבר - היא חייבת לחזור לקרקע אם היא תבין זאת. אבל זה לא התפקיד של האוס, לא ככה עושים את זה. הוא גרם לבחורה לפשוט את החלוק ולצעוק לכולם שהיא יפה, שהיא אישה. אפילו אני רחמתי עליה, ודי סלדתי ממנה לאורך כל הפרק. הוא לא היה צריך לעשות את זה. אם היא צריכה עזרה מקצועית בנושא היא אמורה לקבל אותה - האוס ממש לא צריך להכין את השטח לפסיכולוג. בקשר לחידת המין האנושי. כן, האוס מרותק מהמין האנושי וזה מה שמעניין בו. את בעצם אומרת שיש סיבה להדברים שהוא עושה. שיש סיבה ליחס שלו למטופלים לכפופים תחתיו, לממונים מעליו ושאר עמיתיו. הוא באמת מחושב, הוא באמת ראציונלי. הוא עדיין אפתי, לא רגיש ולא מוסרי במיוחד. אם הוא פגוע באדם מסויים הוא לא ממהר להתחרט. המטרה מקדשת את האמצעים. זה באמת סוג של אדם איתו היית רוצה לחיות? מעבר להיותו גאון רפואה, אני מדבר על סוג האדם. היית רוצה לחיות עם אדם שמתייחס אלייך בצורה כל כך לא נעימה?