שרשור הפרק השבועי

לדעתי

היה פרק חביב.. אהבתי נורא את הסוף, הוא סימל בדיוק את האוס:) אני יודעת שכולם פה חושבים שפורמן אידיוט, אבל לדעתי הוא אמר את האמת באיזושהי רמה.. תמיד מדברים על כמה שקמרון תמימה וזה היה בדיוק העניין.. היא היתה תמימה עם כל הקטע של המאמר והיא הייתה תמימה כשהיא חשבה שהיא ופורמן יצליחו להסתדר ולהתנצל.. פשוט שהפעם פורמן הצטרף להאוס. קמרון תמיד מדברת על מוסר ואתיקה בטיפול בחולים אבל פה היא חטפה קצת משמעת בין קולגות ואני האמת מצדדת בו באיזושהי רמה.. תכלס עוד עשר שנים הם לא ישבו יחד ולה תהיה את הקריירה שלה בנפרד. באיזשהו מקום הוא אמר לה משהו מאוד משמעותי ואני מקווה שהיא תיקח את זה לתשומת ליבה.. הרי היא נורא מוסרית וחיה בעולם של דובי אכפת-לי ועננים וורודים וככה היא לא תצליח להתקדם בקריירה שלה.. בתור דמות שאני די מזדהה איתה אני מקווה שהיא תיקח את המסר ותיישם אותו, כי בכל זאת אנחנו גרים פה בריאל וורלד והכל.. חוץ מזה- מעט מידי ווילסון, קדי סבבה, חבל שהפכו את הדמות של צ'ייס לנקניק בלי זמן מסך, החולה הפחידה אותי וכל המסר של חברה שלה היה טאקי ומעצבן. אה והקליניק היה משעשע.. האוס נשמאמי

sacrament

New member
אני לא מסכימה

אולי היא תמימה...אבל התמימות שלה לא עד כדי קיצונית הפעם. לא היית מצפה מאדם שעבר איתך כל כך הרבה לגנוב לך את המאמר, וכולנו פתחנו פה גדול גדול על מה שהוא אמר בסוף, כי גם אם חושבים כך-לא אומרים כאלה דברים. וגם בקטע של ההתרמת כבד- אומנם חשבתי שזה לא עניינה שהיא מתערבת ,אבל עדיין קיוויתי שהיא תצליח בזה, כי זכותו של אדם לדעת. והמפגרת הזו שרוצה שהיא תישאר איתה בגלל האשמה- נו באמת...זה עד כדי כך נאיבי לחשוב שזה לא דבר כל כך נורמלי לעשות?

פרק מעולה, לדעתי.

וואו, הסצנה הראשונה כ"כ הזכירה לי את החופש שעבר. תאמינו לי, אינסומניה בשילוב התקפי חרדה זה הסיוט המושלם.

דווקא אהבתי ../images/Emo3.gif

לא מסכימה עם מה שאמרו פה לגבי קמרון... לדעתי מה שהיה ייצג את האופי שלה בדיוק, הסכמתי איתה בגישה שלה ל"גניבה" של פורמן. אבל בסוף היא יצאה לגמרי מופסדת ו"נסטרת" [מלשון סטירה
] מכל הכיוונים, היא גילתה שבעצם מי שהייתה לא מוסרית זו מקס, ושפורמן הוא הכי אנוכי ומעצבן שיכול להיות
כ"כ אהבתי את האוס בפרק הזה
ולדעתי ההתנהגות שלו הוכיחה שכן היה איכפת לו מה"בעיה המוסרית" בין מקס להאנה, עם ההרכנת ראש שלו כשהוא יצא מהחדר אחרי שגרם למקס לתרום את הכבד שלה, ואיך שהוא קרא להאנה bitch בסוף הפרק. [למרות שאת זה הוא אמר רק אחרי שהוא גרם לכך שהעניין לא יתגלה כדי לאפשר לעצמו לפתור את המקרה, אבל נו] לסיכום- פורמן יצא מגעיל קמרון יצאה מסכנה האוס יצא מוסרי ומה זה החסך החמור הזה בווילסון?

אני לא חושבת

שמקס זאת שיצאה לא מוסרית בסופו של דבר.. למרות שזה כנראה היה אמור להיות הטוויסט והמטרה של הכותבים.. למרות שמקס ידעה שההיא רוצה לעזוב אותה, זה שההיא לא סיפרה לה זה לא מוסרי בזכות עצמו.. לדעתי החולה יצאה לא מוסרית ומקס יצאה קצת תלותית, פתאטית ולא ממש הגיונית ונורמלית

dogster

New member
דעתי

פרק נחמד אבל נראה כאילו יש שבלונה קבועה וכל הפרקים בנויים עליה. הדפוס והמבנה של הפרקים חוזר על עצמו יותר מדי ובסוף זה ישעמם. אגב מת להם פעם מטופל? לא ראיתי את כל הפרקים... בקשר לקמרון. הצדקנות שלה כבר הופכת לדי מזויפת, בעיקר בגלל שהיא לא עושה כלום עם מה שהיא מרגישה. אם הניצול כביכול של אותה אהבה כלפי החולה כ"כ הפריע לה היא הייתה צריכה להגיד לתורמת, שבסוף בכלל התברר שהיא ידעה. מה שאני אומר זה שה"דילמה" של קמרון - לספר לתורמת או פיטורים קטנה בהרבה מזאת של החולה - לגרור את השקר עוד קצת או למות.

lovely max

New member
בוא נראה...

סך ההרוגים: התינוק בmaternity. האם בbabies & bathwater. האם והתינוק ב...פרק כלשהו. הילדה חולת הסרטן בautopsy. גרייס ב...פרק כלשהו. בעונה השניה היו חולים שלא נפטרו בפרק, אבל המצב בסוף הפרק היה שזמנם קצוב. באמת להאוס יש שבלונה קבועה, אבל עכשיו המצב יותר טוב. בעונה הראשונה זה היה ממש לוח זמנים שידוע מראש מה הולך לקרות בכל דקה מהפרק (20 דקות מתחילת הפרק - אבחון שגוי מס' 2.) בעיקרון זאת תוכנית פרוצדורלית, וזאת ההגדרה שלה. העניין הוא שגם לצופה שזאת הפעם הראשונה שלו וגם לצופה ותיק לא ישעמם במיוחד. אני חושבת שהחכמה היא אם מצליחים, בתוך המבנה הקבוע, למתוח את הגבולות ולהמציא אותו מחדש. אני לא חושבת שיש אפשרות אחרת. בקשר לצדקנות המזויפת של קמרון- מסכימה וזה מה שעצבן. אבל בוא נסיים בנימה חיובית את ההודעה הזאת

Hieros Gamos

New member
היי הילדה באוטופסי לא נחשבת!

היא לא מתה בפרק, היא מתה כי היה לה סרטן. גרייס זה פרק 1X10 histories.. האמא והתינוק זה
ואם כבר
ים- השוטר באופוריה

lovely max

New member
אבל היא מתה.

נראה לי שגם גרייס היא
. אבל מה זה כבר מגלה השם שלה.
זה לא כאילו שגיליתי שווילסון עוזב את האוס בשבילה :)

Hieros Gamos

New member
היא לא נחשבת. יכול להיות שגם 50

חולים אחרים שלהם מתו מתאונת דרכים או משהו אבל בפרק אמרו שיש לה עוד שנה. אז היא באמת עוד לא מתה כי לא עברה שנה
אה ויש את האידיוט מdaddy's boy שהוא בטוח מת כי הוא היה רדיואקטיבי
אממ יש שתי גרייס. אחת בהיטוריז (נדמה לי שקוראים לה גרייס) והשנייה שהיא
וגם היא עדיין לא מתה. היו לה עוד שנתיים.

היי! ../images/Emo46.gif

לגבי ההודעה הזאת והשתיים שמתחתיה, זה לא עוזר בכלום אם אתן מסמנות ספוילרים והספוילר מופיע מילימטר מתחת לסימון. או שתסמנו בכותרת או שתעשו רווח גדול לפני הספוילר. המפף

MKDR

New member
אני ממש אהבתי את הפרק!

חחח האוס מדבר בסינית איך נקרעתי מצחוק!! קמרון ממש עיצבנה אותי עם המוסריות שלה אבל פורמן יצא הרבה יותר מגעיל בסוף...הדבר היחידי שלא קלטתי- מה היה הקטע עם זה שהראו בסוף את האוס ישן?....זה ממש לא ברור לי.. בכל אופן פרק מוצלח =)

shahar615

New member
אאוצ'

פרק מעולה פורמן קצת פחות... איזה משפט הוא אמר לה 'אני לא חבר שלך נענע בננה...' כמעט בלעתי זבוב אחרי זה הפה שלי נשאר פתוח כ"כ הרבה זמן אחר כך. החולה הזאת ממש הפחידה אותי היא נראתה כמו גופה באיזה סצנה שהיה לה שחור/סגול מתחת לעיניים. בעיה של SAC איי גאון! מי גאון של שחר? מי? מי?

Benjamin Turner

New member
אני לא מבינה משהו

מתי להיות נחמד, טוב ומתחשב הפך להיות מעשה מגונה? למה טוב הלב של קמרון, ההגינות הבסיסית שלה, נחשבת בעיני כה רבים מכם לטפשות או לחולשה? face it, העולם הזה צריך קמרונים ו-וילסונים, וממש לא צריך עוד פורמנים (האוס לפחות גאון בתמורה, וגם הרבה פחות מניאק. הוא לא צריך ולא רוצה לדרוך על גוויות כדי להתקדם). פורמן הוציא את עצמו קטנטן ונחות יחסית לקמרון, גם מבחינה שכלית וגם מבחינה רגשית (אבל קלטתם את הרמיזות של האוס? אלוהים, פורמרון
). האוס, כמו כל דמות-אב טובה, רוצה לגונן על קמרון ולהכין אותה לעולם האמיתי, ולכן הוא מנסה להקשיח אותה, את זה אני מבינה, אבל אתם? מה התירוץ שלכם? בקיצור, וילסון וקמרון צודקים לחלוטין, פורמן יצא בן זונה קר לב, והכי מצא חן בעיני מה שאמרה קאדי (מינוס הנקמה). לא צריך לחיות תחת ההנחה שהקולגות שלך ידפקו אותך, אבל אם כבר קיבלת הוכחה לכך שזה מה שהם יעשו-פשוט היה טוב יותר (אינטלקטואלית) מהם. the best revenge is living well, ולא אכפת לי כמה סיינפלד צוחק מהאמירה הזו. נ.ב. שמתם לב שהוסיפו ערוץ-מין שריקה-למנגינת הפתיחה?

Hieros Gamos

New member
התירוץ שלי היא שהיא מעצבנת.

את לא רואה אותי אומרת מילה רעה על ווילסון וכנראה גם לא תראי כי הוא לא מעצבן, הוא סתם בנאדם הגון ונערץ שכולנו צריכים לסגוד לו ולאנוס אותו מינית
(היי, אם הוא לא עם האוס לפחות אנחנו נהנה
) קמרון פשוט מעצבנת

למעלה