שרשור הפרק השביעי (?)

Pink Angel1

New member
הייתי בטוחה שטוקרה תעוף

איזה צרחה היא נתנה
ממש אהבתי את הפוטו היום התמונה של אן יצאה הכי יפה לא הבנתי מה הבעיה בתמונה של אמנדה דווקא הייתה יפה... התמונה של טוקרה יצאה נוראה! היא נראתה כמו דראג עם השמלה הכחולה והפיאה הבלונדינית.

niranat

New member
ממש הופתעתי...

פעם ראשונה, ראשונה שהם אמרו משהו רע על אמנדה. הראו את התמונה שלה ואני כזה.. "כן כן אמנדה מושלמת אמנדה פצצה אמנדה מהממת אמנדה דוגמנית אמנדה כוכבת" כי זה מה שהם תמיד אומרים, והייתי בשוק שהם אמרו עלייה דברים רעים... מה גם שלדעתי הייתה לה תמונה טובה - אין מה להגיד, הבת זונה יודעת להצטלם..

Avichai Dei

New member
../images/Emo47.gifממ את צודקת..

היא מהממת.. אבל בתוכנית הזאת התמונה של אמנדה לא יצאה משהו.. אבל בכל זאת היא -
-

Pink Angel1

New member
ממש יודעת להצטלם!

גם אני חיכיתי שרק ישבחו אותה על התמונה

נכון גם אני חושבת ככה נראה לי

שלמלבישה היה משהו נגד טוקרה באופן אישי, מעניין למה

Dark Force

New member
אוקיי זה היה פרק..../images/Emo56.gif|פגרה|

לא יודע מה להגיד- זה באמת היה פרק... מוזר.. אמנדה ואווה חברות עכשיו, אני שמח- ככה למעריצי אמנדה לא יהיה מה להגיד על אווה
אין מה להגיד, התמונה הכי טובה השבוע הייתה של אווה- למרות שגם של אמנדה מאוד מצאה חן בעיניי. יה-יה ממש מעצבנת אותי, אבל ממש- היא כולה רכלנית מגעילה אבל משחקת אותה נייטרלית והכל. ניקול, די נחבאת לכלים, טוקרה מעצבנת, נורל חמודה, אן מי מכיר אותה בכלל- בקיצור, יה-יה מתחילה להיות השנואה ביותר עליי..

niranat

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

יה-יה יפייפיה והיא הולכת פצצה אבל יש לה אופי מעצבן אחושילינג... יוו היא כזאת דיפלומטית
דווקא מכירים את אן, היא מותק.. אני אישית אוהבת אותה, היא ממש יפה לדעתי ויש לה גוף מדהים, הליכה סוף אבל בצילומים היא יחסית חלשה.. אבל באמת שהיום היא השתפרה מאוד! הייתה לה תמונה טובה! נורל מותק, משום מה אני אוהבת אותה למרות שהיא לא מדהימה, ניקול מצוינת אבל היום זאת הייתה תמונה ממש גרועה שלה - וכן, בכלל לא שומעים ממנה... וזה מציק, אבל כנראה שאין לה משהו חשוב להגיד
על כל השאר אני נמנעת מלהגיד
ואגב, שמתם לב שבניגוד לתמיד לא שמו דגש על זאת שעפה? תמיד שמים דגש על זאת שעומדת לעוף בפרק, והפעם הדגישו את נורל וטוקרה - בכלל לא את קאסי. ועוד דבר אחרון
שמתי לב שאחד הדברים שעושים את התכנית הזאת למעניינת וכיפית ומשעשעת זאת העריכה המעולה - המוזיקה ברקע, הפלאשבקים שעושים בהתאם למה שאומרים, הקצב המהיר והזורם של התכנית, ח"ח לעורכים

Dark Force

New member
הממ..../images/Emo56.gif|פגרה|

פרסמו רק קלוזאפ אחד על כל תמונה- לא פרסמו את שניהם לצערי :-\

עדידי15

New member
כולם היו על הפנים היום../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

לא אהבתי אף תצלום של אף אחת :/

niranat

New member
דווקא אני העדפתי את קאסי

כאילו, לטוקרה יש את זה באישיות אבל עם כל הכבוד לאישיות התוססת שלה שמאוד מאוד מתאימה לדוגמנית על ותדחוף אותה קדימה - אין לה את זה במראה, לדעתי. ואופי יש להרבה בנות, אבל רובן לא דוגמניות על - כי בשביל להיות דוגמנית על צריך לוק, ואני לא חושבת שמבחינה חיצונית יש לה מה שצריך בשביל להיות דוגמנית על. דוגמנית מידות גדולות -
כן, דוגמנית על?
לא נראה לי. ונכון שקאסי לא רצתה להיות שם אבל השופטים מסתכלים על מה שהם רואים ולא על מה שקורה בבית, ומבחינתם מה שחשוב זה איך היא מצלטמת, איך היא מתנהגת על ידם, וכו'. ולדעתי היא מצטלמת הרבה יותר טוב מטוקרה ובטח ובטח שהיא יותר כוסית ויפה. במיוחד באלימיניישן הסתכלתי כמה שהיא יפייפיה, למרות שבדרך כלל אני באמת חושבת שהיא יפה אבל לא כזאת מדהימה... מה שכן - נכון שיש עוד אלף כמוה, היא יפה אבל לא מיוחדת, אבל בכל זאת יותר טובה מטוקרה.

למעלה