זה מה שיש לי להגיד.
זה היה פרק מבין הגרועים, ולפי מה שאני רואה כאן הרבה לא אוהבים את טוקרה, קאסי אומנם יפה אבל זה יופי רגיל, כאילו, בלונדינית עיניים כחולות, נו יופי יש כמוך מיונים. אבל טוקרה...יש לה ניע אמיתי, יש בה כוח להיות דוגנית מצליחה, הין אלילחה כזאת, יש בה עוצמה היא ממש טובה. יה-יה ענקית, בתור צלם מתחיל אפשא לראות שהיא נותנת מגוון, והיא משחקת עם הגוף שלה..(אין לי מושג מה השופטים רוצים ממנה, רקדנית, דוגמנית, רקדנית, דוגמנית...לכו חפשן) יה-יה ממש טובה. נורל, בגלל שאין בה את היופי המהמם הזה אני אוהב אותה, את התמימות שלה, צעירה כזאת וחמודה וילדותית ומצחיקה, זה מה שמוציא אותה טוב. ניקול, היא מזכירה לי את אנג'לינה ג'ולי, והיא לא מדברת הרבה, היא פשוט עושה, ניטרלית כזו,והשער שלה פשוט גורם לה לבלוט. אמנדה, מדהימה,יש בה כל מה שצריך, יש לה יופי קר כזה, צבע פלטינה(??) וטעיניים בהירות מאוד. אן- אין ספק שהתמונה הכי טובה שלה הייתה עם הג'ינסים, העיניים שלה היו ממש טובות. אווה, דיווה, אין מה להגיד, היא מתלהבת ושמחה והיא קטנה, מזכירה לי סוכריות קוצות, ויש לה תמונות מדהימות, (רק שהיא צריכה לשים לב מה היא עושה עם הנחיריים שלה) אם שכחתי מישהיאז כנראה שהיא לא ממש תפסה את תשומת ליבי... ואני לא מפרגן, פשוט יש לי גם דברים רעים להגיד, ואם אני אתחיל אני לא אפסיק, אני אתן את זה בחלקים.. יומטוב=]