שרשור הפרק השביעי (?)

oOBAGIRAOo

New member
ניקול עכזבה אותי היום

כבר המון פעמים, אבל המון, יש לה את התמונה הכי טובה באותו יום צילומים. היום הייתה לה תמונה בסדר. בדר"כ התמונה שלה פשוט הכי טובה, אין מה לעשות.

מה לעזאזל קרה פה?

למה להרוס לכולם ולכתוב מי זכתה? ועוד בלי סימן מתאים? ידעתי שאסור הי לי להכנס לפה! כל הפורומים האלה הם מתכון בטוח לרצח של תוכניות.

purple rain2

New member
לא נותר לי אלא להתנצל.

אני בטוחה שאביחי פלט את זה בהיסח הדעת וממש לא מתוך כוונה להרוס. בכל זאת שלחתי לו מסר והסברתי לו שהוא חייב להיות יותר זהיר להבא. אבל כמו שאמרה מישהי מתחתי (הודעה שלצערי נמחקה עם השרשור)- אתה לא רואה את העונה בשביל השנייה בסוף שמגלים מי זוכה.. רואים את כל העונה בשביל הכיף, בשביל המשימות ובשביל הבנות- וזה שכל פרק אתה יודע על מישהי אחת "חסינה" לא הורס עד כדי כך.

גם אני מתנצל שלקחתי את זה קשה

זו רק סדרה. אבל בכל זאת. מהות הסדרה היא ללכת עד הסוף כדי לגלות מי המנצחת. אבל עוד דבר שככל הנראה יהרוס לי את העונה הוא הסתימת פיות שטיירה ארגנה על ג'ניס. איך הוציאו אותה גזענית. אמרה אפליה התכוונה גזענות. אני לא מבין למה בכלל היה צריך לשרשר מי המנצחת בשרשור של הפרק השבועי. בכל זאת, לקח לחיים.

purple rain2

New member
הוא פלט את זה כי הוא שרשר

את עצמו לתמונה שלה... אבל אין ספק שזה לא היה במקום, והעמדתי אותו על טעותו. ותאמין לי שאני מבינה אותך, גם אני הכי שונאת שהורסים לי, אבל סה לה וי

purple rain2

New member
אכן הפרק השביעי../images/Emo9.gif ומעתיקנית../images/Emo123.gif

אוף, קאסי עפה
וחוץ מזה לא היה פרק עם יותר מדי אקשן, שמישהי תכתוב למישהי על האוכל
ומעצבן אותי שלא מבליטים בכלל את ניקול. העיקר אחרי זה טיירה אומרת שהיא לא מכירה אותה בכלל. והגעתי למסקנה שאני לא אוהבת את אווה. בכלל. וגם את נורל. היא פשוט מכוערת, לא יעזור. איזה כיף שכולם קטלו את ההליכה שלה
ואן מהממת
אבל הקול שלה גברי-משהו

purple rain2

New member
כן כן...

האמת זה נתן לי עוד הזדמנות להשתמש בסמיילי הכה-אהוב עלייך:

OhBaby

New member
יש לי עוד הרבה אהובים:

מר
מר
הגנגסטר.
=====> אם אני לא טועה גם אותו את אוהבת

yarinsin

New member
זה מה שיש לי להגיד.

זה היה פרק מבין הגרועים, ולפי מה שאני רואה כאן הרבה לא אוהבים את טוקרה, קאסי אומנם יפה אבל זה יופי רגיל, כאילו, בלונדינית עיניים כחולות, נו יופי יש כמוך מיונים. אבל טוקרה...יש לה ניע אמיתי, יש בה כוח להיות דוגנית מצליחה, הין אלילחה כזאת, יש בה עוצמה היא ממש טובה. יה-יה ענקית, בתור צלם מתחיל אפשא לראות שהיא נותנת מגוון, והיא משחקת עם הגוף שלה..(אין לי מושג מה השופטים רוצים ממנה, רקדנית, דוגמנית, רקדנית, דוגמנית...לכו חפשן) יה-יה ממש טובה. נורל, בגלל שאין בה את היופי המהמם הזה אני אוהב אותה, את התמימות שלה, צעירה כזאת וחמודה וילדותית ומצחיקה, זה מה שמוציא אותה טוב. ניקול, היא מזכירה לי את אנג'לינה ג'ולי, והיא לא מדברת הרבה, היא פשוט עושה, ניטרלית כזו,והשער שלה פשוט גורם לה לבלוט. אמנדה, מדהימה,יש בה כל מה שצריך, יש לה יופי קר כזה, צבע פלטינה(??) וטעיניים בהירות מאוד. אן- אין ספק שהתמונה הכי טובה שלה הייתה עם הג'ינסים, העיניים שלה היו ממש טובות. אווה, דיווה, אין מה להגיד, היא מתלהבת ושמחה והיא קטנה, מזכירה לי סוכריות קוצות, ויש לה תמונות מדהימות, (רק שהיא צריכה לשים לב מה היא עושה עם הנחיריים שלה) אם שכחתי מישהיאז כנראה שהיא לא ממש תפסה את תשומת ליבי... ואני לא מפרגן, פשוט יש לי גם דברים רעים להגיד, ואם אני אתחיל אני לא אפסיק, אני אתן את זה בחלקים.. יומטוב=]

Avichai Dei

New member
וואי מצטער ../images/Emo10.gif

לא התכוונתי! באמת! מצטער אנשים.. בפעם הבאה אני אשים ספוילר ולא ישכח! מבטיח<בע"ה> וטלוש חולה עלייךך בובה

Avichai Dei

New member
והנה הפעם ../images/Emo58.gif

שבוע הבא תעוף ..
והנה שוב,אם אתם לא רוצים לדעת אל תירדו לסוף ההודעה
עוד הזדמנות אחרונה לא לדעת מי לא תישאר בתכנית הבאה..
ה
ט=ו=ק=ר=ה= תעוף.. איזה בעסה
חשבתי שיש עוד סיכוי לדוגמנית במידות גדולות ,

Boo23

New member
טוקרה

אני חושבת שטוקרה נכנסה למשחק שהיא לא יכולה לנצח בו..והיא יודעת את זה. היא באמת יפה והיא כן יכולה להיות דוגמנית למידות גדולות.. אבל לא קיים אופנת עילית למידות גדולות..וגם בעתיד זה לא יהיה קיים. בגדים נראים יפים יותר על אישה רזה, אף אחד לא רוצה לראות שומנים נישפכים וחזה שעוד מעט קורע את החולצה, איפה הפנטזיה והחינניות בזה?? יותר כאב לי על קאסי הבולימית כשאמרו לה שהירכיים שלה גדולות.. אבסורדי לחלוטין!! ושוב על טוקרה אני רוצה להגיד שהיא לא צריכה לכעוס על זה שהבגדים לא עולים עליה, משום שהיא באמת מאד מאד גדולה, כווול הגוף שלה וכווול החזה שלה!!!!! (אני בטוחה שיש דוגמניות למידות גדולות שרזות יותר ממנה ואפשר לעבוד איתן יותר בקלות) היא כמו פרימדונה שרוצה בגדים מיוחדים תפורים למידות שלה במקום שהיא זו שתסתגל לתעשייה שהיא רוצה לעבוד בה...

niranat

New member
זה ממש לא נכון!

היא ממש לא כמו פרימדונה, היא הגיעה לשם במטרה לדגמן עבורם - והם כועסים עלייה על זה שהבגדים שלהם לא עולים עלייה!? זאת לא אשמתה - ככה היא ובכל זאת היא מצטלמת עבורם, אז מתפקידם לדאוג לה לבגדים מתאימים, ולא לסתם משהו אלא למשהו יפה כמו של שאר הבנות כי היא הגיעה לשם בדיוק כמוהן וזאת חובתם לדאוג לדוגמניות שמדגמנות אצלם. מה זאת אשמתה שהם לא מייצרים בגדים במידה שלה?! הם עוד כועסים עלייה שהיא כל כך גדולה.. מה לעשות?! ככה היא! והיא נבחרה לדגמן אצלכם אז תתייחסו אלייה בכבוד המגיע לה. ואהבתי שקאסי אמרה "אוקיי, אז אני לא חייבת לדגמן אצל.." [לא זוכרת איך קראו לו], זה היה מאוד בוגר מצידה. כאילו, אוקיי - הוא לא אוהב את הגוף שלי, אז אני לא חייבת לדגמן אצלו - יש מספיק אחרים שאני כן יכולה לדגמן אצלם.

למעלה