בס"ד כי ברבע ל9 בטח יש שם איזה מסך ענק וכולם יושבים בחוף ורואים את המשחק וגם כתוב בעיתון שהערב ב9 גמר מונדיאל 2006 באצטדיון האולמפי של ברלין איטליה מול צרפת וערוץ 10 משדרים את המשחק אז זה כמעט בטוח ששם המעטפה בהצלחה !
ההתלבטות היא בין ירושלים להרצליה. נראה לכם באמת שהם יגיעו לירושלים ??? הם לא אוהבים להתרחק מתל-אביב. ואני יגיד לכם עוד משהו. בשעה הזאת (רבע לתשע) יהיה שידור בערוץ 10, ז"א, המון חשיפה לתפוז. אנשים, סעו להרצליה
ההתלבטות היא בין ירושלים להרצליה. נראה לכם באמת שהם יגיעו לירושלים ??? הם לא אוהבים להתרחק מתל-אביב. ואני יגיד לכם עוד משהו. בשעה הזאת (רבע לתשע) יהיה שידור בערוץ 10, ז"א, המון חשיפה לתפוז. אנשים, סעו להרצליה
אני לא חושב שההכסף יהיה במגרש אני חושב שזה בחוף עדן כי שם משודר המשחק לפני המשחק האנשים יתחילו להחפש מי שמוצא את הכסף שותה בירה ואוכל ומבזבז בחוף עדן כשהוא רואה את הגמר חחחחח כך אני רואה כאילו יהיה לך גן עדן בחוף עדן עם הבירה ביד וצופה את הגמר. אבל אני מקווה שזה יהיה בחיפה חחחח כי אני לא יכול להגיע להרצליה
זה נמצא ביד ושם , הכל מתקשר לשם וגם המקום יחשף עוד 8 שעות זאת אומרת שהם נותנים לכם הרבה זמן כדי להגיע לשם שתוכלו לקחת את הכסף. בקיצר זה ביד ושם גם בגלל המונדיאל שזה בגרמניה וגן עדן יענו כל המתים.