שרשור הרמז ליום ראשון 9/7/06

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

avia0911

New member
לפי דעתי

זה בעין גדי. במילה "עין גדי" מסתתרות האותיות של "גן עדן"

yanivvivi

New member
הסיכויים יעלו

כי בערב כולם יהיו מול הטלויזיות ורק משועממים ילכו ב רבע לתשע לחפש כסף

שחרוש16

New member
אוף למה זה כלכך מאוחר?

עכשיו אני בטוחה שזה בחוף עדן גם לא נראה לי שהם יגיעו לירושלים.

naduv88

New member
עכשיו זה כזה ברור!

הכסף נמצא בחוף עדן כי חיפוש הכסף יתחיל ברבע ל9 בערב! ויהיו מלא אנשים שם! הסיכויים לא יקטנו!

hagaiad

New member
הסיכויים כן יקטנו

כי כל האנשים שיהיו שם באו לראות כדורגל, לא לחפש כסף, אז הם גם לא יודעים את הסיסמא. וגולשי תפוז שיצאו מהבית רק כדי לחפש כסף בזמן הגמר? אין הרבה

kren2

New member
אני כמעט בטוחה שזה בחוף עדן בהרצליה

בס"ד כי ברבע ל9 בטח יש שם איזה מסך ענק וכולם יושבים בחוף ורואים את המשחק וגם כתוב בעיתון שהערב ב9 גמר מונדיאל 2006 באצטדיון האולמפי של ברלין איטליה מול צרפת וערוץ 10 משדרים את המשחק אז זה כמעט בטוח ששם המעטפה בהצלחה !

המוזהב

New member
התשובה די ברורה...

ההתלבטות היא בין ירושלים להרצליה. נראה לכם באמת שהם יגיעו לירושלים ??? הם לא אוהבים להתרחק מתל-אביב. ואני יגיד לכם עוד משהו. בשעה הזאת (רבע לתשע) יהיה שידור בערוץ 10, ז"א, המון חשיפה לתפוז. אנשים, סעו להרצליה

המוזהב

New member
התשובה ממש ברורה...

ההתלבטות היא בין ירושלים להרצליה. נראה לכם באמת שהם יגיעו לירושלים ??? הם לא אוהבים להתרחק מתל-אביב. ואני יגיד לכם עוד משהו. בשעה הזאת (רבע לתשע) יהיה שידור בערוץ 10, ז"א, המון חשיפה לתפוז. אנשים, סעו להרצליה

amirhaifa

New member
חוף עדן

אני לא חושב שההכסף יהיה במגרש אני חושב שזה בחוף עדן כי שם משודר המשחק לפני המשחק האנשים יתחילו להחפש מי שמוצא את הכסף שותה בירה ואוכל ומבזבז בחוף עדן כשהוא רואה את הגמר חחחחח כך אני רואה כאילו יהיה לך גן עדן בחוף עדן עם הבירה ביד וצופה את הגמר. אבל אני מקווה שזה יהיה בחיפה חחחח כי אני לא יכול להגיע להרצליה

enash

New member
ואייי איזה בלגן הולך להיות היום

יהיה המוווווווון אנשים שאי אפשר לזוז

elilan

New member
התשובה.......תהנו

זה נמצא ביד ושם , הכל מתקשר לשם וגם המקום יחשף עוד 8 שעות זאת אומרת שהם נותנים לכם הרבה זמן כדי להגיע לשם שתוכלו לקחת את הכסף. בקיצר זה ביד ושם גם בגלל המונדיאל שזה בגרמניה וגן עדן יענו כל המתים.

mr69

New member
סבבה רמזים ותשובות.. אבל..

מה זה לעזאזל: "הבלוג של ליזט" ? זה רמז, תשובה, חפץ, אשך ? :| ואם זה לא ברדיוס של ראשון ת"א אני אוותר על המאמץ חח

למעלה