שרשור הרמז ליום ראשון 9/7/06

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

ttome

New member
תקשיבו אני צריך שתעזרו לי קצת!!

אוקי...הבנתי כמה פרטים אני לא בטוח שהם נכונים אבל הבנתי... כל 4 שנים בישראל יש את המכביה... המכביה נמצאת ברמת גן ואני חושב שהיא תהיה בבלומפילד... אני לא יודע מה הקשר לגן עדן אז בוא ננסה לחשוב ביחד...

ttome

New member
טוב למישהו יש רעיון?

חייבים לנסות לפתור תרמז...אני חושב שזה קשור איכשהו לרמת גן... למישהו יש רעיון?

hagaiad

New member
התשובה שלי (שוב)

זה בטח לא המכביה, כי היא ממש לא מרגשת את כל העולם מה גם שרואים אצטדיון כדורגל אז למה נראה לכם?? בקיצור אין ספק שמדובר במונדיאל, אבל מכיוון שהוא לא בארץ אז צריך לחשוב על החיבור שלנו אליו וזה מוקדמות המונדיאל, שגם מתקיימים כל 4 שנים והמשחקים בישראל משוחקים באצטדיון הלאומי ברמת גן. גן עדן זה לדעתי רמז לרמת גן, הם רצו לרמוז על גן, וזה מה שהכי מתאים. לכן לדעתי הכסף נמצא באצטדיון הלאומי ברמת גן. בהצלחה לכל המחפשים!! אם טעיתי, סליחה מראש

bahaluly

New member
נתונים בדוקים ונכונים

ראשית בתמונה מופיע האצטדיון בברלין (בוודאות) שם יערך מחר גמר הגביע העולמי בין איטליה לצרפת. שנית התמונה היא מהמשחק בין גרמניה לאקוודור שנגמר בתוצאה 3:0 לגרמניה. בזמן הצילום התוצאה היתה 2:0 ולדעתי הכוונה היא לכן שזה בירושלים (אזור חיוג 02). שלישית את משחק הגמר משדר ערוץ 2 ולא 10 אך לא ידוע לי מהיכן.

מאיה Q

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo209.gifכאילו דה זאת התשובה|../images/Emo70.gif

טוב זה לא ברור זה באיצטדיון בלומפילד!!!!!

xnizanx

New member
אני יודע בטוח איפה זה.....

זה בחוף עדן בהרצליה.... יש שמה מסך ענק שמראים בו את גמר המונדיאל בשידור חי.... כל ערוץ 10 יהיה שם- לחוף קוראים חוף עדן אז זה גם מונדיאל וגם גן עדן.... גאון או לא גאון

kren2

New member
ואיי אין לי מושג !

בס"ד זה בטוח קשור למונדיאל - הבעיה שאני אין לי מושג במונידאל ובמשחקים ! אבל דבר אחד חייב להיות קשר ישיר למילה גן עדן , נכון כל 4 שנים המונדיאל זה סוג של גן עדן עבור הישראלים והעולם כלל !. אבל יש לזה קשר מוסווה בקשר למיקום המעטפה ! ההנהלה = אולי רמז זאם אנחנו בכיוון ?? יכול להיות שבחוף עדן כמו שנאמר כאן בהרצליה .. כי זה קשור למילה גן עדן זה מה שאני אישית חושבת .
אבל בטוח שתפוז לא נסעו לברלין או למקום אחר בחו"ל לשים את המעטפה זה חייב להיות בארץ אולי בבלומפילד אבל הכי קרוב נירא לי חוף עדן ! בהצלחה ! >> הרמז הפעם קשה !

dgin12

New member
איצטדיו טדי.. כי:

א. פעם ב4 שנים יש מונדיאל... וגם בחירות, הבחירות לכנסת, שבירושלים. ב. כאילו הוא בגן עדן... איצטדיון על שם טדי קולק: לעיתים רחוקות מאוד קוראים למקום מסויים על שם מישהו בעודו בחיים, ולכן, כ-א-י-ל-ו הוא בגן עדן מתאים. יכול להיות שאני טועה אז אשמח לקבל תגובות..

OMERTK

New member
חבורת מטומטמים כנסו ותדעו איפה הכסף

מחר בחוף עדן יש את האולפן הנייד של ערוץ 10. משם משדרים את משחק הגמר לערוץ ויש גם הקרנה על מסק ענק. שיהי בהצלחה לכל מי שילך לחפש!

סיכום עד כה: היו מראים 1:0

מכיוון שערוץ 10 משדר את המשחק בחוף עדן הייתי מצפה שהתמונה תכלול תוצאה של 1:0. ותחשבו על זה. 2:0 זאת התוצאה בתמונה לכן אני נוטה להאמין שזה בירושליים: גם קידומת 02 וגם ערוץ 2 משדר את המשחק באצטדיון.

britr

New member
ונכון מאוד!

זה בירושלים ואני אסע ! ממתי נפתחת התחרות?

Frutapao

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifרק משהו

אחד... נראה לי הכי סביר שזה הדבר בחוף עדן - אבל יש לי משהו שיכול להוסיף - באיזה גן או גינה שיש בחוף עדן. והאצטדיון - תעשו ובה - הם לא עד כדי כך מתוחכמים (ה02 וכל זה...) תיהיו ריאלים.

kiki18

New member
אוףף איתכם

הרצליה.. בלומפילד.. טדי.. יש מצב שהם יגיעו בסוף לבאר שבע?? אני רוצהה ת1100 כל כךך.. חחחח זה בערך מה שחסר לי לטוס לאיה נאפה.. [ועבודה אני לא מוצא] אז מי שאחראי שם.. תנו איזה גיחה לאזור המשעמם של המדינה..

נראלי עלו פה על תשובה -נכונה-.

האיצטדיון שבתמונה נמצא באנגליה, שגרירות אנגליה נמצאת בירושלים. כמה מטרים מהגן הטכנולוגי שבו נמצאת השגרירות נמצא אצטדיון טדי, שם יקרינו את המשחק על מסך ענק. והאירוע הזה הוא באדיבות "מי עדן"...

new blood

New member
נכון את צודקת!!

ואם את מחברת את הגן הטכנולוגי ומי עדן יוצא גן עדן!!

britr

New member
אוף לי זה נראה בחוף עדן בהרצליה

בגלל שפתחתי את אתר הבית של מי עדן ושם רשום הפנינג מונדיאל בחוף עדן.ויש שם גם סלוגן חוף עדן חוף הספורט של מי עדן... אז קיוויתי שזה יהיה בירושלים אבל שיניתי את דעתי זה כמעט בטוח בחוף עדן. אז אני לא אנסע מירושלים להרצליה... :(

למעלה