שרשור הרמז ליום ראשון 9/7/06

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

rmatan

New member
אנשים, שימו לב לזה...

תראו כמה זה קל.(תמונה מצורפת) תסתכלו בדף המבצע, זה לא זיוף. http://www.tapuz.co.il/1100

idoweisman

New member
סע לבלומפילד- תשבור תראש

זה כולה דוגמא!! בנתיים לא ראיתי שום מעטפה בכניסה לבית מלוןאו משהו כזה.. זה בסך הכל דוגמא להבהיר לך את מהות היעדים שבהם ימצא הכסף! זה בחוף עדן בדוק!

rmatan

New member
בכל זאת נראה לי שזה חלק מהמשחק

אפילו שזה דוגמא, מי אמר שזה רק דוגמא ? בכל מקרה, אין לי כוח ליסוע עד שם. אני גר בצפון, אם הם יגיעו ככה לאזור כרמיאל זה יהיה טוב :) בקצב הזה נראה לי שהם לא יעברו את חיפה.

az2002

New member
לעזאזל כמה חשבתי על זה בדיוק !

אבל עדיין יש לי תחושה שאם זה לא בחוף עדן כמו שכולם אמרו אז זה יהיה בירושלים (איזור טדי)!

SPEiDy

New member
קניתי כרטיס לגרמניה אני טסססס

מחר אני מביא תכסף !!! יייישששש עליתי על הרמז

jly

New member
אני יודעת שכבר אמרו את זה אבל

קבלו עוד משו שמחזק : http://www.iandm.co.il/clients/meieden/hof/mini/hof-minisite1.html?ToolId=75BXXW&ref=onehpjambo יש בחוף *עדן* מחר הפנינג לכבוד המונדיאל , אני בטוחה שיסתירו את זה באחד הדוכנים

hagaiad

New member
טוב התשובה שלי

פעם ב-4 שנים העולם מתרגש זה במונדיאל - אליפות העולם בכדורגל, וגם יש מגרש כדורגל אז ברור שהכוונה לזה, ואיפה אנחנו מיוצגים בעולם בכדורגל אם לא באצטדיון הלאומי ברמת-גן?? גן עדן זה הרמז לרמת גן. בהצלחה למחפשים!!

hagaiad

New member
כל 4 שנים יש מונדיאל

שזה כל פעם בארץ אחרת, אבל לצורך העניין כל 4 שנים גם יש מוקדמות מונדיאל, שזה בין השאר באצטדיון הלאומי ברמת גן גן עדן - רמת גן

שחרוש16

New member
מה פתאום דוכנים?

ההפנינג מחר זה ב7 בערב רק מתחיל! על איזה דוכנים דיברת?

a e q u i t a s

New member
וואלה, אני חושב שאני יודע

וואלה, אני חושב שאני יודע... אבל זה יהיה פדיחות לנסוע לשם ולא לראות אף אחד חחחחח

DoKe

New member
זה כנראה יהיה באזור של חוף עדן אבל

לא ממש בחוף עצמו... מי יתן לכם מחר להכנס לחוף בשעה 15:00?! (בערך הזמן שמחפשים את המעטה) כי מחר ערוץ 10 "בונים" את האולפן שם והם ממש לא רוצים אנשים מתרוצצים להם בין הרגלים ושאיזה פיגום יפול על מישהו בזמן בניית האולפן.. המקום יהיה סגור לאנשים עד פתיחת ההפנינג.. חוץ מזה שתהיה אבטחה מסביב.. אז זה יהיה באזור החוף אבל לא ממש בחוף!

reasonsforall

New member
כנסווו מהר!!!

האיצטדיון שבתמונה נמצא באנגליה. איך זה מתקשר? יודעים איפה נמצאת שגרירות אנגליה? בירושלים! בגן הטכנולגי. כמה מטרים מהגן הטכנולוגיה נמצא אצטדיון טדי, שם יקרינו את המשחק על מסך ענק. והאירוע הזה הוא באדיבות "מי עדן". חחח בכל זאת מסובך. אז איפה זה? בגן הטכנולוגי? באצדיון טדי?

new blood

New member
אתה צודק!!! כנסו!

אני לא יודע אם שמת לב לזה!! גן הטכנולוגי, מי עדן = גן עדן!!

למעלה