אפילו שזה דוגמא, מי אמר שזה רק דוגמא ? בכל מקרה, אין לי כוח ליסוע עד שם. אני גר בצפון, אם הם יגיעו ככה לאזור כרמיאל זה יהיה טוב בקצב הזה נראה לי שהם לא יעברו את חיפה.
קבלו עוד משו שמחזק : http://www.iandm.co.il/clients/meieden/hof/mini/hof-minisite1.html?ToolId=75BXXW&ref=onehpjambo יש בחוף *עדן* מחר הפנינג לכבוד המונדיאל , אני בטוחה שיסתירו את זה באחד הדוכנים
פעם ב-4 שנים העולם מתרגש זה במונדיאל - אליפות העולם בכדורגל, וגם יש מגרש כדורגל אז ברור שהכוונה לזה, ואיפה אנחנו מיוצגים בעולם בכדורגל אם לא באצטדיון הלאומי ברמת-גן?? גן עדן זה הרמז לרמת גן. בהצלחה למחפשים!!
לא ממש בחוף עצמו... מי יתן לכם מחר להכנס לחוף בשעה 15:00?! (בערך הזמן שמחפשים את המעטה) כי מחר ערוץ 10 "בונים" את האולפן שם והם ממש לא רוצים אנשים מתרוצצים להם בין הרגלים ושאיזה פיגום יפול על מישהו בזמן בניית האולפן.. המקום יהיה סגור לאנשים עד פתיחת ההפנינג.. חוץ מזה שתהיה אבטחה מסביב.. אז זה יהיה באזור החוף אבל לא ממש בחוף!
האיצטדיון שבתמונה נמצא באנגליה. איך זה מתקשר? יודעים איפה נמצאת שגרירות אנגליה? בירושלים! בגן הטכנולגי. כמה מטרים מהגן הטכנולוגיה נמצא אצטדיון טדי, שם יקרינו את המשחק על מסך ענק. והאירוע הזה הוא באדיבות "מי עדן". חחח בכל זאת מסובך. אז איפה זה? בגן הטכנולוגי? באצדיון טדי?