שרשור התחדשויות

ענבל30

New member
שרשור התחדשויות ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

נשמח לראות איזה לקים חדשים מככבים אצלכן... איזה חבילות התקבלו בהתרגשות... תמונות וסווטצ'ים יתקבלו בשמחה!

ענבל30

New member
נאה דורשת נאה מקיימת ../images/Emo8.gif

על הפרק החלפת לקים עם בלוגרית מקסימה מארה"ב, בהיקף קטן - כלומר לא כמות גדולה של לקים, אלא יותר בכיוון ה-8-10 בקבוקים. כחלק מהשופינג, נכנסתי ל-WOW - וגם כדי לראות במו עיני את הלקים החדשים שלהם, שעדיין לא יצא לי לדגום. יש צבעים נחמדים ועליזים, חלקם דומים באופן חשוד מעט ללקים של טופ ביוטי, לדעתי. (אני נמנעת מלכתוב יותר מזה, כדי חלילה לא לקבל מכתב תביעה כמו שקרה לשרה, הבלוגרית של daily polish) בסופו של דבר רכשתי 3 גוונים, שניים מהם גם לעצמי
מס' 367 שהוא מג'נטה שקפקף (יש מילה כזו?!) עם מלא נצנצים צבעוניים בתוכו. זה להחלפה בלבד... מס' 318 - כחול גליטרי/פויל. מצרפת תמונות... כחול בינוני, נוטה לטורקיז, מורכב ממלא מיקרו גליטרים שיוצרים גימור מנצנץ לעילא ולעילא!
פורמולה טובה, נמרח בקלות, מתייבש מהר, גימור חלק! בלי חיספוסים של גליטר... מס' 304 - צבע מבטיח בבקבוק: טורקיז שימרי עז צבע. הצבע נשאר נפלא לאורך כל הדרך, אבל אויה! הפורמולה מזעזעת - הלק שקניתי היה סמיך וגושי והיה קשה למריחה. גם המברשת שלו לא היתה מוצלחת. חשבתי לנסות את הבקבוק השני שרכשתי ולראות אם הוא טוב יותר - אשלח אותו ואת הגרוע אשמור לעצמי, אנסה לדלל או משהו... גם הוא בדיוק אותו דבר: סמיך וגושי ומברשת עקומה.
עכשיו יש לי שניים פגומים... קניתי עוד לקים להחלפה, בעיקר בקשות ספציפיות שלה... ויש לי עוד כמה לקנות לה לפני שאשלח את החבילה. והנה תמונה - גרועה ומטושטשת, אני יודעת
אין לי מצלמה וההורים לקחו את שלהם לטיול בחו"ל אז נאלצתי לצלם בנייד והמצלמה שלי שם לא ממש ראויה להקרא מצלמה
אבל אפשר לראות את הגוון ואת הניצנוץ. ונכון ש-24 שעות זה לא ממש פונקציה לבדיקת עמידות, אבל הוא בינתיים לא זז ונראה כאילו הרגע מרחתי.

גם אני התחדשתי! :)

שיק 44. ראיתי אותו על הסטנד ולא יכולתי לעמוד בפניו. ורוד מלא וחם..ממש התאהבתי

עוד אחת בשמש :)

אני ממליצה להגדיל אותן. וגם חייבת להגיד שהצבע יצא בתמונה בהיר יותר ממה שהוא באמת. במציאות הוא עמוק יותר ואפילו טיפ טיפ טיפה שוקולדי. אפילו נותן יותר תחושה של ורוד עתיק ולא ורוד בזוקה שכזה. אבל הוא עדיין מקסים גם בתמונות :)

iefrat

New member
יפה עלייך מאוד, צבע עשיר וחזק

אך נראה מאוד אלגנטי. אני אוהבת מאוד גם את 118- אותו סגנון אבל ורוד עתיק

b o t t e n

New member
יש לי משהו דומה של Pa לא זוכרת ת'מספר

אם יש בכלל
תתרגמי לי ת'חתימה שלך בבקשה

בשמחה :)

מפק"צית= מפקדת צוות. הו"ד=הדרכה ופיקוד. חיל חינוך זה חיל חינוך :) זה התפקיד שאני מתגייסת אליו בחודש הבא! בעיקרון,אני הולכת לקורס שנקרא קורס הו"ד..הוא מחולק לכמה מגמות.. המגמה שאני שובצתי בה היא מגמת מפק"צ (מפקד צוות). התפקיד שלי יהיה להעביר טירונות מיוחדת לאוכלוסיות מיוחדות. נערי מקאמ (יודעת מה זה?) ועולים חדשים (שגם להם יש מאפיינים רבים של נערי מקאמ). הקורס הוא שלושה חודשים אינטנסיביים שהבם לומדים על האוכלוסיות שאיתן נעבוד בשירות,והשירות קשה מאוד ומאתגר :) אם תרצי לשמוע על זה יותר בהרחבה,אני אשמח להסביר לך. :)

b o t t e n

New member
אני יותר מאשמח אם תפני את תשומת לב אחד

ממפקדי הקורס לגיוס של צרכים מיוחדים עם קשיי תקשורת. בד"כ אוטיסטים עם IQ בשמיים אבל קשיים ביכולות תקשורתיות.

אני אשמח להפנות!

אבל אני אצטרך שתיהי יותר ספציפית.. וגם..זה יקח זמן. כי א'-אני עדיין לא מגוייסת :) וב'-בהתחלה יש דיסטנס מאוד מאוד מאודדדד קיצוני. והקורס הוא מאוד קשוח. אז אולי יקח לי זמן להגיע למצב שבו אני יכולה לדבר על דבר כזה. אבל באמת,אני ממש אשמח. רק תדריכי אותי למה את מתכוונת. :)

Yosh Yosh

New member
גם אצלי

הפורום הזה באמת ממכר...
מימין לשמאל: שיק 278: ראיתי בפורום, כמובן שהייתי חיבת אחד. בטח אנסה אותו בחורף. כמובן ששמחתי לגלות שישי בו נצנצים אפילו (מצטערת, אני עוד לא בקיאה בשמות סוגים). שיק 295: עדין, כסוף כזה. בהחלט מצא חן בעייני. שיק 52: רציתי צהוב. הוא מאכזב, במיוחד כי הייתי צריכה למרוח 3 שכבות נדיבות כדי שיהיה אטום. וerre due 52, מהשרשור הקודם. סווטץ' למטה.

למעלה