נאה דורשת נאה מקיימת ../images/Emo8.gif
על הפרק החלפת לקים עם בלוגרית מקסימה מארה"ב, בהיקף קטן - כלומר לא כמות גדולה של לקים, אלא יותר בכיוון ה-8-10 בקבוקים. כחלק מהשופינג, נכנסתי ל-WOW - וגם כדי לראות במו עיני את הלקים החדשים שלהם, שעדיין לא יצא לי לדגום. יש צבעים נחמדים ועליזים, חלקם דומים באופן חשוד מעט ללקים של טופ ביוטי, לדעתי. (אני נמנעת מלכתוב יותר מזה, כדי חלילה לא לקבל מכתב תביעה כמו שקרה לשרה, הבלוגרית של
daily polish) בסופו של דבר רכשתי 3 גוונים, שניים מהם גם לעצמי
מס' 367 שהוא מג'נטה שקפקף (יש מילה כזו?!) עם מלא נצנצים צבעוניים בתוכו. זה להחלפה בלבד... מס' 318 - כחול גליטרי/פויל. מצרפת תמונות... כחול בינוני, נוטה לטורקיז, מורכב ממלא מיקרו גליטרים שיוצרים גימור מנצנץ לעילא ולעילא!
פורמולה טובה, נמרח בקלות, מתייבש מהר, גימור חלק! בלי חיספוסים של גליטר... מס' 304 - צבע מבטיח בבקבוק: טורקיז שימרי עז צבע. הצבע נשאר נפלא לאורך כל הדרך, אבל אויה! הפורמולה מזעזעת - הלק שקניתי היה סמיך וגושי והיה קשה למריחה. גם המברשת שלו לא היתה מוצלחת. חשבתי לנסות את הבקבוק השני שרכשתי ולראות אם הוא טוב יותר - אשלח אותו ואת הגרוע אשמור לעצמי, אנסה לדלל או משהו... גם הוא בדיוק אותו דבר: סמיך וגושי ומברשת עקומה.
עכשיו יש לי שניים פגומים... קניתי עוד לקים להחלפה, בעיקר בקשות ספציפיות שלה... ויש לי עוד כמה לקנות לה לפני שאשלח את החבילה. והנה תמונה - גרועה ומטושטשת, אני יודעת
אין לי מצלמה וההורים לקחו את שלהם לטיול בחו"ל אז נאלצתי לצלם בנייד והמצלמה שלי שם לא ממש ראויה להקרא מצלמה
אבל אפשר לראות את הגוון ואת הניצנוץ. ונכון ש-24 שעות זה לא ממש פונקציה לבדיקת עמידות, אבל הוא בינתיים לא זז ונראה כאילו הרגע מרחתי.