שרשור התחדשויות

ענבל30

New member
הבנת נכון... שניים מכל צבע

אחד אני שולחת לחו"ל ואחד בשבילי
היות ונמנעתי מקניית לקים תקופה ארוכה, והחלפות כאלו אני לא עושה כל יום - הרשיתי לעצמי. צרפתי לחבילה גם קרם ידיים עם מינרלים של ים המלח, צעיף דקיק, מדבקות וקישוטים לציפורניים, לוח שנה עברי-ישראלי קטן וגם קצת ממתקים. מקווה שתצליח למצוא את הלקים בתוך כל זה

נופ ר

New member
חחחח עכשיו הבנתי

אני קוראת את הבלוג שלך מדי פעם ואני רואה את ההחלפות שלך איזה דבר גדול ממש כיף!

ענבל30

New member
תודה ../images/Emo13.gif זה אכן כיף!

שמחה לשמוע שיש עוד מי שקוראת את הבלוג הנטוש שלי
ההחלפות הן כיף גדול גם בגלל יצירת הקשר האישי עם בלוגריות מחו"ל וגם כמובן כי מקבלים חבילות שוות!
אצלי יש גם את עניין המגבלה של קנייה באינטרנט (לא כי מפחדת, סתם כי אין לי בכלל כרטיס אשראי
) וזו דרך משובחת לקבל לקים מחו"ל. היות והלקים שאני שולחת הם בדרך כלל זולים יותר מאלו שאני מקבלת, אני משתדלת לפצות בתוספות שונות - לחבילה האחרונה צרפתי קרם ידיים (עם מינרלים מים המלח), צעיף קליל, לוח שנה עברי-ישראלי והמון ממתקים תוצרת הארץ.

טלישקה

New member
אני "התחדשתי" בנייל טק

ושאלה על הנייל טק כי בחכמתי זרקתי את הקופסא, מה הן ההוראות שימוש?

Angel Of Moon

New member
היי ותתחדשי!

את הבקבוק האטום (לבן חלבי) את שמה קודם, מחכה לייבוש . אחריו את שמה את השקוף, ואת השקוף את ממשיכה לשים כל יום שכבה במשך 7 ימים, מורידה ומתחילה הכל מהתחלה.

טלישקה

New member
קניתי

מקווה שיעשה את העבודה, כי אחרי כמעט שבוע שמרחתי רק את השכבה השניה הציפורניים דוקא נשברות יותר.

PeachGirl

New member
ואני התחדשתי ב5 חדשים

ColorClub- Pure Energy ColorClub- Amost famous Jade -377 Jade 378 Orly-It's not me it's you

iefrat

New member
תתחדשי, 377 מקסים, מהמם וכולי וכולי

יש לי אותו, 378- גם ברשותי אבל עבור הבת, מאז הצבא (כהתרסה...שלחו אותי הביתה לנקות באציטון ולחזור לבסיס) לא לבשתי לק שחור. סגול שחור כן.כחול שחור כן, שחור לא יצא.

iefrat

New member
../images/Emo163.gifאופס...הבקבוק לא לידי...

מהתמונה הסקתי ש 378 שחור אז...אולי אבדוק אותו בפארם. לשבור את השרשרת...לא נראה לי, אני אשאיר אותו לטינאייג'רית...

יש לי מלאן התחדשויות..

אבל אני כל כך גמורה,שאין לי כח לצלם עכשיו כלום. הייתי אתמול במסיבה בהוד השרון כל הלילה..ובגלל זה בקושי ישנתי,וחזרתי הביתה מוקדם,וישר משם לעבודה. כל היום על הרגליים עד עכשיו. קשה |: (אבל לפחות יש לי עבודה :) ) בעיקרון קניתי באפר four-in-one של אורלי..ואני אדגום אותו בסופ"ש הזה,וגם אגיד את דעתי. קניתי את הלה צ'אטים הראשונים שלי. כל בקבוק ב20 (זה המחיר הרגיל שלהם,נכון?) אחד זה ירוק ניאון,והשני..זה הניאון הידוע של לה צ'אט. הכתום ורדרד הזה. ושלושה של שיק. אחד תכלת(אני לא מצליחה לזכור אם יש בו שימר או לא),אחד ירוק מנטה שימרי ובהיר שכבר הראו בפורום ואחד סתם גליטרי כסוף שהתחשק לי באותו הרגע. בנות,אני מכורה קשה. באמת. תמונות בקרוב :)

iefrat

New member
תתחדשי, מחכה לשמוע חוו"ד על הניאון הידוע...

תאמיני שלא קנית אף לק 12 ימים רצופים? תשמחי שזו לא התמכרות למותגי על ...

למעלה