שרשור התחדשויות

iefrat

New member
לא ממש מתאפקת, נראה לי ענין של זמן ומצב רוח.

תחושה של: לפחות אנסה כל את אלה שקניתי ואקבל כיוון על מה איכות וכו חוץ מ...שרוצה לקנות גם קצת חו"ל מתה ללק של צ'יינה גלייז ואין לי אף אסי או אופי. חשבתי שאולי במקום לחטוף מכל הבא ליד (סתם, תאמיני לי שאני עומדת מול הסטנד ובודקת, משווה צבעים ולפעמים על לק אחד או שנים משקיעה המון התלבטות). ובכלל דומני שזה קשור גם לסבלנות, זמן ומצב רוח לא? קרה לי שבחרתי 2 לקים של גייד בס.פארם בממילא, והתברר שיש רק קופה אחת וזה יקח לפחות 10 דקות אז...הנחתי אותם ויצאתי (וכמובן קניתי אחרי כמה ימים במקום אחר). לקנות לק זה כיף ולמרוח אותו ולגות שהצליח לך זו פשוט הנאה צרופה

ארור הפורום הזה

גם אזהרת ההתמכרות לא עזרה לי, ומן הסתם התמכרתי מהר מאוד... נרכשו השבוע: ג'ייד 356 סגול בול כמו שחיפשתי. ג'ייד 378 מעין טורכיז כהה מאוד. שיק 275 הכחול המטאלי המושלם. שיק 314 ורוד אדמדם - לא מה שחשבתי שיהיה ולא הכי אהבתי איך שנראה עלי, עוד מתלבטת לגביו. שיק 276 ורוד מזעזע יותר נרכש בעקבות הקודם, זה כן הורוד שחיפשתי. רק עכשיו צריכה לאזור אומץ ללכת איתו. שיק 266 סגול חצילי יותר ממה שחשבתי אבל עדיין חמוד. לק שקוף של ביוטי קייר שאמור לתפקד כטופ קואט - לא אהבתי בכלל, די מסריח ועשה לי כאלה בועות על הלק שפשוט הורדתי הכל ומרחתי מחדש בלי שכבת טופ. ממשיכה לחפש טופ קואט נורמלי שאפשר לקנות בארץ. בנוסף נרכשו מיני מוצרי טיפוח לציפורניים, מסיר לק, פצירה וכו'. אם כבר התמכרות, לפחות זו התמכרות זולה יחסית... עכשיו רק נשאר להתלבט אם לכבד את השבת בג'ייד הסגול או בשיק הכחול.

iefrat

New member
22 של שיק עושה עבודה סבירה

זה לא טופ אלא סתם שקוף, ויבוש טיפה איטי אבל מחזיק 5 ימים ויותר...

ענבל30

New member
אבוד לך יקירתי... את עמוק בבוץ! ../images/Emo13.gif

אבל איזה בוץ צבעוני ויפה זה, אה? לגבי טופ קואט - אני משתמשת במייבש של שיק, שגם מייבש את הלק בדקות וגם נותן גימור מבריק-גלוסי, וגם מגן על הלק ומאריך את חייו על פני הציפורן. אישית - אני מרוצה ממנו. החסרון העיקרי שלו הוא שהוא נוטה להסמיך אחרי זמן מה (תלוי בקצב השימוש, אצלי בשימוש מאוד אינטנסיבי, כמעט יומיומי, מתחיל להיות לא שמיש כשנשאר בסביבות שליש בקבוק). לקים מסויימים גם התכווצו מעט איתו - אבל לרוב אין את התופעה המרגיזה הזו. אין בועות. לא יודעת לגבי ריח - אני כמעט תתרנית...
היות והמחיר שלו סביר, אין לך הרבה מה להפסיד מלנסות...

נופ ר

New member
הטופ הכי נורמלי שמצאתי הוא של אורלי

יש גםשל רבלון, שניהם בערך אותו הדבר, אני יותר אוהבת את אורלי כי בין השניים אורלי מתייבש יותר מהר...

iefrat

New member
את יכולה לרשום את השם של ה TOP?

איפה משיגים? כמה אמור לעלות? יתרונות שלו? שמתי לב שהלקים של אורלי מתייבשים מאוד מהר.

iefrat

New member
אבל זו התמכרות שצובעת את החיים בצבעים שמחים

נעל טובה עולה 700 שקל. 10 לקים 100 שקל... רשימה יפה רכשת לך תתחדשי אולי את הג'ייד בסגול וסוו'צ? סיקרנת אותי!!! חולה על סגולים.

למעלה