שרשור התחדשויות

LullaBelle

New member
אין בו אף נצנץ

בדיוק מרחתי אותו היום ובאמת שאין בו נצנצים, הוא קרמי פרופר =)

Yosh Yosh

New member
אז אולי זה סתם נראה

גם אני קודם פתחתי כדי להציץ במברשת, ואכן, קרמי לחלוטין. אז אין לי שמץ.

Leather

New member
אני יודעת שזה רק חצי נחשב

אבל הגבר שלי בדיוק בארה"ב ושלחתי אותו לשם עם חתיכת רשימה של לקים, אז זה חצי התחדשות. (בתקווה שהשמות לא יבלבלו אותו והוא יחזור עם דברים מגעילים בטעות, ונאמר אמן)

ענבל30

New member
נחשב, בטח נחשב ../images/Emo13.gif

ההורים שלי גם הם בחו"ל כרגע - והשבעתי את אמא שלי (שלא מבינה למה מישהו בכלל צריך יותר מ-3 גווני לק) שתביא לי לקים. הם נסעו לקרואטיה וסלובניה, ואני לא ממש מכירה את הפירמות שם, אז נתתי לה קווים מנחים לגבי צבעים ומרקמים שאני אוהבת - וכל מה שהיא תביא אני אגיד תודה! (מקסימום לשוק הלקים של תולי)

iefrat

New member
גמילה? - 12 יום ואף לא לק חדש אחד

האמת שאני מחפשת את הלק של אורלי האדום עם הניצנוצים שראיתי פה בסווצ'ים וכבר 3 סניפי ס.פארם (ממילא אין בכלל, אורלי, מרכז העיר קניון הדר - יש 40-50 בקבוקים אף לא אחד ממנו) ו 2 סניפי אפריל- איננו אבל: החלטתי שעד שלא אדגום את כל אלה שנקנו לאחרונה, לא קונה אחד חדש - אני עומדת בפיתוי כי...מתכוונת להשתדרג ולהזמין מחו"ל אז פתאום שיק וג'ייד לא מספיק מפתה...

Angel Of Moon

New member
מה השם שלו?

כי ראיתי כמה כאלה היום בסניף אצלי (עפולה) ולא ידעתי האם לקנות. (לא ידעתי זתומרת חיפשתי משהו שווה יותר..) והכוונה לאורלי עם הנצנוצים , האדום.

iefrat

New member
STAR SPANGLED (ביום השלושה עשר) בידינו יש!!!

מצאתי אותה בסניף התחנה המרכזית בירושלים, מנצנץ לי באדמוניות מפתה - ובקופון של לייפסטייל - 17 ש"ח ונוא שלי מתוכנן לסופ"ש.

foggy night

New member
ראיתי סווצ'ים שלו וגם ב- 4 שכבות הוא לא אטום

אני אשמח לשמוע ביקורת שלך עליו, כי הוא ממש יפיפה

JAP Noa

New member
הסטאר ספנגלד? ממש אטום!

לי מספיק 2 שכבות להגיע לאטימות מושלמת. למה לא אטום?

foggy night

New member
ראיתי איזה סווץ' של 4 שכבות

וראו לה למטה את הלבן... אולי הסווץ' שראיתי לא בסדר. תודה

iefrat

New member
הוא מהמם, מדהים ומעלף 2 שכבות זה בסדר

אבל 3 שכבות זה מושלם, קוצרת מחמאות גם מבין השמרניות מבין חברותי אבל: לא רציתי לשים TOP אז כבר למחרת התחיל קילוף בקצוות הציפורן. לא אכפת לי זה הולך להיות ה"לק של הקיץ" נותן לי הרגשה נהדרת רק להביט בו אבל: יש לי צפרניים די ארוכות (ואני לא מקצרת) ומשום מה נראה לי שלקים עזים הולמים יותר ציפרניים קצרות. לא הספקתי לצלם אבל אני אעלה סוו'צ. ראיתי סווצ'ם בפורום ולכן חיפשתי אותו עד ש"שביתי" אותו!!!

ענבל30

New member
עוד ביקור בחנות ../images/Emo9.gif

להשלמת הלקים שאני שולחת במסגרת ההחלפה, קניתי 4 לקים של שיק (ימין לשמאל): מס' 205 - סגול שימרי בינוני (לא בהיר מדי ולא כהה מדי) מס' 200 - תכלת טורקיזי מעט, שימרי. מס' 311 - ורוד עם נטיה לקורליות, שימרי מס' 213 - מג'נטה שימרי כמובן שקניתי בקבוקים כפולים מכל צבע, כי אלו צבעים של שיק שעדיין אין לי

ענבל30

New member
אוף, מי הזיז את הלקים שלי???

מסתבר שבתמונה הם מוצבים בסדר שונה מזה שאני רואה מולי
הסדר הנכון הוא: 213, 205, 200, 311

ענבל30

New member
תודה!

אני עם המג'נטה היום, והוא אכן נראה מעולה... (וגם נמרח יפה ובקלות) מחר אני הולכת לראיון עבודה, ונראה לי שאנסה את הקורלי - קייצי ויפה אבל לא צעקני... המג'נטה קצת בולט מדי לראיון עבודה לטעמי

נופ ר

New member
מה זאת אומרת בקבוקים כפולים?

קנית 2 מכל צבע? נשמע לי הזוי חחח

למעלה