שרשור התפקדות חודש אוקטובר.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

טוב שהחלטת להצטרף....

היפ הופ1

New member
מתפקדת

אמנם באיחור של כמה ימים , אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. שם :שירן גיל : 17 מקום מגורים : איפשהו בדרום המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול :רנין!! המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול :אשר.. בעע שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : רנין ונסה ולאון המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : רנין משפט של יוסי.. יותר נכון שיר: אני צמא אני צמא אין פטל מה אני ישתה אני ישתה נס. חח מישהו זוכר??

מתפקד ומתפקד

שם : ריסטי גיל : 20 פלוס מקום מגורים : מרכז המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : מממ צריך לחשוב קצת... לא שי, לא צבר, לא עינב, לא ונסה, לא אשר, לא קרן, גם לא איתי, יוסי? מצחיק אבל שחקן, לאון? מצחיק אבל מלאון, שפרה? קצת משופשפת, רנין? אוקיי רנין, אבל בטח ישתנה המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : גם משתנה.. כרגע שי או צבר שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : טוב ברור שיוסי ולאון יהיו השאלה מי השלישי.. פה יש קרב בין צבר, שפרה ורנין.. (כמובן כשמתמודדים חדשים יכגנסו המשוואה אולי תשתנה) המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : לאון ולסיום , כל מי שרוצה , מוזמן להוסיף משפט גאוני מפיו של יוסי בובליל: לא גאוני המשפט האחרון שהוא הוציא מהפה: "אוטו טוטוו טווו טווווט טטוו טוו" (שורק)

ShukyD

New member
ואוו.. יש לנו הרבה גולשים בפורום ../images/Emo13.gif

ברוכים הבאים חדשים ברוכים הנמצאים ישנים שם : יואב גיל : 21 מקום מגורים : גליל עליון המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : אשר המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : לא שונא אבל.. הכי פחות מעניינת - קרן. הכי מעצבנת - ונסה. הכי מאוסה - רנין. שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : לאון אשר ויוסי <מקווה> המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : כל אחד מהשלושה יכול להיות באותה מידה ואני אהיה מבסוט בשביל כולם.

יוליקה

Member
מנהל
עכשיו אני מבינה מדוע מחקת את השרשור נגד אשר

אסור לך כמנהל להפעיל שיקולים אישיים במחיקות.

יוליקה

Member
מנהל
ועוד דבר, עליך לשלוח מסר לנמחקים

המסביר את הסיבה למחיקה - ולא עשית כך.

איתי בל

New member
לא רק זה

יש שמועות ששוקי מתכנן ביום כיפור לדבר עם omer719 לגבי את מי להדיח מהפורום הם ידברו על הדחות ואף ינצלו את זה שאף אחד לא רואה אותם ויממשו את אהבתם לראשונה התוכנית הזו שיגעה את כולם

יNOT

New member
אין קשר בין התוכנית להתנהלות הפורום

במיוחד לא להתנהלות מנהלי הפורום

איתי בל

New member
בטח כן

אנשים פה דוחפים את האף בצורה מגעילה חושבים שמישהו פה עובד בשבילם שחייבים להם משהו ממציאים חוקים והתחייבויות ראבק האדימו פה מישהי דחפתם את האף עמוק לתחת כאילו יש לכם מילה במי פה יאודם ומי לא וחייבים לכם דין וחשבון גם אם ויש מנהל שלא מתנהג לעניין יש דרך להתמודד עם זה מילא אתם מתנהגים כאילו קשת חייבת לכם משהו..אבל עכשיו גם המנהלים תרגעו

יNOT

New member
אני חושב כדאי שתבדוק את עצמך לפני שאתה בודק

אחרים , או לפחות תאמץ את האימרה: "אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך " ההוכחה היא בפוסט שהגבת איפה שלא התבקשת לכך ושזה לא ממקומך.

איתי בל

New member
וואי אחי רציני...

אם יש מישהו שצריך להפסיק לבדוק ולבחון ולחשוד ולהיות שוטר ושופט וכל החרא לכולם ולהתחיל לעשות את זה לעצמו זה אתה אני פשוט לא מאמין איך זה עובר מעלייך

../images/Emo45.gifפחחח צ'מעו , יצאתם מפרופורציות , אנשים...

וואי , נראה לי כולכם צריכים איזה חוג קיקבוקס דחוווווף

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

יש לנו אגרסיות לפרוק?
או שאת רומזת שיש לנו גוף מנוון ?
(בצחוק כמובן )

לך על האגרסיות , והניוון -----

נראה לי שכל מי שיושב מול האח הגדול 24 שעות היממה בערך כבר התנוון לו הגוף , אם לא השכל...

ShukyD

New member
אני בעד גלית, אולי גם אני אאדים אותך

שכולם יתבכיינו למה את ולא הם..

לא לא , להיות אדומה בפורום האח הגדול זה כמו

לשים על עצמי שלט "אני משועממת מאוד מאוד מאוד" (בלי לפגוע באף אחד פה , כן? אני באמת משועממת כרגע מאוד מאוד מאוד , אבל זה לא אומר שאני רוצה טייטל כזה על עצמי!!
)

למעלה