שרשור התפקדות חודש אוקטובר.

ShukyD

New member
איזה שירשור נגד אשר נמחק?

מעבר לזה אני אזכיר לך שאני לא המנהל היחיד פה אין לי שום עניין להתערב או להפעיל שיקולים אישיים בטח לא בהודעות בנושא התוכנית הודעות שמלכלכות על אנשים כמו רנין <שאני בעצמי התבטאתי נגדה בעבר והעירו לי על זה>, אשר, שיפרה וכו', אני מוחק כשזה עובר גבולות. כי אתם בתור גולשים לא מתחשבים בחוקים. אז אני צריך לעשות את זה מעבר לזה אתם יכולים להגיד מה שבא לכם, אני לא מתערב רוב הדיונים שלי פה עם אנשים הם על הפורום עצמו ולא מתקרב אפילו טיפה על התוכנית והמשתתפים אין לי שום אינטרס לקדם או ליחצ"ן משתתפים בתוכנית, אני לא מרוויח מזה כלום המטרה שלי היא שהפורום ישאר כמה שיותר אובייקטיבי בשביל שכולם יוכלו להביע פה את דעתם כל עוד היא במסגרת התקנון אני בתור מנהל רואה רק את טובת הפורום כשאני מחליט אם למחוק או להשאיר הודעה אם יש לך בעיה איתי באופן אישי את מוזמנת לפנות אליי במסר או להעביר את זה הלאה להנהלת הפורומים, אני מבקש, לא על גבי הפורום. תודה

קמבילי

New member
זה לא יתכן שכל מנהל יאמר שהשני מחק!

חפש בפורום, עומר אמר שאתה מחקת. תסגרו ביניכם את המנדרז'ים שלכם, ואם צריך תלכו שניכם.

ShukyD

New member
לא אמרתי שהמנהל השני מחק

אמרתי שעד כמה שזכור לי אני לא מחקתי שירשור כזה והנה אני עכשיו הולך לחפש בארכיון ובשירשורים המחוקים כדי לראות אם נמחק ואם כן אז למה נמחק ולהסביר לכולכם אני מבקש ממך להרגע, אף אחד לא עובד אצלך פה אם יש לך בעיה את מוזמנת לעזוב, באותה ידידותיות שהעצה הזאת ניתנה לנו.

כבר שכחת? כנס ../images/Emo26.gif

לא יכול להיות שזה לא אתה!
הנה השרשור שאחרי.. כנס: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=122158677

Xtramen

New member
הוא מחק גם נגד רנין

ואני דווקא שאלתי למה נגד אשר ונגד שפרה הוא לא מוחק אבל נגד רנין הוא מחק

omer719

New member
../images/Emo41.gif רק כדי להבהיר ../images/Emo41.gif

אנחנו עומדים מהאחורי המחיקות שלנו, השירשור המדובר על אשר היה מעורב עם המון מניעים פוליטיים שלא במקום בכלל לציין אותם על גביי הפורום, זה לא המקום להתווכח על יהודים וערבים וגם לא על דברים פוליטיים אחרים, כאשר הדיון הזה נגרר ומגיע לפסים אישיים וקללות הוא נמחק כולו, ואותו שירשור נגד אשר עבר כול גבול ואני מחקתי אותו(ומעולם לא הכחשתי את זה). ואני רוצה להזכיר כול תלונה נגד מישהו מהפורום להעביר רק על גביי מסר ולא כאן, ואם זה על מנהל אחד אז להעביר לשני, ואם זה באופן גורף אז לתפוז ולא כאן על הפורום. תודה מראש, ואבקש לסגור את הדיון הזה כאן, המשך אם מישהו מעוניין אשמח לקבל במסר, לילה טוב לכם

יוליקה

Member
מנהל
עומר, שוקי תהיה הסיבה שתהיה למחיקה

כשמוחקים - חייבים לשלוח מסר לנמחקים שבה מסבירים את הסיבה למחיקה - זה הוראת הנהלת הפורומים.

Ping Poong

New member
אדון שוקי..

אנחנו הפורום השני הכי פעיל בתפוז!!! אתה יודע מה זה? ברור שיהיו הרבה גולשים

יNOT

New member
../images/Emo13.gif

מספר הגולשים לעומת פורומים אחרים הוא קטן בהרבה. אין לזה שום קשר למדד הפופולריות של תפוז את הפורום. (הסברתי את זה בעבר , וכל אדם בר דעת יכול להבין לבד ) אבל אם אתם רוצים להתלהב, אז תיהנו

יNOT

New member
../images/Emo9.gif אני עומד מאחורי מה שאמרתי

זה לא מתקרב לשאר הפורומים, ואם זה היה המדד "לפופולריות" של תפוז את הפורום הזה , הוא לא היה אפילו נכנס לרשימה. המדד הוא אחר. אבל אני לא רוצה להרוס לך ולאחרים את ההתלהבות אז אני לא אחזור על זה, בחורצ'יק

ShukyD

New member
זה בסדר חבוב

אם הייתה לך השפעה כזו או אחרת על ההתלהבות שלי, המצב לא היה טוב

עונה....

שם :אביטל גיל :22 מקום מגורים :ראשון לציון המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול :אשר/יוסי המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול :שי/רנין שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה :אשר, יוסי וליאון המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה :יוסי(אם הוא לא מושתל ואם הוא כן מושתל אז אשר) "יש לי חשק אבל אין לי נשק" גדוללללללללללללללללללללללללל

לא בטוחה שככה הולך המשפט שציינתי חחח

אבל אני אוסיף עוד... "אני צ'מן אני צ'מן...." כפרות על הבן אדם הזה, פשוט תותחחחחחחחחחחחחחח

idanoosh17

New member
מ ת פ ק ד!

אמנם באיחור של כמה ימים , אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. שם : גיל :החודש אני בן 21! מקום מגורים :מושב בדרום המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול :צבר המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול :עינב/שי/יוסי (שלושתם בלתי סבילים בשבילי) שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה :צבר שפרה לאון המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה :צבר

nik name

New member
מתפקדת

שם :מאיה גיל :25 מקום מגורים : מרכז המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול :יוסי,שפרה המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול :שי,אשר שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה :מבחינתי יוסי,לאון שפרה המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה :יוסי? ולסיום , כל מי שרוצה , מוזמן להוסיף משפט גאוני מפיו של יוסי בובליל יש הרבה משפטים קורעים

אורישקי

New member
תמיד נסכים כמעט על כל דבר?

פחות או יותר התשובות שלנו די דומות. אגב,חזרתי מסוויטה בצפון,אז בחזור נסענו דרך חדרה,וצדקת,זה באמת חור שקשה לתפור

למעלה