שרשור התפקדות ספיישל>=]

BaBy AnImE

New member
אני לא מתפלאת

חור שומם בצפון הארץ.. אני אתפלא אם מישהו כן יודע איפה זה... או שמע על זה בכלל

metuka15

New member
חיחיחי האורות הכבויים..אשכרה ../images/Emo6.gif

יבנה עיר שוממת ומשעממת..אפילו קניון אין לנו (ולא-קנדי סנטר ולב יבנה זה לאאאא קניון! אסור להחשיב בשום אופן את המקומות האלה כקניונים!)

metuka15

New member
אני ../images/Emo26.gif

שם:סיון מין:נקבה גיל:15 וחצי איזור בארץ:מרכז דמות אהובה מהסדרה:אינו וקגומה רולז!
שיר אהוב מהסדרה:my will..אבל גם change the world יפה מוטו:אנערף
על עצמי ב3 מילים:באקה,באקה ובאקה

blck angel1

New member
סיוווןןן חזרתתתתת

*מיתנפלת* אפה הייתתתתתתת?!?!?!!?? אמממ שאלה 00; למה את לא מחוברת למסנג'ר ?!

metuka15

New member
אממממ...

אין לי עצבים למסנג'ר.. ואני לא נעלמתי מרצון..אלא מחוסר זמן
אבל אני שמחה לחזור

metuka15

New member
איזו מפגרת אנייייי

הניק שלך לא היה מוכר לי..ושהסתכלתי בכרטיס שלך היה רשום ניקול..אז אני כזה "נו טוב..היא בטח התבלבלה.." ואז שקאתי פה גיליתי שזאת נומי צ'אן! אהאהאהאהאהאהאהא *התנפלות חזרה*

blck angel1

New member
"על עצמי"

שם: נעם
גיל:אממ בקרוב 15 יש לי ממולדת ב 1.4 X.X (כן כן עבדו עליי)
איזור בארץ: ממ מרכז
דמות אהובה מהסדרה: אינויאשה , האח שלו X.X ששכחתי את שמו ואת קגומה
שיר אהוב מהסדרה: אני לא מכירה אותם אבל אני אוהבת את השיר הסיום
מוטו: עם הטימטום היה כואב מזמן כולכם הייתם מתים XD
על עצמי ב3 מילים: מקפצת כמו קרציה (הבמין יבין זה 2 משמעיות!)
דברים אהובים (הוספתי): לצייר אנימה , לשמוע מטאליקה , לראות כל אנימה אפשרית ולראות את CSI MIAMI !! דלקו והורישיו הם הבעלים החדשים שלי וכמובן קירק וג'יממס הם עדיין הבעלים שלי!! *.*

lorats

New member
(=,ף,=)

שם-יעלה גיל-כמעט 21 איזור בארץ- חיפה והקריות דמות אהובה- קאגומה שיר אהוב- מנמנמנ, אולי change the world? מוטו- peace and love על עצמי ב3 מילים- אני אוהבת חתולים!!!!!

GalBatz

New member
נרררג.

שם: גל. או גל ב"צ. או גלבץ. תבחרו מה שבא לכם.
מין: נקבה. גיל: 15, חודש ו-12 ימים. איזור בארץ: אזור השפלה.
דמות אהובה מהסדרה: אינו-סאן.^^ שיר אהוב מהסדרה: לא יודעת. אולי fukai mori. אבל עכשיו אני בתקופת My will. וגם Grip! ארג, אני אוהבת את כולם. תהרגו אותי.>< מוטו: לא מאמינה במוטואים.~.~; על עצמי ב3 מילים: אני יצורה טיפשה.

ReD MoOn GiRl

New member
|אד|גמני רוצה ^_^...

שם:סורה
איזור בארץ:חיפה
דמות אהובה מהסדרה:סאשומארוו קון סאמה!!!
שיר אהוב מהסדרה:DEAREST
מוטו:הכי חשוב זה לחיות ולשמוח ככה אני ואד אומרים ^____^
על עצמי ב3 מילים:חובה 3? כי אני יכולה רק באחת...OTAKU מילה אחת הרבה משמעויות ^_^

17סיסי

New member
עכשיו אני!! ישששש!!

שם: שם: סיון מין: נקבה גיל:17 (עוד חודשיים 18!!) איזור בארץ: חדרה-כפר סבא.. דמות אהובה מהסדרה:קאגומה צאן ואינו האדיוט! שיר אהוב מהסדרה: עונה שניה! (לא זוכרת את השם שלה..) מוטו: אנימה ומנגה דרך חיים. על עצמי ב3 מילים: אני אוהבת כל מה שקשור ביפן המדינה שאני עוברת לגור בה!! הלוואי...

y a m i girl

New member
^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

שם: נטע מין: נקבה גיל: 14 וחצי... יותר קרוב ל15 מאשר 14.. איזור בארץ: המ.. שפלה... איזור רחובות כזה דמות אהובה מהסדרה: אינויאשההההההה וסנגו, וג'אקוטסו, וסאשומארו וקאגורה ויש עוד שיר אהוב מהסדרה: אוי... קשה... שירי פתיחה: ציינג' דה וורלד וגריפ, טוב, אני אוהבת את כולם אבל אותם הכי... הכי טובים. סיום: פיוקאי מורי, איך קוראים לו? נו.. השישי... ומיי וויל... וגם דיי את קאם.. ואת אברי הארט ודירסט.. טוב, את כולם חוץ מהחמישי וגם דיי לא אוהבת את השמיני... מוטו: "איי לייק איט וון דה רד ווטר קאמס אווט" וגם אני חשה כיסופים. אור סמסינג... על עצמי ב3 מילים: פאנגרל נחמדה ולא מזיקה.

GalBatz

New member
לא מזיקה?~_~

בסדר, נטע. בסדר.
וזה היה ארבע מילים, טיפשה.D:

למעלה