שרשור התפקדות ספיישל>=]

De-Panther

New member
כמדומני אם תורידי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מהתשובה שלך בקטגוריה האחרונה את המילה לא זה יהיה הרבה יותר מתאים לתאור שלך וגם למספר המילים שביקשו
*בורח מנטע*

Thestral

New member
^_^../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

שם:אודי
איזור בארץ:שרון
דמות אהובה מהסדרה:אינויאשה
שיר אהוב מהסדרה:change the world
מוטו:אם תשחק מול הטוב ביותר, תלמד להיות הטוב ביותר!
על עצמי ב3 מילים:זה מה יש

Sakura Kinomoto

New member
טיהי!!

שם:אנאי מין:נקבה גיל:15 איזור בארץ:תל אביב דמות אהובה מהסדרה:סאנגו שיר אהוב מהסדרה:change the world מוטו:טיהיהיהי... על עצמי ב3 מילים:חברותית מתוקה וכו'..

אני!!!

שם: סיון מין: נחשו גאונים קטנים שלי
גיל: O.O אל תשאלו זה עדיף >.> איזור בארץ: המרכז דמות אהובה מהסדרה: שיפו ואינו שיר אהוב מהסדרה: אני אוהבת את כולם אבל את שיר הפתיחה השישי פחות בהרבה מוטו: ז"א האקונה מטטה? על עצמי ב3 מילים: אני-ילדה-מוזרה

BaBy AnImE

New member
עונה ^^

שם: נועה מין: נקבה גיל: 13 איזור בארץ: צפון דמות אהובה מהסדרה: שיפו ואינויאשה
שיר אהוב מהסדרה: change the world מוטו: "אם אתה לא אוהב את הדעות שלי, אתה תמיד יכול להשתפר", "אני לא מוזרה, אני מיוחדת" על עצמי ב3 מילים: אני לא טובה בלדבר על עצמי

Buyo H

New member
אוקיי

שם: ענבר(ש) מין: נקבה גיל: 14 וחצי איזור בארץ: השפלה דמות אהובה מהסדרה: ססמאשי
שיר אהוב: GRIP
מוטו: מה שהיה היה ואי אפשר לשנות אותו (אלא אם כן יש לכם מכונת זמן ואז אתם יכולים לחזור לעבר ולשנות את מה שעשיתם ואז המוטו הזה לא נכון, אבל זה רק בתנאי שיש לכם מכונת זמןשיכולה להחזיר אותכם לעבר
) על עצמי ב3 מילים: אני יצור מזורבל

=)

שם: דפנה.
איזור בארץ: ת"א.
דמות אהובה מהסדרה: קיקיו וסאנגו.
שיר אהוב מהסדרה: שיר הסיום השני.
מוטו: יש לי יותר מידי.
על עצמי ב-3 מילים: אוהבת את החיים.

harar8

New member
גם אני!!!!!

שם: הדר מין:
שיר אהוב מהסדרה: השיר הראשון changh tha world מוטו: בלללללללה!!!!!!!!!! על עצמי ב3 מילים: אוהבת אנימות מאוד

6565

New member
אני!!

שם: אלמוג מין: נקבה
גיל: 12 וחצי איזור בארץ: איזור ירושלים... דמות אהובה מהסדרה: שיפו! שיר אהוב מהסדרה: chang the world מוטו: אין לי ממש... על עצמי ב3 מילים: אני אוהבת אינויאשה!!!

אני עונה ^^

שם:טניה מין:נקבה גיל:16 איזור בארץ:מעלה אדומים <.< דמות אהובה מהסדרה:סשומארו שיר אהוב מהסדרה:הפתיחה הראשונה ^^ מוטו:לא חסר לי מוטואים -.-; על עצמי ב3 מילים:שמחה,קופצנית והיפראקטיבית

the wild wind

New member
אני!!

שם: נטלי מין: בת גיל:15 וחצי אזור:ראשון דמות אהובה:אינויאשה-אני יודעת..אני לא מקורית.. שיר אהוב: my will מוטו:....אין לי... על עצמי..עייפה באופן תמידי!..

עוד דיליי. ../images/Emo3.gif

שם: עדי.
מין: נקבה. (אני יודעת כי כל הזמן אנשים אומרים לי "די להיות נקבה!")
איזור בארץ: מרכז.
דמות אהובה מהסדרה: אינויאשה.. כמה מקורי הא?
שיר אהוב מהסדרה: אהה.. כמה יש?
מוטו: שייזהאוס גוטן!
על עצמי ב3 מילים: פאף. נארמ. פוינט.
אממ. כן.

ליסאן

New member
טוב אז גם אני...../images/Emo41.gif

שם: ליטל
איזור בארץ: מרכז (נראה אותכם מגלים איפה זה עזר)
דמות אהובה מהסדרה : קיקאו וססומארו (אוהבת את שניהם)
שיר אהוב מהסדרה: שיר הסיום ה7 (שחכתי את שמו) אבל גם my will, Change the World, וDeep Forest מאוד יפים
מוטו : המוות קל מנוצה, החובה כבדה מהר.
על עצמי ב 3 מילים: אין מספיק מילים.

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifאני../images/Emo9.gif

שם: נעה מין: נקבה אני חושבת
ושיפו
שיר אהוב מהסדרה: השיר פתיחה change the world מוטו: תן לחיות לחיות (?) על עצמי ב3 מילים: חולה על אינויאשה (דדההההה
)

אני חדש בפורום (ולמען האמת אני רק

רואה את הפרקים בערוץ הילדים כך שאני לא מבין גדול בסדרה) אבל הנה הפרטים שלי: שם: נועם מין: זכר גיל: 13 איזור בארץ: בין ירושלים לת''א דמות אהובה מהסדרה: זה נשמע די צפוי וחסר מחשבה אבל אינויאשה, אני אוהב את החוצפה והעצבנות שלו. שיר אהוב מהסדרה: i want to change the world שיר נחמד וקליט מוטו: תהיה פסימי אבל תנסה הכל, תהיה ציני לצרות שלך, צחק על עצמך וקח הכל בהומור (למען האמת אני ממש פסימי וציני אבל לא תמעד אני צוחק על עצמי). על עצמי ב3 מילים: היאבקות, קומיקס והומור. דרך אגב זה ממש אחלה שערוץ הילדים לא תירגם את אינויאשה או לקח את הגרסה האנגלית, היפנית נשמעת מצוין והקולות שלהם ממש מצחיקים בדיבוב היפני המקורי.

למעלה