שרשור התפקדות ספיישל>=]

גהה

New member
תשובה מעפנה

שם: לאה מין: נקבה... גיל: קרוב ל17 איזור בארץ: המרכז (ר"ג) דמות אהובה מהסדרה: בנתיים אינויאשה! שיר אהוב מהסדרה: הפתיח. הוא כ"כ מושקע... הוא כמו זיר אירוויזון! מוטו: אין לי כרגע.. על עצמי ב3 מילים: נו לא יודעת

ערן1987

New member
...

שם:ערן מין:בפעם האחרונה שבדקתי הייתי זכר גיל:בקרוב 18(מרגיש זקן) אזור בארץ:למה אזור אם אפשר לדייק? אורנית דמות אהובה מהסדרה:יישמע קיטשי,אבל כולן.. בכל אחת יש משהו שונה מהאחר שמושך אותי אליה(גם לרעות) מוטו:Twinkle Twinkle,Motherfucker על עצמי ב-3 מילים:הנה שלוש מילים (קטע..)

keep smiling

New member
אני לא ממש יודעת איפה היא לומדת...

+
|דגל אבל אני מאמינה שאני יודעת איך קוראים לה ~.~"

Co0L iT

New member
../images/Emo3.gif אני

שם: בת שבע מין: נקבה גיל: 14 איזור בארץ: ירושלים דמות אהובה מהסדרה: אהההה לא יודעת קאגומה
שיר אהוב מהסדרה: השיר הזה שבסוף מוטו:
אין על עצמי ב3 מילים: אההה אוהבת לשמוע מוזיקה מאוד.

Aquara

New member
מתפקדת!

שם: XXXX מין: נקבה גיל: 12 ושבועיים! איזור בארץ: אה... הרצליה? דמות אהובה מהסדרה: אינו וקיקיו שיר אהוב מהסדרה: My will מוטו: חתולים. סוף מוטו. על עצמי ב3 מילים: אני אוהבת חתולים. התפקדתי

אני!!!

שם:אופיר מין:נקבה גיל:11 איזור בארץ:ת"א והמרכז דמות אהובה מהסדרה:א י נ ו י א ש ה
שיר אהוב מהסדרה:השיר בסוף מוטו: איי לאב מי..!
על עצמי ב3 מילים:ילדה חמודה מאוד

keroit

New member
אני ^^../images/Emo97.gif

שם: שחר
איזור בארץ: מודיעין
דמות אהובה מהסדרה: אינויאשה
שיר אהוב מהסדרה: שיר פתיחה (עכשיו אני שומעת אותו..."איי וואנט טו צ'יינג' דה וורלד...")
מוטו: האקונה מטטה?:-*
על עצמי ב3 מילים: פעם שרפתי רמקולים

GalaxyAngel

New member
אני ^^"

שם:גל צ'אן דסו! מין: נקבה גיל: 12.. אני יודעת שאני קטנה אבל למי אכפתתתתתתת? איזור בארץ: ת"א דמות אהובה מהסדרה: קאגומה צ'אן שיר אהוב מהסדרה: **מתלבטת חצי דקה** come! ואין מה להתווכח מוטו: אם אין אני לא אנימה לי.. על עצמי ב3 מילים: חולה על אינויאשה!

למעלה