שרשור התפקדות

Evil Cupcake

New member
וואי, אני ותיקה DD:

"חח, את עוד מימי הקומונה!"- חנה D: שם:טל ^^ גיל: 13 וחצי. עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': מזכרת בתיה . מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 349293049 תמונה שלכם: טוב וזה D:

אז .. גמאני מימי הקומונה לא? XDD

חחח מה2 דפים הראשונים שלה שהתלהבנו כל פעם שנוסף עמודDD:

chen010189

New member
אומייגאד כמה חיכיתי לזה!!!!!!!!!!!!!!

שם: חן גיל: 19 עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': חיפה מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 210295708

3has3

New member
חןחן!

אני כל כך חיכיתי לזה שאני אספר לך אבל לא התחברת

chen010189

New member
כן כי סגרתי לילה בבסיס

ובאתי רק לפני איזה שעה ואני עפה לישון עוד מעט אז מחר אנחנו הולכות לחפור על זהO: ועל שאר הדברים שתכננו!!!!!!! חח יואו כמה חיכיתי לזה..כבר שיניתי את המספר בחתימה

בהחלט נהנה! אני מתה על הפורום הזה ../images/Emo99.gif

שם: דני בשבילכם :> גיל: 13 וחצי עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': ת"א מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: שונאת אותו X__X תמונה שלכם: לא כוסית? D:

DontWakeMeUp

New member
כי אני מאושרת../images/Emo9.gif

שם:סיון גיל:14 עיר/מושב/ישוב/כפר וכו':חור ליד עפולה. מסנג'ר: [email protected] תזדהו
איי סי קיו: לא מתחברות תמונה שלכם: אני לא רוצה בעיטה אז אני לא יגיד שזה מכוער
הודגש באמצעות מדגישומטיק
אה כן והקומונה כ"כ הולכת למועדפים
!!

britmel

New member
אנייי

שם: רעות גיל: 21 עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': קיבוץ תובל מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 164051284 תמונה שלכם:----- אין לי פה.. בהזדמנות שיהיה
בפורום

PUMPKIN juice

New member
יהוי מתפקדת! D:../images/Emo168.gif

אהמ, היי אני חדשה כאן
שם:נוי גיל:13 עיר/מושב/ישוב/כפר וכו':קיבוץ :) מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:-_- תמונה שלכם: X:

מתפקדת ../images/Emo196.gif ../images/Emo101.gif

שם: טל D: גיל: 13 וכמעט 5 חודשים
עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': קריית שמונה :) מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 492430041 תמונה שלכם: סתם תמונה שצילמתי בדרך חזרה הבייתה מביה"ס
אמן ונהנה בפורום היקר הזה!
אמן
D:

Fall Out Liel

New member
יאאא פורום!!../images/Emo168.gif

ידעתן שחשבתי לפתוח פורום לפאניק השבוע אבל בסוף ויתרתי על זה כי ידעתי שמישהי אחרת תפתח את זה [תקראו לזה חוש שישי או משהו..אני קוראת לזה "הסוד"
] שם: ליאל גיל: 16 עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': ר"ג מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו:198596492 תמונה שלכם: אני אוותר..><

Fall Out Liel

New member
וד"א, הפורום נפתח חודשיים אחרי היומולדת שלי

אז אני לא אשכח אותו זה בטוח

למעלה