אסיהההההההההההה נחשי מי זאת
T The Ghost Of Orpaz New member 6/12/07 #54 אני D:../images/Emo38.gif שם:אורפז D: גיל: 15 וחודש.. עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': ראשון מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: אני לא טיפוס של ערסיקיו תמונה שלכם: תמונה ישנננננננננה!
אני D:../images/Emo38.gif שם:אורפז D: גיל: 15 וחודש.. עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': ראשון מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: אני לא טיפוס של ערסיקיו תמונה שלכם: תמונה ישנננננננננה!
ד דני האלה New member 7/12/07 #60 ../images/Emo99.gif וואי את יפה וגם ה..דבר הזה על הלחי../images/Emo6.gif נו כמו שרייאן מתאפר וזה *__*
../images/Emo99.gif וואי את יפה וגם ה..דבר הזה על הלחי../images/Emo6.gif נו כמו שרייאן מתאפר וזה *__*
T The Ghost Of Orpaz New member 7/12/07 #61 שיעמם לי XD אני יודעת לעשות מלאא דברים.. עשיתי גם לידיד שלי .. ויצא ממש יפה
6 64 panic girl New member 8/12/07 #63 אני../images/Emo84.gif שם:דנה גיל:14 עיר/מושב/ישוב/כפר וכו':ראשון לציון מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:אין לשמחתי תמונה שלכם:
אני../images/Emo84.gif שם:דנה גיל:14 עיר/מושב/ישוב/כפר וכו':ראשון לציון מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:אין לשמחתי תמונה שלכם: