שרשור התפקדות

3has3

New member
מבקשים לפתוח ומי שביקש

אולי אולי יוזמן לראיון וזה.. D: ראו דוגמא - יערה

Galaxy Girl

New member
ההההההההייייייייי

יו פורום אני מתרגשת!!
שם:
נעמה גיל:
15 עיר/מושב/ישוב/כפר וכו':
הוד השרון מסנג'ר: [email protected]
איי סי קיו:254551384
תמונה שלכם: מי שזוכר אותי.. אני מהוותיקות מקומונה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifנו טוב../images/Emo9.gif

שם: שחר. גיל: 16 בקרוב. עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': ראש העין. מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: - תמונה שלכם: אין לי כוח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחח האמת לקח לי זמן להבין מי את ../images/Emo12.gif

אבל עברתי קצת על הקומונה החדשה יותר של פאניק וראיתי שהכינוי הקודם של זה Im shit אז נזכרתי שהיית גם בלוסטפרופטס
מוזר לי גם לא לראות אותי בכחול חחחחחחחחח

איזה יופי! פורום!../images/Emo217.gif

שם:מישל גיל:15 עיר/מושב/ישוב/כפר וכו':ראשון מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:- תמונה שלכם:- שאלה אחת, איך זה שיש פורום? כשאני הייתי בקומונה שזה היה לפני הרבה זמן אבל בכל זאת, נורא התנגדו לפורום

גמני רוצה להיות פה ../images/Emo9.gif

שם:מור גיל:מחר 13!! קולולולולו |מתלהבתקופצתנתקעתבקירוחוזרתלשבת| עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': צופית....חור מסויים מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 201698275 אבל אני לא ממש מתחברת.. תמונה שלכם: תגובהמהירה הודגש באמצעות מדגישומטיק כי אני נורא עצלנית

3has3

New member
מחרתרתי XDDD

כן, אכן מזל טוב! אך את זה נכתוב בהרחבה מחר D:

Baby Rock

New member
הו יה! יש לנו פורום!#%!@#%^!#%

שם: שימרית הלנה סלפוי!
מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 440390566 תמונה שלכם: בצד :]] הודגש באמצעות מדגישומטיק

Be My Escape

New member
מייגאש-יש להם פורום!אח,איפה ימי הקומונה?

~חדשהישנה[נו,הייתי בקומונה] שם: ירדן. גיל: 15 ובמב. עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': מרכז. מסנג'ר: מסר. איי סי קיו: כנ"ל. תמונה שלכם: שיהיה~.~

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo190.gif

שם:אסיה גיל:עוד חודש וחצי 15 עיר/מושב/ישוב/כפר וכו': קריית קקה <<" מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:342524886 תמונה שלכם: עדיף את ספנסריר P:

למעלה