שרשור התפקדות

M e n s R e a

New member
שרשור התפקדות

הרבה זמן (יחסית) לא היה כזה. ואלו השרשורים שנוטים להיות הכי ארוכים, בכל פורום שהוא, אז למה לא? שם: גיל: ישוב: תחביבים: מנגן על: כלי שנמצא בבית: זאנרים מועדפים: להקה פייבוריטית: עוד להקות אהובות: דבר נחמד שקרה לאחרונה: דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: תמונה למי שרוצה לשים: אפשר לשאול עוד הרבה, אבל העדפתי להפריד, כדי שהשאלון לא יהפוך לארוך מדי, ושיהיו עוד נושאי שיחה לעתיד.

M e n s R e a

New member
אני אתחיל

שם: טל גיל: 24 (חחח, כן גידי, אני כבר לא ילד) ישוב: רעננה תחביבים: לשיר, לנגן מנגן על: גיטרה, תופים בקטנה (מקצבי אבא-אמא למניהם) כלי שנמצא בבית: 2 גיטרות חשמליות זאנרים מועדפים: רוק, הארד רוק, גראנג', בלוז, מטאל (ט'ראש וספיד בעיקר בלבד). להקה פייבוריטית: נו מה, די ברור, לא? עוד להקות אהובות: מטאליקה, נירוונה, גאנז, סטונז, מגהדת', בלאק סאבאת', קלפטון, ובטח שכחתי עוד כמה דבר נחמד שקרה לאחרונה: קבעתי לנו 7 הופעות, קיבלתי את ניהול הפורום דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: כל מני תמונה למי שרוצה לשים: הנה

RakTsarot001

New member
|שביתה|

שם: ענבר. גיל: עוד מעט 16. ישוב: חיפה. תחביבים: לנגן, לרקוד, לעשות שטויות. מנגן על: אורגן, פסנתר, גיטרה. כלי שנמצא בבית: שולחן. זאנרים מועדפים: מטאל, היפהופ, רגאיי. להקה פייבוריטית: לאמב אוף גוד, כרגע. עוד להקות אהובות: פנטרה, פינק פלויד, מגהדת'. דבר נחמד שקרה לאחרונה: שביתה
דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: מיליון דברים לעשות. תמונה למי שרוצה לשים: אוקיי

M e n s R e a

New member
לא ידעתי שאת קלידנית!

סחטיין, למדתי מזמן והספקתי לשכוח הכל, לצערי. רואים אותי גם בתמונה שלך, אי שם מאחור

RakTsarot001

New member
כבר 10 שנים אני קלידנית,

לא הזכרתי מעולם? לא שוכחים, זה כמו לרכוב על אופניים. :ם חחחח נכון :)

M e n s R e a

New member
לא לי, אני לא ידעתי

אגב, כן אפשר לשכוח, אם לומדים מכתה א' עד ג', מפסיקים, ואז בי"ב נזכרים בזה...

AeroTom

New member
../images/Emo79.gif

שם: תומר גיל: 24 ישוב: גבעת שמואל תחביבים: מוזיקה, קולנוע, ספורט, ספרים, מוזיקה...ועוד. מנגן על: שום דבר...עושה קולות חובבנים עם מפוחית לשם השעשוע... כלי שנמצא בבית: 3 מפוחיות. 2 גדולות רגילות ואחת מיני חמודה. זאנרים מועדפים: הרבה רוק-בלוז ופשוט רוקנ'רול חופשי, טוב וחודר לנשמה. להקה פייבוריטית: The Black Crowes עוד להקות אהובות: Led Zeppelin The Allman Brothers Aerosmith Tom Petty & The Heartbreakers Lynyrd Skynyrd The Yardbirds The Doors Janis Joplin/Big Brother Free Rolling Stones The Kinks Peter Green's Fleetwood Mac Jimi Hendrix Derek & The Dominos Cream Bob Dylan The Band Neil Young Jeff Beck ועוד ועוד... דבר נחמד שקרה לאחרונה: השמיעה של Hittin' The Note של ה-Allmans ברקע עכשיו. דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: שעוד מעט אני זז לעבודה?

M e n s R e a

New member
הזכרת לי את מי שכחתי למשל

במועדפים שלי-הנדריקס, כמובן. וגם קרים סבבה, למרות שאני מכיר ממש מעט קטעים שלהם.

M e n s R e a

New member
אני מניח שאתה צודק

פשוט אני לא מכיר אותם מספיק טוב. סאנשיין שיר מעולה.

כמובן :)

שם: כפיר גיל: 18 וחצי (למרות שבגיל מתקדם כמו שלי כבר לא סופרים חצאים) ישוב: נקרא לזה אשדוד תחביבים: לשמוע מוזיקה, אלקטרוניקה, ניסויים, פרויקטים מנגן על: תופים
כלי שנמצא בבית: תופים...0_ם זאנרים מועדפים: כל מטאל חוץ מגות' אני חושב להקה פייבוריטית: מטאליקה
עוד להקות אהובות: זה משתנה תמיד, בא ניקח את הלהקות של החודש האחרון
Behemoth Whorecore Obituary Nasum Cock and Ball Torture Fates Warning Sepultura Cryptopsy Cannibal Corpse דבר נחמד שקרה לאחרונה: אני מקווה שעד סוף השבוע זה יקרה דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: אני מקווה שזה לא יקרה תמונה למי שרוצה לשים:

M e n s R e a

New member
חחח, עוד פעם האיש ההזוי הזה

העיקר שאתה עיקבי ותודה שהתפקדת לדזפ

Liorking

New member
בטח למה לא

שם: ליאור גיל: 18 ישוב: תל אביב תחביבים: מוזיקה, מחשבים, סרטים, טלויזיה, ביליארד, גיטרה מנגן על: גיטרה ופסנתר (פעם ניגנתי על פסנתר) כלי שנמצא בבית: פסנתר, גיטרה קלסית, גיטרה חשמלית ז'אנרים מועדפים: רוק קלאסי, בלוז, גראנג', ג'אז, רוק כבד, רוק אלטרנטיבי להקה פייבורטית: פינק פלויד עוד להקות אהובות: ביטלס, דיפ פרפל, ג'ימי הנדריקס, גאנז, מטאליקה, רולינג סטונס, קווין, דייויד בואי, אריק קלפטון, המי וגם אה... לד זפלין! דבר נחמד שקרה לאחרונה: סיימתי טירונות דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: מכון גיאוקרטוגרפיה (עבדתי שם 3 ימים בנובמבר) מעצבנים אותי בעניין המשכורת. שיישרפו.

M e n s R e a

New member
גיאוקרטוגרפיה זה אלה עם הסקרים?

ומזל טוב על סיום הטירונות כמובן

Liorking

New member
תודה

כן, הם חברה מעצבנת ואני לא סובל אותם. הם ממש מרגיזים אותי בעניין המשכורת. שיתחשמלו.

M e n s R e a

New member
דבר איתי במסרים אם אתה צריך

יש לי את הטלפונים של הסתדרות העובדים וכו', אם אתה צריך. גם לי יש בעיות עם מקום העבודה.

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifמתפקדת.

שם: יעל גיל: 15 ישוב: רעות תחביבים: לנגן, לשמוע מוזיקה, והשטויות הרגילות
מנגן על: גיטרה ופסנתר. כלי שנמצא בבית: כלי נגינה כאילו? גיטרה ופסנתר.
זאנרים מועדפים: רוק קלאסי. להקה פייבוריטית: קשה;[ לד, ביטלס, פינק פלויד הדלתות. עוד להקות אהובות: הרולינג סטונז, המי, ועוד מלאן;[ דבר נחמד שקרה לאחרונה: שביתה היום DD: דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: שום דבר מיוחד.. תמונה למי שרוצה לשים: עזבו אתכם שטויות;]

The Walrus

New member
סבבה

שם: יניב גיל: 15 ישוב: תל אביב תחביבים: לנגן בגיטרה ולשמוע מוזיקה מנגן על: ראה אחד למעלה
כלי שנמצא בבית: הלס פול האהובה שלי... זאנרים מועדפים: כל מיני, קשה להחליט להקה פייבוריטית: פינק פלויד עוד להקות אהובות: לד זפלין, הביטלס, קינג קרימזון, ג'נסיס, קווין, דיפ פרפל, רדיוהד ועוד. דבר נחמד שקרה לאחרונה: אממ... למדתי לנגן את since i've been loving you אתמול
דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: יש לי מתכונת לפתור (הכנה לבגרות, עזבו) זהו נראה לי...

למעלה