שרשור התפקדות

גיל מ

New member
מזמן לא הייתי

שם: גיל גיל: 19 ישוב: ראשון תחביבים: לנגן, לשמוע מוזיקה, לישון, ספורט מנגן על: גיטרה כלי שנמצא בבית: גיטרה זאנרים מועדפים: מלהקות צבאיות עד פנתרה להקה פייבוריטית: ביטלס עוד להקות אהובות: פינק פלויד, לד זפלין, מטאליקה, שלום חנוך, פורטיס ועוד ועוד ועוד דבר נחמד שקרה לאחרונה: אתמול הייתה לי אחת מהשיחות הכי מצחיקות בטלפון דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: רבתי עם המפקדים שלי, ורוצים לשפוט אותי תמונה למי שרוצה לשים:

גיל מ

New member
תראה

היום קשה להתקיים בלי ספונסר

SaintJohn

New member
../images/Emo26.gif

שם: נועם
ישוב: באר-שבע
תחביבים: לתופף, לשמוע מוזיקה, לנהל פורומים, ולעשות כושר כשמתאפשר.
מנגן על: תופים, וטיפה על מפוחית
כלי שנמצא בבית: תופים+3 מפוחיות
זאנרים מועדפים: רוק, בלוז, רוק-בלוז.
להקה פייבוריטית: אירוסמית'
עוד להקות אהובות: זפלין, The Doors, The Black Crowes, פורטיסחרוף, איפה הילד.
דבר נחמד שקרה לאחרונה: נגמרה תקופת המבחנים באוניברסיטה, ולחברה שלי היה יום הולדת.
דבר לא נחמד שקרה לאחרונה:האקדמיה מנסה להתנכל לי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

M e n s R e a

New member
אתה מנהל את פורום אירוסמית?

מגניב מה זה מדגישומטיק, שכל פעם אני שומע עליו?

hkatsman

New member
זה מדגיש לך את המילים אוטומטי

וזה יכול לעשות לך סמיילי בראש כל שורה... יה בייבה

שמיקי

New member
יאו לא הייתי פה מלא זמן,

מזל טוב על הכחול =] שם:שמיק גיל: 18 ישוב: ירושלים תחביבים: לנגן,לשיר,לצייר,לקרוא מנגן על: גיטרה כלי שנמצא בבית:שלוש גיטרות זאנרים מועדפים: רוק מתקדם להקה פייבוריטית: בד"כ זה פינק פלויד, אבל לאחרונה אני מעורערת עוד להקות אהובות:זפלין כמובן, קאמל,יס,קינג קרימסון,דרים ת'יאטר, ג'נטל ג'אינט דבר נחמד שקרה לאחרונה: שום דבר נחמד לא קרה לאחרונה =[ דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: אההה יש מלא, אבל למשל רבתי היום עם אחותי.. אבל ממש ממש רבתי.. קקי

ilai91

New member
~

מזל טוב על הכחילות! שם:עידו גיל: 17 ישוב: אי שם בשטחים :-O תחביבים: גיטרה, וכל השטויות האחרות מנגן על:גיטרה ~ כלי שנמצא בבית:גיטרה
זאנרים מועדפים: רוק קלאסי,קצת מטאל,ועוד קצת להקה פייבוריטית: יש שניים למעשה, ה-doors ו-led zeppelin עוד להקות אהובות:doors, pink floyd, pearl jam, the jews, the kinks דבר נחמד שקרה לאחרונה: שביתה :> דבר לא נחמד שקרה לאחרונה:לא זכור לי תמונה למי שרוצה לשים: אין

FunkyMonk

New member
בונא כולם פה מנגנים,

אפשר לארגן איזה ג'אם. אנחנו גם די הרבה...

למעלה