שרשור התפקדות

Anuerysm

New member
מתפקד, למרות שאין לי ממש תופים משלי

אבל אני יודע לנגן לא רע

hkatsman

New member
../images/Emo45.gif

אבל יהיו פי 24562 גיטרות מבסים תופים וקלידים

FunkyMonk

New member
אה שיט גם אתה בסיסט P:

נו גם שני בסיסטים יכולים לנגן כל הזמן ^_^

Aline In Chains

New member
חוזרת לפורום../images/Emo13.gif..

שם:
אלין. גיל:
16 וקצת.. ישוב:
בארשבע. תחביבים:
לנגן,לישון.. מנגן על:
גיטרה:) כלי שנמצא בבית:גיטרה..? זאנרים מועדפים:
גראנג',מטאל,רוק קלאסי,רגאיי,ועוד.. להקה פייבוריטית::
קווין,ביטלס,אליס אין צ'יינס,פינק פלוייד,נירוונה. עוד להקות אהובות::
פרל ג'ם,סאונדגארדן,מטאליקה,אופת',בוב מארלי,הול,רדיוהד,ג'ימי הנדריקס,ועוד... דבר נחמד שקרה לאחרונה::
לאחרונה?! המ, שביתה!!! דבר לא נחמד שקרה לאחרונה::
אין לי מושג.. תמונה למי שרוצה לשים::
>

Palindrome

New member
הי. חדש.

גיל: 19 ישוב: קריות. תחביבים: גיטרה, יצירת מוזיקה אלקטרונית, גיטרה ופירוק דברים והרכבתם מחדש. (אה, כן, גם גיטרה!) מנגן על: גיטרה. כלי שנמצא בבית: גיטרה :) (כמה גיטרות, למען האמת) זאנרים מועדפים: בלוז, רוק, ג'אז וFאנק. השאר אני גם אוהב, אבל אלה הכי הרבה. להקה פייבוריטית: בחיי שאין. אבל הגיטריסט האהוב עלי הוא SRV. עוד להקות אהובות: לד זפ, מן הסתם, פינק פלויד (אני אסתכן ואומר שפחות מלדזפ? יש סביבם מן הילה כזאת...), קלאפטון, ג'ניס ג'ופלין, בוב דילן, טום ווייטס, מיילס דייוויס, ג'ון קולטריין, הנדריקס, SRV וזהו. אין לי כוח יותר. דבר נחמד שקרה לאחרונה: יצאתי לרגילה. דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: נזכרתי שאני צריך לחזור מהרגילה. תמונה למי שרוצה לשים: מהוובקאם.

Speed King

New member
נראה שהגיע תורי :O

שם:נדב גיל: 19 ישוב:חולון תחביבים:לנגן, לשמוע מוזיקה ולשנוא את הצבא :] מנגן על:גיטרה בס כלי שנמצא בבית:סתכלו למעלה, ויש לי שתיים כאלה זאנרים מועדפים: רוק, Fאנק, בלוז.. להקה פייבוריטית:ביטלס עוד להקות אהובות:לד זפלין, פינק פלויד, דייר סטרייטס, משינה, דיפ פרפל ועוד המון... דבר נחמד שקרה לאחרונה:חזרתי הביתה לרגילה דבר לא נחמד שקרה לאחרונה:הייתי אמור לצאת לרגילה כבר ביום חמישי אבל נבחרתי להיות בין העשרה אנשים שצריכים לנסוע מהבסיס שעזבנו אותו ברמת הגלון לבסיס שהגענו אליו 40 ק"מ מבאר שבע ולפרוק שם ציוד ולבסוף הגעתי כבר ביום שישי הביתה..:/ תמונה למי שרוצה לשים:

M e n s R e a

New member
איזה יופי, שרשור ארוך פה

אני קורא לקוראים סמוים, אם יש כאלה בפורום-אתם מוזמנים לכתוב באופן קבוע, נשמח להכיר. וגם להתפקד, ובאמת שאין הכרח לענות על שאלות בשאלון הזה שאתם לא רוצים (במיוחד למי שמעוניין להישאר אנונימי מאחורי הניק, זה מקובל לחלוטין).

למעלה