שרשור התפקדות

יאלה נתפרע גם פה

שם: דוד גיל: עוד שבועיים 17 ישוב: ר"ג תחביבים: לעשות שטויות ולנגן מנגן על: גיטרה כלי שנמצא בבית: גיטרה זאנרים מועדפים: רוקנרול ורוק קלאסי להקה פייבוריטית: נכון לעכשיו queen עוד להקות אהובות: לד זפלין, דיפ פרפל, ג'ימי הנדריקס, סנטנה, וגו' דבר נחמד שקרה לאחרונה: הצלחתי גם לקנח את האף, להתעטש ולעשות קקי באותו זמן. דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: רצתי בזמן שהסתכלתי על האוטובוס ודרסתי איזה ילד ברחוב אבל זה בסדר כי אחרי זה תיקנתי לו את האופניים כדי לכפר על מעשי תמונה למי שרוצה לשים:

mens rea

תגיד, יש מצב שאני פותח שרשור עם השיר החדש של חבורת הסטרייטים? לא נעים לי סתם לתקוע אותו.. (השיר כיף לי בלעדייך)

M e n s R e a

New member
תרגיש חופשי

מקווה שזה לא יפריע לאף אחד, שים אבל Off בכותרת. במיוחד שאתה כותב פה, וממילא אנשים מפרסמים את הלהקות שלהם, אז אני מקווה שזה לא יפריע לאף אחד. מקסימום אם פתאום תהיה הצטברות של כמה פרסומי להקות, אשרשר את כולם ביחד.

bazmaster

New member
אבל בכל זאת אם אפשר...ככה...

שם:אמיר גיל: 17 ישוב:נצרת עילית תחביבים: לנגן,לישון,לצייר,לשמוע מוסיקה,לטייל,ולצאת לסיבובי דאווינים עם האוטו
מנגן על:קלידים,מפוחית,2-3 מקצבים בתופים,וקצת על כל דבר... כלי שנמצא בבית:3 חשמליות,2 קלאסית,3 קלידים,2 מפוחית,תופים זאנרים מועדפים: רוק קלאסי,פרוג,ישראלי,פסיכודלי להקה פייבוריטית: פינק פלויד עוד להקות אהובות:זפלין,פרפל,איסידיסי,מיטלוף,ראש,הדלתות,קווין,סקורפיונס,דיו,ועוד כמה. היהודים,משינה,אביב גפן,אלג'יר,מוניקה סקס,איפה הילד,אתניקס,סטלה מאריס,אלמנה שחורה,עברי לידר,ג'ירפות,ברי סחרוף דבר נחמד שקרה לאחרונה:האמ...הופעה ראשונה עם הלהקה החדשה דבר לא נחמד שקרה לאחרונה:כלום... תמונה למי שרוצה לשים:מחוץ למועדון הפטיפון , ההופעה הראשונה שלי...נוסטלגיה חחח

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

שם: יונתנ גיל: 14 ישוב: ירושלים תחביבים: מוזיקה, מחשב, הסתובביות למיניהמ, וכו.. מנגן על: גיטרה, תופים בסיס (לא עם מורה איזה חודש) כלי שנמצא בבית:2 גיטרות קלאסיות ואחת חשמלית זאנרים מועדפים: רוק קלאסי, גראנג', מטאל, פאנק, אלטרנטיבי להקה פייבוריטית: אינממש עוד להקות אהובות:נירוונה,לדזפ,היהודים,גרינדיי,אינפקציה,רדהוט דבר נחמד שקרה לאחרונה:התקבלתי לביצפר אחר! דבר לא נחמד שקרה לאחרונה:לאהיה שביתהלכיתות ט..סעמק עם אירגונהמורימ.. תמונה למי שרוצה לשים:

FunkyMonk

New member
שלומות ^^

שם: לא משנה >< גיל: 16+- תחביבים: לנגן, לשמוע מוסיקה, לצאת עם חברים מנגן על: בס (בסיסטים עם!) כלי שנמצא בבית: בס, גיטרה קלאסית משהו בסט זאנרים מועדפים: פרוגרסיב, האבי רוק להקה פייבוריטית: פינק פלויד עוד להקות אהובות: לד זפלין, רדיוהד, ג'נסיס, קינג קרימסון, יס עוד כל מיני לא זוכר כרגע דבר נחמד שקרה לאחרונה: אתמול בערב דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: הרבה XD

hkatsman

New member
עונה

שם: כצמן גיל: 15 ישוב: פ"ת תחביבים: לאדע מנגן על: בס, גיטרה כלי שנמצא בבית: בס זאנרים מועדפים: רוק להקה פייבוריטית: פינק פלויד עוד להקות אהובות: לדז, דה הו דבר נחמד שקרה לאחרונה: גידי קנה בס דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: ישנתי בשקש והרגליים שלי נרטבו איכשהו תמונה למי שרוצה לשים:

Anuerysm

New member
מתפקד

שם: גידי גיל: 15 ישוב: סן פרנסיסקו תחביבים: סרטים ומוזיקה מנגן על: גיטרות למיניהן, באס, תופים, מפוחית וכמה דברים בפסנתר כלי שנמצא בבית: חשמלית, אקוסטית, באס, שתי מפוחיות ופסנתר זאנרים מועדפים: רוקנרול להקה פייבוריטית: פינק פלויד עוד להקות אהובות: טן יירז אפטר, לד כמובן, קינקס, רולינג סטונס, רדיוהד, פיקסיז, דה הו... אין לי כח להרחיב יותר מדי דבר נחמד שקרה לאחרונה: לא קרו דברים נחמדים לאחרונה דבר לא נחמד שקרה לאחרונה: גם זה תמונה למי שרוצה לשים: זה כובע, לא צינזור בצייר או משהו כזה

Anuerysm

New member
אה, יש לי ציטוט שבוע

ריק רייט - הדרך של פסנתרנים להיראות מגניבים

The Walrus

New member
נראית כמו Gibson SG Bass

יש להם ליין שלם של גירסאות בס ללס פול, אס ג'י ותאנדרבירד אבל בדומה למגברי גיבסון (כן, יש דבר כזה) אף אחד מהם לא זכה להצלחה גדולה.

FunkyMonk

New member
שמתי לב שהיא נראית כמו הSG

מן הסתם, זה די ברור. אבל תהיתי האם זו גיבסון או איזה משהו אחר...

למעלה