שרשור חדשים

טינקר2ל

New member
אוי זה ממש לא ככה...

תאמיני לי שאני לא נותנת לכל העולם תחושה כזאת והיו הרבה מקרים שמישהו הבין ממני שאני נותנת ורצה לעשות איתי משהו אבל העפתי אותו מהפנים שלי....ובור שאני משתמשת באמצעי מניעה

De-Panther

New member
אז את בעצמך אומרת שמלא...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אנשים חושבים שאת נותנת גם אם את לא וגם אם את כן אנשים כבר חושבים ככה כי עובדה שהיו כבר הרבה מקרים לפי מה שאת אומרת שאנשים באו אלייך בהצעה הזו

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

ShAkaTArShA

New member
מזתומרת שרלילה גאה לא הבנתי

למה את מורדיה מעצמך? אם את כבר מזדיינת, וגאה בזה תגידי משהו שהיו אומרים בקיציס אל תאמרי שרלילה - תגידי אחת ששוכבת עם כל אחד כל הזמן וסתם בשביל הכיף ואפשר לנצל אותה חופשי שרלילה זה שלילי... את נשמעת בנאדם ממש חיובי זורמת ככה בכיף מגיל כזה..

טינקר2ל

New member
חחחחחחחחחח

העניין של השרלילה זה בדיחה פרטית שלי ושל חברות....אני לא שרלילה!

ShAkaTArShA

New member
יאפ...

אז יש פה 3 אפשרויות 1. את שרלילה, ואת לא מודה בזה (מודה בזה כאילו בצחוק אבל תכלס את לא מודה בזה) 2. את מתלהבת מסקס, נימפומנית קטנה... לא יודע את כמה זה טוב בשבילך (במיוחד בגיל הזה) אבל זה מה יש... אולי.. 3. את עוד ילדה ב 15 שממש אבל ממש לא מבינה שמנצלים אותה... זה ממש מעצבן לראות כאלה.. אבל..גם פה.. זה מה יש, מניסיון , אתן אף פעם לא מבינות את זה

MaD-d0g

New member
אני קורא הרבה את ההודעות שלך,ויש לי

שאלה, למה את מושכת אותיות

בשביל להדגיש מילים מאמי ..

למה? זה מפריע ? מציק ? להפסיק עם זה? (אני רצינית אם תגיד לי אני יפסיק בשבילך!) :)

MaD-d0g

New member
הממממ

אני לא רוצה לומר לך להפסיק... אני יכול לומר, שאני אישית לא אוהב שאנשים אחרים עושים את זה זה מראה על ילדותיות מסויימת, קשה לי להסביר.. כשאני רוצה להדגיש מילה, אני לעיתים רחוקות חוזר על אות כלשהי 2 או 3 פעמים, למשל "כןן" או "נכוןן", אבל לא "נכוןןןןןןןןןן".. דרך טובה אחרת היא, לפני שכותבים את המילה, ללחוץ על "תחילת הדגשה" ובסופה "סיום הדגשה" אל אל תפסיקי בשבילי או בגללי
את יכולה קצת למתן את זה

איזה שפיטה מוחצת ..

ועל מה מעיד ה2 נקודות שאני כל כך אוהבת לעשות על סכיזונופרמיה? איזה שטויות נו באמת.. זה פשוט *תכונה* שהדבקת על איזשהי מישהי שהייתה ילדותית ומאז זה פשוט נראה לך שכל מי שעושה את זה הוא כזה.. אבל מה שתגיד

MaD-d0g

New member
יכול להיות

ובכל מקרה, כמו שאמרתי, אני לא בא לשפוט אותך אני לא מכיר אותך את נשמעת נחמדה, לא בא לי לריב

מיכל999

New member
תתבישו לכם!

אני לא מבינה למה אתם מתייחסים אליה ככה? לכל אחד יש את השקפת העולם שלו! אנחנו נמצאים בפורום סקס לנוער, לא פורום חסידים! אם היא מאמינה באהבה חופשית, או שסתם הייתה ספונטנית זאת זכותה. אין לכם שום זכות לשפוט אותה ולהתייחס אליה ככה! ואגב, לShAkaTArShA מעקר אותה? אם היית מעקר אותה היא לא היית יכולה להביא ילדים, אבל עדיין לעשות סקס (ולחלות באיידס).

מה הבעיה שלכם?!

שתעשה מה שטוב לה! בובה, אל תשימי זין על מה שאנשים אומרים. תזרמי עם מה שכיף לך. העיקר שהכל מתוך רצון והסכמה. אוהבת כינרת

טינקר2ל

New member
תודה...../images/Emo25.gif

לפחות מישהו אחד התחייס אליי כגמו בן אדם נורמלי....

sUbit360

New member
מההה הבעיות שלכם כבר אסור להנות???

מה יש לכם מזה הזיוני שכל האלו שהיא קטנה מדי להבין שזה לא טוב לה.. תאמינו לי היא מבינה טוב מאוד... אם היא נהנת סבבה לה שתהנה בחיים הזבל הזה שתהנה ותנצל את זה עד הסוף למה היא שרמוטה כי היא נהנת?

למעלה