שרשור חדשים

מה הבעיה שלנו ?

שבגלל בנות כמוה יש בנים שחושבים שכולנו ככה.. כולנו הצעצוע המזדיין שלהם! וזה מה זה מעצבן ואז הם חושבים שכל אחת *רוצה זין* וזה מעצבן תחתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יו! וחוצמזה אני רק מנסה לעזור לה חכי שהיא תגדל כמה היא תצטער.... אפילו עוד שנה ככה.. מקסימום שנתיים שלוש

חייבת להגיב....

האמת היא ששני הצדדים מעצבנים אותי... קודם כל... what the fuck????? את בת 15 טכבר עושה אורגיות????? מתי התחלת להזדיין בגיל 10?? לי אישית אין בעיה עם זה...גם אני עשיתי הרבה שטויות... אבל אל תתפלאי אם יקראו לך שרמוטה... את אשכרה באה , אומרת נעים מאוד וישר אחרי זה את אומרת שעשית אורגיה. מה את רוצה צומי???? מצד שני , וואלה , שתעשה מה שבא לה...אם היא מרגישה בסדר עם זה שהיא משמשת צעצוע מין לשני ילדים חרמניים אז שיהיה לה בכייף... בעוד כמה שנים היא כבר תצטער על הטעויות שהיא עשתה.

טינקר2ל

New member
כבר אין לי חשק להגיב... ../images/Emo4.gif...

אפשר לחשוב רק לפני כמה שבועות נהייתי פעילה מינית(חח איזה תיאור:)וככה שינו אליי יחס...אני אישית מכירה עוד הרבה בנות שכבר הגיעו הרבה יותר ממני וזה לא אומר שהם קלות!!!

Love Fruite

New member
לפתע נתקפתי ברצון עז להקיא..

לפני שבועייים נהיית פעילה מינית.. וכבר אין לך בעיה להכנס עם עוד שני גברים למיטה... עזבו נורמות חברתיות, עזבו סטדנרטים, במילה אחת: שרלילה.. וחבל, חבל... יש דברים להפעמים למרות כביכול "הכדאיות שלהם" עדיף לחכות... אבל בסופו של דבר של דבר את גם תעשי מה שבא לך, זה החיים שלך להרוס..

לא מבין למה הרצון העז להקיא...

זה לא הסגנון שלך, וכנראה גם לא הסגנון שלי - אבל זה הסגנון שלה, היא אחראית לגוף שלה בעצמה, ואם היא נהנית לעשות שלישיות זו החלטה שלה ורק שלה. אם זה היה בן שהיה בה לפה ומעיד על עצמו שהוא עשה את אותו דבר, ניראה לך שכולם היו מגיבים ככה גם אז? לי משום מה יש תחושה שכולם היו אז אומרים לו שהוא כלי עולם, שהוא סתם שוויצר, שהוא בטח ממציא, שהוא הגשים חלום של כל גבר ושאר ירקות - אני אשמח לשמוע שאני טועה.

Love Fruite

New member
נו ברור..ככה העולם פועל..

זה לא שאני מסכים עם זה.. בכלל לא! אבל יש דברים שנשים עושות ויש דברים שנשים לא עושות מהיותן כאלה. תאמין לי זה עובד גם ההפך, יש דברים שלנשים מותר ולגברים אסור. תבינו: גברים ונשים זה לא אותו דבר, ואני לא מתכוון יותר טובים.. גם לטוב וגם לרע. מקווה שלא נשמעתי שובניסטי, אבל זו האמת..

שאלת את אלוהים והוא סיפר לך?

מאיפה ההתיימרות לדעת מהם ההבדלים המולדים-טבעיים המאפיינים גברים ונשים? עובדה. נשים הן בני אדם. (מפתיע נכון?) עובדה. בני אדם נהנים מסקס. לפי חוק המעבר: עובדה. נשים נהנות מסקס. אתה לא המוסר של אותה נערה צעירה, ואתה לא שולט בגוף שלה ובמיניות שלה, אם לנער באותו גיל לא היית מעיר את אותן הערות - אז מדובר פה פשוט בשובניזם זול ותו לא.

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מסכימה עם כל מילה שנערה בהפרעה 1 אמרה

מור~!

New member
אף אחד לא הסתכל מהצד השני

לפחות לא מהתגובות שאני קראתי למה היא צעצוע מין? למה גברים יכולים להזדיין בשביל הכיף כי הם רוצים, וכשבנות עושות את זה בשביל הנאה נ-ט-ו הן נקראות שרמוטות? אולי הם הצעצוע שלה, ומתי שהיא רוצה להזדיין, היא יכולה להגיד להם להתפשט? תמשיכי לעשות מה שאת אוהבת אל תחשבי על איך יקראו לך בעתיד, אלא תהני מהרגע לא אומרת לא לחשוב על תוצאות. אבל זה שאחרים יחשבו עלייך דברים, לא צריך למנוע ממך לעשות מה שאת אוהבת ההתנפלות נבעה מזה שבאת וסיפרת בשיא ההתלהבות אני מניחה שגם אם מישהו היה בא וצועק פה "אתמול זיינתי 2 כוסיות!!" היו מגיבים לו בדומה בערך... אבל נו מילא... זיון נעים

T r i l i a n

New member
תשמעי, מי שמשתמש במילה כמו

"שרמוטה" לא שווה התייחסות. אם הבחורה נהנת, אז איפה הבעיה כאן? אף אחד לא עבר על החוק, לא פגע באחר, כולם מרוצים. הכל טוב, לא? למה שתצטער?

notorious KIM

New member
מה למען הקשר?

צאו מזה, רדו ממנה. מה הקשר לזולה? מה זה בכלל שרמוטה? מי יקבע בשבילה עם מי לשכב וכמה? תפסיקו לקנא בה על זה שהיא עושה מה שטוב לה ולא נרתעת מדעות קדומות של אחרים מה יגידו מה יחשבו. מי אתם שתקבעו ? ואם היא רוצה זין? אז זה הופך אותה לזונה? מה למען השם הקשר לצעצוע? היא נהנית וטוב לה אז למה היא צעצוע שלהם ולא היא זו שמשתמשת בהם למטרות הנאה בלבד? שרמוטה זה מושג שבנות קנאיות וחברים לשעבר המציאו או סתם כאלה שרצו ולא קיבלו,שכל אחד יעשה מה שטוב לו. טינקרבל בייבי קבלי ח"ח על זה שאת עושה מה שעושה לך טוב ולא מתביישת בזה רק תשמרי על עצמך ותהיי בטוחה בטוחה בטוחה שלא תצטערי על זה החיים קצרים תנצלי כל רגע
מתוקה קחי אותם בקלות..

מור~!

New member
אוך נו

אם הייתי קוראת את ההודעה שלך, לא הייתי צכה לכתוב גם
|תמיכה|

מיכל999

New member
ובגלל

בגלל בנות כמוך חושבים שכולנו שומרות את עצמנו לחתונה. את תעשי מה שאת רוצה, הויא תעשה מה שהיא רוצה!

בנות כמוני ? מה את מכירה אותי?

את מדברת יותר מידיי ויעני ממש ממש חופרת כרגע עברתי על כל ההודעות שלך ואמרתי אני ישתוק אבל את מה זה זיינת שכל מאיפה את יודעת אם אני הזדיינתי או לא? תסתמי תפה שלך ואל תדברי על דברים שאת לא יודעת

וחוצמזה

מה קשורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר יא לא קשורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם מה שאמרת מקודם על ההוא שאמר שהוא היה מעקר אותה זה ביטוי יא חכמה

Love Fruite

New member
ילדה...

בבקשה...בשביל כל החברי הפורום- די עם המילים המאורכות האלה, את לא מביעה שום הדגשה על המילים שלל ככה.. רק מראה על ילדותיות.. ואם יש לך איזה כעס- אז תורידי קודם כל את האצבע מהמקדלת ותוספי איזה איקון.. יאללה, ה"ר" שלך עברה של הדף של הפורום ונכנסה לפרסומת הורודה בצד.. באמשלי..

למעלה