המשך לרותם לשיחה מאתמול ...
חמודה , את בת 15 , מה זה "שברו לי את הלב כל כך הרבה פעמים" ? אז היה לך חבר שעזב אותך ? ועוד אחד ? אני לא חושב שאת שרמוטה , אני חושב שעשית טעות. הכניסה שלך הייתה מאוד נחמד ושקטה , עם דרישה בסוף לתשומת לב עם המשפט המסיים. אני חושב שאת ילדה שמאוד דורשת יחס , וזה לא דבר רע , אבל שזה מגיע לשני ידידים שנותנים יחס ומכינים את הסדינים - גם אז את זורמת עם זה. חמודה , לומדים מטעויות. אולי זו הייתה טעות ואולי לא. אני באופן אישי ממרום גילי וכיתתי , לא חושב שזה נכון לשכב עם ידידים. ובטח שלא עם שניים ביחד. ובטח לא שאת ב"קטע המיני" רק כמה שבועות. כי ידידים זה אמור להיות משהו של הנאה , מישהו שאתה יכול לסמוך עליו בעיניים סגורות. והחברים האלה נשמעים לי נצלנים. תעשי מה שאת מוצאת לנכון. אבל תשימי לב מי החברים שלך באמת. ושימי לב שזה שמותר לך לעשות משהו , זה לא אומר שזה רצוי ... אפילו אם אנחנו מרגישים נורא בוגרים זה לא אומר שאנחנו כך באמת. מה את היית חושבת עליי אם הייתי נכנס ואומר : מה קורה אנשים ? "אני יוסי ,אני בן 14 ,ואני הומו. ואני שכבתי אתמול עם 3 ידידים שלי
, ביחד
, הם הכינו לי אמבטייה כזו עם קצף בג'קוזי של אחד מהם ... (כי הייתי בתול עד אז) והיינו שם , והכל זרם ... ויצא בסוף שכולנו היינו אחד בתוך השני" את חושבת שהוא לא יוצא "לא בסדר" ?