שרשור חדשים

Love Fruite

New member
חחח..אין בעי --->

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Love Fruite

New member
חח כנראה, אבל..

אני פרי עסיסי מתוק וחושני, ואתת.. סתם גבינה 1%, דיאטטית..

מיכל999

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

EverMan

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

שנית , תראי , אני מבין את האנשים פה. רובם פה נורא ליברלים וחושבים שמותר לעשות מה שרוצים מתי שרוצים בהסכמה. אבל את באת לפה ואמרת : שני ידידים שלי הכינו לי סט לאורגיה אז זרמתי עם זה. זה נשמע כאילו שכל מי שיכין לך את המצעים - תשכבי איתו. כך לפחות זה נשמע , ועוד התרברבת בנוגע לזה (שזה דבר שאנשים שונאים). אני לא מצדיק אותם , אני רק מסביר לך מה עשית "לא נכון" אני גם חושב שאת צעירה מדי לאורגיות , אני חושב שבגיל 15 לא צריך לקיים יחסי מין מלאים ובטח ובטח לא אורגיות שידידים מארגנים. צריך לעשות דברים בלב מלא , ובכנות , ובאהבה.

ShAkaTArShA

New member
Cant say it better....

נשמע קצת מוזר ילדה בת 15 שעושה אורגיות... טו מאטש אמריקן פאי

EverMan

New member
למי אכפת מהשם שלה ?!

לא צריך לחשוב מהשם אלא מהילדה עצמה.

תעשי מה שאת חושבת לנכון לעצמך...

כל עוד שאין לך שום בעיה עם זה ואת רוצה ומוכנה לזה.. אף אחד לא יכול למנוע זאת ממך.

טינקר2ל

New member
צודק

אבל הפסקתי להאמין באהבה אחרי ששברו לי את הלב כל כך הרבה.... ואני יודעת שממה שאני אומרת זה משנע כאילו אני שרמוטה אבל אני ממש אבל ממש לא!

הפסקת להאמין באהבה???

את רק בת 15..... אין לך מושג כמה עוד אנשים ישברו לך את הלב ואת תשברי להם.... סתם נפגעת קצת... אבל את לא חושבת שזה קצת דפוק להפסיק להאמין באהבה בגיל 15????

אני יכולה להגיד לך משהו ש..

תתיחסי אליו ברצינות? אני הייתי בדיוק כמוך (רק שלא הלכתי והזדיינתי..) הרגשתי כל כך פגועה שכל כך הרבה אגומניאקים שברו לי תלב לפחות חשבתי ככה זה היה כל כך פסיכולוגי הייתי מוכנה לשכב עם מישהו רק בשיבל הקרבה להרגיש רצויה להרגיש נאהבת.. אני לא רוצה להגיד גדולה עלייך או משהו אבל את באמת באמת באמת ילדה קטנה מתוקה שלייייייי נשמה שלי בבקשה תקשיבי לי ותקחי אותי ברצינות.. את מרגישה פגועה ואת חושבת שאת החום והאהבה את מקבלת מהם אני יכולה להשבע שאת תתחרטי על זה לדעתי קחי תזמן תעמדי איזה שניה עם עצמך ותשאלייייייי את עצמך זה באמת מה שאני רוצה ? באמת טוב לי ככה? אני באמת לא יתחרט על זה עוד חודש ? עוד שננה? או עוד שנתיים? בבקששששששששששה תחשבי שוב לפני שתעשי משהו כזה שוב בשבילי!!!!! בגלל שאת מזכירה לי את עצמי ואני לא רוצה שזה יקרה לך ותגררי עד כדי כך.. טוב מתוקה?

EverMan

New member
המשך לרותם לשיחה מאתמול ...

חמודה , את בת 15 , מה זה "שברו לי את הלב כל כך הרבה פעמים" ? אז היה לך חבר שעזב אותך ? ועוד אחד ? אני לא חושב שאת שרמוטה , אני חושב שעשית טעות. הכניסה שלך הייתה מאוד נחמד ושקטה , עם דרישה בסוף לתשומת לב עם המשפט המסיים. אני חושב שאת ילדה שמאוד דורשת יחס , וזה לא דבר רע , אבל שזה מגיע לשני ידידים שנותנים יחס ומכינים את הסדינים - גם אז את זורמת עם זה. חמודה , לומדים מטעויות. אולי זו הייתה טעות ואולי לא. אני באופן אישי ממרום גילי וכיתתי , לא חושב שזה נכון לשכב עם ידידים. ובטח שלא עם שניים ביחד. ובטח לא שאת ב"קטע המיני" רק כמה שבועות. כי ידידים זה אמור להיות משהו של הנאה , מישהו שאתה יכול לסמוך עליו בעיניים סגורות. והחברים האלה נשמעים לי נצלנים. תעשי מה שאת מוצאת לנכון. אבל תשימי לב מי החברים שלך באמת. ושימי לב שזה שמותר לך לעשות משהו , זה לא אומר שזה רצוי ... אפילו אם אנחנו מרגישים נורא בוגרים זה לא אומר שאנחנו כך באמת. מה את היית חושבת עליי אם הייתי נכנס ואומר : מה קורה אנשים ? "אני יוסי ,אני בן 14 ,ואני הומו. ואני שכבתי אתמול עם 3 ידידים שלי
, ביחד
, הם הכינו לי אמבטייה כזו עם קצף בג'קוזי של אחד מהם ... (כי הייתי בתול עד אז) והיינו שם , והכל זרם ... ויצא בסוף שכולנו היינו אחד בתוך השני" את חושבת שהוא לא יוצא "לא בסדר" ?

notorious KIM

New member
ענבר אתה מקסים!

יפה אמרת, מאוד יפה ואתה גם בין הבודדים שהתייחסו להודעה שלה בצורה ראויה ולא תקפו. בת אל תצרפי אותי בבקשה 167631817 יש לנו שיחה חשובה

למעלה