שרשור חדשים

kundason2003

New member
אחרי שקראתי את כל העץ הארוך הזה:

טינק, תקשיבי, ותקשיבי טוב טוב: את מלכה! אני כ"כ כ"כ מעריך אנשים שעושים מה שבראש שלהם, אין לך מושג! את בת 15. גיל זה רק מספר. וכדאי שאנשים יבינו את זה כבר! אתמול היית באורגיה? סבבה לך! הלוואי עלי! (רוצה לארגן משהו...?
) אני מבין בהחלט את הדחף לספר. תחשבו שניה, אם אתמול הייתם בשלישיה, לא הייתם נורא רוצים לספר? לפני שבועיים התחלת בפעילות מינית? גם סבבה לך! יש לך עוד שנים של כיף! כל עוד את לא מצטערת על מה שאת עושה, תעשי מה שאת רוצה! ממש כיף לקרוא הודעות של אנשים כמוך, בנים ובנות. דור.

matansolomon

New member
איזה קטן, מה אני אגיד לך../images/Emo6.gif

איזה אייקונים חדשים מאגניבים
ורק ה
נשאר מהחורף

GGOODD

New member
שאלה אם כבר...

קודם כל ברוכה הבאה ושאלה לפורום: אתם חושבים שבגיל 14 אפשר להתעסק בכל נושא של הסקס בצורה בוגרת וחושבת? אפשר באמת בגיל כזה להתייחס ברצינות לסקס? או שאולי זה בעצם מסוכן בגיל כזה כבר להיכנס לפורומים מסוג זה ולקבל אינפורמציה שבגיל כזה אולי תתן מסר מוטעה, ותגרום לבן אדם לחשוב דברים מוטעים על יחסי מין... לשיפוטכם...

T r i l i a n

New member
לדעתי מניעת מידע בגיל 14 מסוכנת

יותר מעודף מידע. מי שהנושא מעניין אותו חשוב שיוכל לקבל מידע מאנשים אמיתיים ולא מסרטי פורנו שבאמת עלולים לגבש תפיסה מוטעת מאוד בנושא סקס.

תשובה עם כבר...

קודם כל זה בן.. ואני חושב שבגיל 14 אנשים לא צריכים לעשות את זה גם בנים וגם בנות וכדי להם לחכות לפחות עד גיל 18 כי סקס זה לא עוד דבר שאנחנו אמורים להנות ממנו זה צריך לבוא מתוך אהבה או כמובן אחרי שנשואים כי להביא ילדים לעולם... יש מישהו שמסכים עם הדעה שלי???

אני ממש לא מסכימה..

אני חושבת שסקס בא יחד עם בגרות נפשית.. זה יכול להיות בגיל 14, 16, או 23. אני לא חושבת שגיל משחק תפקיד בנושא הזה בכלל. ואתה אמרת: "סקס זה לא דבר שאנחנו אמורים להנות ממנו", למה לא? כלומר,אנחנו אמורים לקיים יחסי מין אך ורק למטרת פרו ורבו? (ויש כאלה, המונים). הרי סקס בסופו של דבר זה כן דבר מהנה, למה לא לקיים יחסי מין אך ורק למטרות הנאה? זה כמו שתגיד, שאנחנו צריכים לאכול אך ורק כדי לספק חומרים חיוניים לגוף שלנו, ולא בשביל להנות מהאוכל, זה אומר שאסור לנו לאכול שוקולד (לדוגמא) או כל דבר מתוק אחר, שכיף לנו לאכול אותו, בגלל שהוא לא עתיר בויטמינים? תחשוב על זה.

kundason2003

New member
ממש לא מסכים!

תשמע, אנחנו צריכים לעשות משבראש שלנו, תמיד. כדרך חיים. ואם נהנים מסקס, לא מבין מה הקשר לגיל. ויסלחו לי ה"לא מוכנות", אשמח לקבל הסבר מפורט על מה זה "אני לא מוכנה". ואני ממש לא שוביניסט! דור.

T r i l i a n

New member
לא חסר...

לא מרגישה שום רצון לקיים יחסים לא מרגישה בנוח עם הגוף שלה לא מגיעה לרמת האינטימיות הנדרשת חוששת מחדירה וכד'

matansolomon

New member
אני חושב

זה מאוד תלוי בילד שבן 14, וכמה הוא מבין בנושא, יש ילדים בני 14 שהם מאוד בוגרים, ומבינים בדבר יותר מילדים יותר גדולים...

yoooni

New member
מתן מה יש לך לחפש פה? כאילו

אתה בן 14? אתה תראה סקס בעוד המוווון זמן... אלוהים אשמור איזה פורום של חרמנים ובראש החרמנים De-panther

יוּני

למה כל כך אכפת לך שהוא פה, אם הוא נראה קטן, או ענק, ממתי סקס זה שאלה של גודל (ואני מתכוונת בגוף), או מראה, או גיל? שים לב יותר לשיחות פה..

De-Panther

New member
גם אתה כאן?? דמט אולי דיי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אין לי חשק שאנשים מאייסיטי יצוצו לי בכל חור(
) בסוף אני אראה כאן גם את איליין

למעלה