שרשור חדשים

Love Fruite

New member
בת-אל..

אני רק אומר רעיון, אני לא שזה באמת ככה אבל, הוא כל השברונות לב האלה זה בגלל שאת מתאהבת\נדלקת\רוצה בחורים שבאים אליך רק בגלל השם שלך? תחשבי על זה- היום שכבת עם 2 גברים באורגיה ותהי בטוחה שזה יופץ ואנשים ידעו.זה בטוח!! עכשיו, 95% מהגברים שאת תכירי בתקופה הקרובה, יבואו אליך על סמך השמועה הזאת.. את כנראה תתאהבי\תדלקי על אחד מהם, והוא רק בא בציפיה לקצת מושי.. ואז עוד פעם נשבר לך הלב.. אז תחשבי על זה.. זה הכול מתחבר ביחד..

SMG

New member
ענבר סתם שאלה..

מאיזה גיל אתה חושב שכן כדאי להתחיל לקיים יחסים מלאים? אני רואה במלא הודעות שלך שבגיל ככה וככה לא כדאי.. אז באיזה כן לדעתך?

בת אל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה נסגר איתך ילדה
ראאאאסמי התדרדרת
מה קורה פה
מעשנת, משתכרת, מזדיינת עם כל אחד שבא...עושה אורגיות רק עם מי שמבקש... מה קרה לך

ני3ו3ות

New member
אולי תרגעו???../images/Emo47.gif

אני לא מאמינה שככה אתם מתייחסים בלי להכיר בנאדם.. שכל 1 יעשה מה שבא לו זה מפריע למישהו? לא אז מה הבעיה? אם סבבה לה?

טינקר2ל

New member
בדיוק

יש לי הרבה מה להגיד כדי ואני רוצה להצדיק את עצמי אבל עשבו כבר אין לי חשק לכתוב פה יותר

אנשים../images/Emo70.gif

עליי לפחות אתם לא יכולים להגיד לי שאני לא יכולה לבקר אותה, כי אני מדברת איתה מלא ושנינו מפ"ת..

נופלת

New member
OMG

את לא זאת המפגרת שהתלוננה כ-ל ה-ח-י-י-ם שלך בערך בפורום "דיאטות והשמנה" שאת פילה, שמנה, דובה וכו' וכו'?? פתאום אורגיות בלאגנים? טווווווווווב...

דיי יא רעה מניאקית !!!!!! הייתי

עושה ממך שיפוד לא יפה זה באמת ללכלך לא כולנו מושלמים כמוך

טינקר2ל

New member
את מדברת אליי?

כי אני רחוקה ממושלמת.... ונועה הראשון שלי היה אור חחחחחחחח גאד!

אור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אוווווווררררר
איייייכככככככככככככסססססססססססססס עכשיו אני בחיים לא יוכל להסתכל עליו

לא מתוקה דיברתי על הפוסטמה

שהסתלבטה עלייך !! חוצמזה שאני שיניתי גישה איתך את בן אדם ממש מתוק וחבל שלא קלטתי את זה מההתחלה כי באת בהסוואה... אם באמת בא לך להקשיב לי אז .. דברי איתי כי ממש בא לי לנסות לעזור לך למרות שאת אומרת שאת לא צריכה עזרה

הדרומית

New member
../images/Emo41.gifהודעה לכולם../images/Emo41.gif

תראו, הפורום הוא בהחלט במה לחוויות מיניות אישיות. אבל הוא לא במה לירידות וקללות. חלקנו עושים סקס, ומספרים על זה. בין אם אנחנו בני 18 ובין אם אנחנו בני 12. זה המקום לספר על זה, לדבר על זה, לשאול, להתייעץ ועוד. אני לא רואה שום הצדקה לקלל ולהשמיץ חברי פורום בנוגע למעשיהם. אפשר לומר את דעתכם בצורה כנה ואמיתית אבל כמו לכל דבר יש דרך להתבטא.

טינקר2ל

New member
אני באמת מצטערת...

זה מה שבאמת רציתי לעשות,לספר חוויה.... לא חשבתי שזה מה זה שיקרה,אם הייתי יודעת לא הייתי נכנסת לפה בכלל...באמת לא חשבתי,סליחה

הדרומית

New member
וזה לא רע../images/Emo80.gif

זכותך לספר ואפילו לתאר מה היה. אבל כללי הפורום אוסרים על להשמיץ משתמשים.

טינקר2ל

New member
לא יודעת אם כדאי לי לספר...

שלא יהרגו אותי...כבר ככה עשו לי הרגשה חרא לאללה...

peace a love

New member
קודם כל ברוכה הבאה טינק.....

דבר שני, תעזבו אותה בשקט. מסכנה הילדה רק הצטרפה לפורום ואיזה מן קבלת פנים זאת? אם אין לה בעיה לשלישיה אז למה שאתם תשפטו אותה????? לפי דעתי, אם זה עושה לך את זה אז תהני. בכיף אני אומר למה לא (למרות שגיל 15 נשמע קצת מוקדם מדי בשביל זה אבל איך שבא לך). מקווה שתהני פה בפורום ועוד דבר: גם אני שרליל גאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kundason2003

New member
גם אני חדש!

בן 17, מלב השרון (ליד קדימה, צורן, תל מונד) קוראים לי דור כהן, מכנה עצמי פיג'אן. אי סי קיו: 57370473 נחמד להכיר!

למעלה