שרשור חוויות כאילו

שרשור חוויות כאילו

איך אף אחד עדיין לא העלה?
בכל מקרה, הייתה הופעה ממש טובה. ממש נהניתי. (סוף סוף) לעולם מצידי היה בהחלט אחד הביצועים הכי מדהימים שהיו אי פעם. ליפול היה חזק. בעיקר שתום שר ובא ממש לקהל "את לא נותנת לי ליפול" ואיך שהוא סיים את המילה 'ליפול' הוא נפל
והוא פשוט נקרע מצחוק ועמד ממש הרבה זמן חסר עונים בתוך הקהל. מלחמה שקטה היה אחד החזקים.הרבה זמן לא בכיתי בהופעה. תודה טלצ'.על שהיית.
SE היה מדהים. עוד ארון "פסדר, לא צריך לצעוק."
גם היה ממש נחמד עם הלהקה מאחורי הקלעים לפני ההופעה. אין. פשוט אין על האנשים האלה. תודה ענקית לנוריאל כמו תמיד, בן רובין היקר שבאמת מרגישים שינוי כשאתה בא איתנו להופעות
, טלצ'ו, עדי, גל, זמי,בנה,עמרי,אוחנה,ענבר. תמונות בקרוב.

Aragollum

New member
פאק, הלכתי שעה וחצי ברגל הביתה...

הייתה הופעה מדהימה, למרות (וקצת בזכות) הקהל הדליל... זה נתן הרגשה של אינטימיות :] חצי מההופעה סטרול נתן לכל מי שהיה באזור לנגן במקומו
מזל רק שתום התעשת ואיים על המאבטחים לקפוץ אל הקהל. חוויה מדהימה, פעם ראשונה שהרגשתי עד כדי כך קשור ללהקה, כי אף פעם לא יצא לי לפגוש אותם אחרי הופעה או משהו בסגנון. אחרי ההופעה, היינו בערך 15-20 אנשים שחיכו בחוץ שהלהקה תצא, ותום ואורית היו ממש מקסימים ויש לי תמונות עם שניהם :] (רק שאחת בפלאפון, ואין לי איך להעביר למחשב, והשנייה אצל מישהי שאני לא מכיר ואני צריך לחכות שהיא תתחבר לאייסיקיו :X) לפחות זה שיפור מאפיקה, כשסימון חיבקה אותי, ומי שניסתה לצלם את זה בפלאפון שלי לא הצליחה >< ד"א, כשTT נכנסה למכונית עם הלהקה שאלתי אותה מתי ההופעה הבאה, ואחרי התייעצות קלה עם סטרול ועוד אחד שאני לא יודע איך קוראים לו (נדמה לי שזה היה הגיטרה השנייה), הגיעה למסקנה שאין לה מושג. לפחות בשעה וחצי האלה, של ללכת בדיוק בכיוון הנגדי למה שאני צריך ואז לחזור, וגם לטפס על עוד ועוד גבעות מעיקות (275 מדרגות באיזה "מעלה גדעון" אחד!!!) היה לי זמן להתקשר לכל אחת ואחת מאלה שהבריזו לי היום ולספר על המפגש עם הלהקה :] (אבל גם הייתי נחמד והקדשתי שירים תוך כדי ההופעה... סטרול אפילו דיבר עם אחת מהן אחרי What About You) הלוואי עלי עוד הופעות כאלה :] ורק ב-30 שקל, בלי אגורה על נסיעה. [איך יום שמתחיל בכזה האנגאובר כסחני מסתיים כלכך טוב.] היהודים
אבי סטרול

היי מארק הנה הבחור החביב שהלך איתנו!

חחחח איזה קטעים שאתה כותב בפורום. אני חשבתי שסתם נפלנו על בחור חביב מהאיזור. מסתבר שהעולם די קטן הא
בכל מקרה ממש תודה לך ולידידה שלך על הטיול! אומנם ההליכה הייתה ממש מתישה אבל נו טוב חסכנו 30 ש"ח על מונית זה גם טוב
תודה אחי ותגיד שלום גם בהופעות הבאות!

MarkDeen

New member
כן איזה עולם קטן!

תודה לך בחורצ'יק *שנראה בן 30 והוא בן 16*
. חסכת לנו רבות ובסוף הכל הסתדר לנו אחלה.

Sunshine41

New member
כן איזה חמוד... ליווה אותנו גם אחרי הבית שלו!

אני בכלל לא זוכרת איך קוראים לו...

כאילו דהה ../images/Emo3.gif

זה התחיל בתור הדבר -הכי- הזוי שקרה לי בחיים. הרגשתי שם כמו בטקס בבית ספר! "סליחה, פה זה לא טיילת!"
לא משנה. הייתה הופעה בהחלט מעל ציפיותי, למרות שהציפיות היו נמוכות ממש אז זה לא כזה הישג, אבל היה באמת אחלה. לא נותנ(ת) לי ליפול. [
] לילה טוב בייביז.

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifהיה מעולה.

נהנתי מכל רגע
לוצ', טנקס על המיני-חיבוק בwhat about you
ותודה ללהקה שהפעם לא היה חולמת. אין לי כח לחפור עוד. ליל"ט

מתנות

New member
"אני רואה אותו - הכל עכשיו בסדר...."

היה טוב, באמת, רוב הזמן חיכיתי למשהו שלא הגיע, אבל היה ליפול, שהזכיר לי איך חיים, ואיך מרגישים בלי להתאמץ. הסאונד הציק, גם הקהל, גיא חסר לי נורא, לא יודעת למה בקושי שמעתי אותו, והיה ממש קצר, לא ממצה בכלל, אבל את הלילה הזה אחייך עוד הרבה. עשה לי טוב לראות איך הכל משתנה והמוזיקה נשארת. מין כוח כזה, שיש רק ללהקה הזו. ועכשיו צריך להישאר עם החשק לעוד, עד באר שבע. (עדי, שכחתי את המצלמה באוטו של אבא שלי, אז אני אעלה את התמונות רק בערב.) שוב תודה לכל מי שהיה. תזכו למצוות.

etti101

New member
ואווו ואוווווווווו!! =)

השתוללתי ברמות!!! ראיתי כמה אנשים מהפורום ואני חושבת שהם חושבים שאני דפוקה ברמות... אבל מי לא ככה בהופעה של היהודים?! לעולם מצידי גרם לי לבכות..וואו החיבוק הזה של אורית ותום על הבמה זה היה משהו מיוחד. וההחזקת יד של אורית..בחיי שלא רציתי לעזוב :) ומלחמה שקטה..ואוו ואוו. לא שמעתי את זה אף פעם בלייב..ואתמול..עשה לי צמרמורת אדירה! ועוד יותר עשה את הערב שתום אמר לשומרים : "תקשיבו..אני ממש מכבד את העבודה שלכם והכל..אבל או שאתם נותנים להם לבוא אליינו או שאנחנו באים אליהם" או משהו בסגנון :) חחח איזה מלך. בקיצור..כן ירבו הופעות כאלה...

יאללה ננצל את העובדה שלקחתי אותו למשהו טוב../images/Emo13.gif

בתכלס לקחתי אותו בשביל לראות אם הם באמת תכננו הופעה כזאת ארוכה והזויה או שזה יצא במקרה,מסתבר שהם תכננו אגב באופן די חריג 9 השירים הראשונים אתמול היו גם 9 השירים הראשונים בירושלים,בדרך כלל הלהקה כן עושה סלט ומשנה סדר של שירים,אתמול קצת פחות. הנה זה בא תעזור לי עכשיו את SE גנבה סמי לעולם מצידי YGTBM ניו יורק סיטי WAY אינטרמת ליפול(רשום גם חופשי עם \ אבל לא בוצע) מלחמה שקטה
DONT LIKE ג'קי הדרן: עוד ארון אחד לא להאמין אבל לא בוצעו: אלה,שחק אותה,אם כבר,חולמת,אין לך מקום וחופשי... סך הכל 16 שירים,שעה וחצי,אין תלונות

למעלה